אולייי זה לא ברור
L limors2 Active member 11/12/06 #50 אז שמעתי סינגלס בדרך הביתה../images/Emo2.gif ל7 שניות. ואז הם העבירו תחנה!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/12/06 #35 אנשים מטומטמים מעצבנים אותי. וזה קשה שכל הסביבה שלך(וטכנית גם אתה סוגשל) היא כזאת....
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/12/06 #44 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif ויאיר לפיד... וגומרות הולכות מה לעשות? סינגלס vs. יאיר לפיד...
M meshugait New member 11/12/06 #48 הייתי אומרת סינגלס אבל יהיה גם מחר יאיר לפיד לא... אבל אל תגידי שאמרתי! דווקא יהיה נחמד אםתשארי יהיה לנו שרשור ססגוני
הייתי אומרת סינגלס אבל יהיה גם מחר יאיר לפיד לא... אבל אל תגידי שאמרתי! דווקא יהיה נחמד אםתשארי יהיה לנו שרשור ססגוני
S ShukyD New member 11/12/06 #97 זה כי את מוזרה ומה הטעם להתעצבן על אחרים? למה את צריכה להשתתף בפאקים של כולם? תחייכי
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/12/06 #168 כי זה חשוב לי לחיים.... אם אני צריכה לעשות משהו ומישהו מטומטם מעורב בזה זה חבל....
S ShukyD New member 11/12/06 #198 גם פסימית וגם עמדה שגויה את הבנאדם היחיד שהוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלך צאי מהסרט ואם תפרטי קצת, זה יכול לעזור לי לכפכף אותך חזרה למציאות
גם פסימית וגם עמדה שגויה את הבנאדם היחיד שהוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלך צאי מהסרט ואם תפרטי קצת, זה יכול לעזור לי לכפכף אותך חזרה למציאות
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/12/06 #219 סתם אנשים מעצבנים...... אבל אין לי כוח... יאללה מחר יום חדש
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 11/12/06 #244 למה לא? למה שאני לא אגיע רחוק עם הגישה הזאת? מחר אי אפשר לתקן את מה שקרה היום?
S ShukyD New member 11/12/06 #251 אם זו נשארת הגישה שלך? אז כן, אולי מחר תתקני את מה שהיום התקלקל אבל מחרתיים תצטרכי לתקן משהו חדש שיתקלקל מחר מצב זמני
אם זו נשארת הגישה שלך? אז כן, אולי מחר תתקני את מה שהיום התקלקל אבל מחרתיים תצטרכי לתקן משהו חדש שיתקלקל מחר מצב זמני