הגדת פסח גרסת 2002

howiefan

New member
על המילה א-קפלה שמעת?

בריטני ואןסינק מבחינתי הם לא זמרים, לא יודעים לשיר, תן להם לשיר בלי מוסיקה (א-קפלה) ותשמע זיופים מפה ועד להודעה חדשה. הם לא כשרונות,ואין לי מושג מה הם עושים בתעשייה הזו, מבחינתי הם בובות שנשלטות ע"י מפיקים ותו´ לא. הבקסטריט אכן היו ממסוחרים, מאז עברו הרבה מים בירקון ולא רק שם והרבה דברים השתנו, שיתבטאו באלבום החדש הבא עלינו לטובה. החמישייה הזו לא התחילה כמו החקיינים הלא מוכשרים שלהם, ולכל אחד מהם כשרונות רבים, שאת רובם משום מה לא נתנו להם להוכיח. כל זה הולך להשתנות בקרוב. ודרך אגב, זכותי לא לאהוב אם אןסינק ובריטני, וכן את הבוייז, ולמי שיש בעיה עם זה - tough!

צודק... בריטני באמת לא יודעת לשיר

וגם החבר הצפרדעון שלה! ובאן סטינק יש את המסריח הגבוה הזה ששר, יש לו קול מעצבן והוא וג´סטה היחידים ששרים בלהקה. הבאקסטריט בויז, יש להם קולות יפים והם יודעים לשיר אבל אני לא אוהבת יותר את המוזיקה שלהם מאז שאני בת 13...
חולת נפש

howiefan

New member
פה לשניה

קיבלתי הודעה לפני כמה שעות שדודה שלי נהרגה בפיגוע בנתניה אתמול, לכן אני יוצאת לבית של ההורים ואני לא אהיה פה כמה זמן, לפחות עד אחרי השבעה. בתקווה שהמצב ירגע ויהיה שקט, לכולכם חג שקט -אמן!

alonbb

New member
שאלה לרובכם ובאיחוד אלייך

אמ טי וי והמוזיקה החדשה והקליפים הם בדרך כלל שייכים לדור של הנוער.. ורובכם (אבל לא כולכם) נשמעים לי כאילו את שנות ה30 וה40 שלהם עברתם... בוא רק נגיד לכם שלפי מה שראיתי השמצתם דווקא את הגדולים כמו אנסינק ובריטני שמוכרים מליוני אלבומים לא שמה שאתם אומרים כל כך יפגע בהם אבל להזכירכם שהמבוגרים שבאו לפה בחבורות כדי להשמיץ זמרים ולהקות חדשים בדרך כלל נקרעים "קוץ בתחת" שלכם אלון

טועה!

קודם כל אני וחולני בני נוער חמודה, הוא בן 17 ואני בת 16, זה שאן סטינק ובריטני מוכרים מיליונים לא הופך אותם לאיכותיים וכשתגדלי קצת ותהיי קצת "מבוגרת" אולי תביני מזה מוזיקה איכותית ולא החומר המסחרי והמצחין שאן סטינק ובריטני שלך "מכינים"!
חולת נפש

alonbb

New member
אני בן 17

אני בן 17 ובחיים שלך אל תקבעי לבנאדם מה הוא יבין בעתיד ומה לא כי אפילו אנשים בצבא שומעים רואים ומקשיבים ומזמזמים תשירים שלה ככה שחבל על המילים...אני צוחק שאני שומע ירידות על אלילה כמו בריטני

ח"ח לחיילינו

אבל עם כל הכבוד לבריטני והחזה המשתנה שלה, ה"מוסיקה" שלה בחיים לא תישמע איכותית למישהו ששמע אמנים כמו אלביס, הביטלס והדלתות. איך אתה בכלל יכול לקבוע את בריטני ספירס כאלילה? מה היא עושה? רוקדת? גם כן מוסיקה. שרה? אפקטים של סטודיו הם 90% מהשירה שלה, שגם ככה צורמת. אז מה נשאר ממנה? קליפים ראוותניים ויחסי ציבור. זו ה"אלילה" שלך.

alonbb

New member
צפניה בן שבתיאל...

זה לא רק עכשיו שהם עושים את הדיונים החסרי טעם האלה אלא זה ממזמן...בפעם האחרונה שהיתי פה שזה היה לפני כמה חודשים עוד ראיתי שהם ממשיכים לקבוע לאנשים מה מוזיקה איכותית ומה לא (הדבר המוזר שדווקא הם ירדו על הגדולים ועל המוזיקה האיכותית שלהם) בכל מקרה אני חושב שאלה רובם אנשים מבוגרים שבאים לגאן בקבוצות כדי לנסות לעשות סדר אבל ההצלחה לא גדולה. אני מקווה שתמחק את ההודעות שלהם ותמחק גם את שלי כי אני מודה שהם לא שייכות לקטגורייה הזאתי בתודה אלון.

