זאת שבמקומי
R redgirl2 New member 11/12/06 #38 יאאאא קרןןן הדר את גדולה!! ../images/Emo24.gif באתי!! =) היי כולם!! =) מה נשמעעעע?!
מ מרקס New member 11/12/06 #52 פרטי. נמקי וכן, הביאי דוגמאות אני חייבת חיזוקים חיוביים חחחחחחחח סתם, באמת אני חייבת
R redgirl2 New member 11/12/06 #67 וואו אני גרועה בזה אבל אני אשתדל.. אממ אממ אממ.. את פשוט גדולה כי את עושה לי חיוך ענקייייי על הפרצוף אחרי שהיה לי יום לא משו =) וסתם ככה מתחשק לי להגיד שאני אוהבת אותך
וואו אני גרועה בזה אבל אני אשתדל.. אממ אממ אממ.. את פשוט גדולה כי את עושה לי חיוך ענקייייי על הפרצוף אחרי שהיה לי יום לא משו =) וסתם ככה מתחשק לי להגיד שאני אוהבת אותך
S ShukyD New member 11/12/06 #100 מאוד אוהבים אותך הדרוס אל תהיי עצובה! נחמד לנו איתך ואת מאממת!!! עשי לי ילד כשהערוץ עולה בסיבובים! טודודודודו
מאוד אוהבים אותך הדרוס אל תהיי עצובה! נחמד לנו איתך ואת מאממת!!! עשי לי ילד כשהערוץ עולה בסיבובים! טודודודודו
S ShukyD New member 11/12/06 #154 בשביל להשאר עם נומי?? אפילו אעצום עיניים!!!! וחרא על תפוז שלא שולח הודעות <או שולח באיחור, דווקא אחרי ששולחים את השניה>
בשביל להשאר עם נומי?? אפילו אעצום עיניים!!!! וחרא על תפוז שלא שולח הודעות <או שולח באיחור, דווקא אחרי ששולחים את השניה>
J johnnyshambik123 New member 11/12/06 #40 היום איחרתי.. חחחח../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif העיקר שאני שומע עכשיו את הדר... חחחח