טעות חמורה בידיך

קודם כל, אני בן 19. בניגוד למה שאתה אומר, אני אוהב מוסיקה שעפ"י דבריך נחשבת ישנה, כמו אלביס, לד זפלין, הדלתות, הקיור, הביטלס. לדעתי הסיבה שאתה מקבל את הרושם שכל מי שיורד על בריטני ספירס ושאר כוכבני הנוער של היום הוא מבוגר יחסית היא שאתה פשוט לא מכיר מוסיקה שנוצרה לפני שנות ה-90! אתה לא יכול להחשיב את ווסטלייף או שאקירה כמוסיקה איכותית עד שאתה מתוודע לכל סוגי המוסיקה האפשריים! אם תחקור קצת לגבי מוסיקה ישנה יותר מאוד ייתכן שתופתע לטובה ודעתך לגבי מוסיקת הפופ של היום תשתנה ב-180 מעלות. ואולי לא עלה בדעתך ש"בני ה-30 וה-40" שבינינו כבר שמעו את מה שיש לפופ העכשווי להציע והתאכזבו? אי אפשר לשפוט סגנון מוסיקה עד שאתה שומע אותו. מהודעתך די ברור לי שלא שמעת שירים של אף אחת מהלהקות שציינתי למעלה ויש עוד הרבה להקות ואמנים שלא ציינתי שעשו מוסיקה מעולה אבל בגלל שלא מדברים עליהם היום ב-MTV אז אתה לא יודע בכלל מה אתה מפסיד, וזה חבל.

alonbb

New member
מה אתה אומר???

מגיל שנתיים אני יושן במושב האחורי של אבא שליהוא בן 50) ושומע קסטות של מוזיקה מה60 וה70. אני זוכר משפטים שלי עוד מגיל חמש : "אבא תשים את המוזיקה הזאת שאני אצליח קצת להרדם" הבנת? המוזיקה הזאת שיעממה אותי עד שבגיל 12 התחלתי להקשיב לאמ טי וי והתאהבתי במוזיקה כמו שאר העולם. ווסטלייף ובריטני עושים לי את זה וביטלס עושים לי בחילה של שיעמום ואגב לא רק לי...אם לא שמת לב אפילו בווי אייצ´ וואן שהיה שייך למוזיקה ישנה..התחילו לשים שירים חדשים של שנות ה90 וה80 כי יש יותר ביקוש..שמה עד כמה שיהיה לך קשה אבל ה90 וה80 חוזרים בגדול וה60 וה70 למרות כל הנסיונות שלהם להחזיר אותם הם פשוט שייכים לעבר...וכאשר אתם תמותו המוזיקה שלכם (וגם שלך) תמות יחד איתכם. חבל לי פשוט עליכם איך שאתם מנסים לשכנע את עצמיכם שאתם צודקים אבל אוייי אתם כל כך טועים. הביטלס דרך אגב עישנו הרבה הרבה סמים כדי להצליח לעבוד ולכן המוזיקה שלהם לא הגיע מהלב אלא מהזרוע של היד ופעם הראשונה ששמעתי תשיר הדפוק הזה "ביקוז" ישר אמרתי לעצמי אויייי הם כל כך מסוממים איך אפשר שלא לראות את זה? אתה יודע מה וגם לא מצאתי שום דבר מיוחד במוזיקה שלהם הם נשמעו לי כמו אותן להקות של שנות ה60 שכל צליל שלהם נשמע אותו דבר בלי שום חידוש ולא כלום...בשנות ה90 הייתה מוזיקה קיצבית שאפשר היה לרקוד איתה וגם לשמוע אותה בכייף במקום לשמוע את אותם רעשים של גיטרות שהתנפנפו להם ונעלמו אל העבר איי שם בשנים שלא יחזרו יותר. אם חלקכם ראיתן גיא פינס כאשר אחד הסולנים שלהם שנקרא "ג´ורג´ הריסון" (נשמע כמו שם של שחקן) מת..הוא ראייןילדים ברחוב לראות אם מישהו מכיר וו...אופס! אף אחד לא ידע מי זה ויותר טוב אף אחד לא ידע מי זה הביטלס..הם פשוט נשכחו מהעבר אבל אם זה עוזר לך אז להקות כמו דורן דורן,וואם,טירס אוף פירס אכן חוזרות לאופנה כי הן היו מצויינות עם מוזיקה איכותית ביותר! זה כל מה שהיה לי להגיד והכל נכון אלון.

למעלה