הגיגים מפרי מוחי המכווץ

פנומן 72

New member
הגיגים מפרי מוחי המכווץ

אתחיל בוידוי קל - מרבית המאמרים המעניינים אני מוצא דווקא כאן, אנשים שמעלים את מאמריהם ב"כדאי לקרוא בבלוגיה" היומי, ודווקא את בחירות העורך ההזויות (האח הגדול, האח הגדול, האח הגדול ועומרי חיון כותב על האח הגדול) אני משאיר למורעלים של האח הגדול. אנשים שבמשך 3 מאמרים אני מוצא שהם כותבים מעניין לטעמי - אני גם נרשם אל הבלוג שלו/שלה. מה שאני פחות מבין הם אותם האנשים שהם מה שנקרא "כותבים למגירה", כל מיני שירים, סיפורים קצרים שבהם כל שורה לא יותר מ-4 מילים. שבסוף הקריאה אתה בוהה במסך ולא מבין WTF ! כאילו, זה שבן אדם כתב את זה למזכרת האישית שלו אני מבין, אבל למה לכל הרוחות להטריח את שאר הגולשים שלא מבינים מה לעזאזל הוא רוצה. אני פונה בקריאה נרגשת לכל האומנים שכותבים לעצמם - די להעלות את הגיגיכם הזניחים תחת הכותרת "כדאי לקרוא בבלוגיה", כי כפי שאתם רואים שם צריכים לשרשר דברים ש"כדאי לקרוא" ואתם בעצמכם מודעים לזה שאת הדברים שלכם לא ממש כדאי לקרוא כי ממילא אף אחד לא מבין מזה כלום. אז תכבדו את הכותרת ואת הפורום ובעיקר את הגולשים בו וזמנם היקר. תודה.

dedi1602

New member
מסכים איתך../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לפעמים אני נכנס ורשום שורה 2 שאתה לא מבין מה הכוונה של הכותב ובתור אחד שפעם ראשונה נכנס גם אם הבלוג טוב ומומלץ אני לא יחזור כי אני לא רואה טעם לדבר, אני מרגיש מרומה כאילו להגיד העיקר רשמתי משהו. אז אם רוצים לרשום משהו אישי, או לרשום משהו לכל אלה שמקבלים עידכונים אין לי בעיה עם זה אך עדיין לבוא ולקדם את זה כאן זה כבר לא מתאים לדבר. הצדק איתך

suki da yo

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

לא אהבת, אל תעשה מנוי, או שאל תכנס בפעם הבאה. יש אנשים שבשבילם גם שיר הוא כדאי לקרוא.

פנומן 72

New member
מה הקשר למנוי ?

אני עובר על שרשור ה"כדאי לקרוא" ומלקט משם לינקים. לפעמים מישהו כותב "זה הסוף שלי" (סתם דוגמא פיקטיבית) ואני חושש שמא מדובר על איזה בלוגר שהחליט לצאת מהבלוגיה ע"י קפיצה ממרומי מגדלי עזריאלי - וכשאני נכנס מדובר על איזה מישהו שכפתור האסקייפ במקלדת נעלם לו והוא כותב על זה שיר שאגב כך לא משעשע או מעציב אלא סתמי לחלוטין ואין לי ספק שהוא לא מחפש שהמוני גולשי תפוז יבקרו בבלוג וייקראו את זה כי מדובר במשהו אישי. אז חלאס, אל תכתבו את זה בשרשור הכדאי אלא במקום אחר. למה הבקשה כ"כ לא לגיטימית ? תחשוב מה היה קורה עם עוד 500 בלוגרים היו נכנסים ומוסיפים את הגיגיהם המיותרים בשרשור הזה. מכיר את המשפט "תפסת מרובה - לא תפסת" ? זה בדיוק מה שייקרה.

suki da yo

New member
מי אתה שתחליט מה כן או לא "ראוי" לשרשור?

היות ואמרת שאלה רשומות שלא מעניינות אותך, ומנגד אמרת שכשמישהו כותב כמה רשומות שאהבת, אתה עושה מנוי, אז הפתרון ההגיוני הוא שלא תעשה מנוי למה שלא אהבת.

פנומן 72

New member
אני לא מחליט כלום

אבל היות ורשומות כאלה מעולם אבל מעולם לא הגיעו לשום מקום וגם מספר המגיבים הוא אפסי כי מה אפשר להגיב על משהו שהוא די סתום, אז אני אומר לאנשים תמשיכו לכתוב וזה יפה ומועיל למוח, אבל אל תטריחו אותנו לקרוא כי זה לא מעניין. לא מעניין את פנומן ולא מעניין את אף אחד. והם יודעים את זה. ושוב, רד כבר מהקטע של המנוי.

yael d a

New member
יש לא מעט דברים שכנראה לא מעניינים אותך

וכן מעניינים אותי, או את מישהו אחר. כמו שאני בטוחה שיש דברים שמעניינים אותי ולא מעניינים אותך. מי שממליץ כותב מה לדעתו כדאי לקרוא בבלוגיה, וזכותך לא להסכים עם דעתו וטעמו. אך מי אתה שתקבע מה ראוי ומה לא?

genessis

New member
דווקא אותי מאוד היה מעניין לקרוא שיר על הEsc

בתור קוראת אני מאוד מזדהה עם התסכול, העצבות, והבדידות שבאדם שכפתור האסקייפ מסמל את מוצאו האחרון מהגיהנום שהוא חייו, ונוכח לדעת, שאף מוצא זה אבד כגרב הנופלת מחבלי הכביסה אל המסתורין וחשכת הצלמוות מתחתיה. וכך האדם נותר ללא מוצא מתהומות הדיכאון, כדברי שירו המפורסם של הזמר המכונה אדם- "אין מוצא, לא זזים מכאן". ובטון יותר ענייני, על טעם וריח אין מה להתווכח- יש קוראים שמעדיפים לקרוא דברים אישיים, וכמה שיותר אישיים יותר טוב. ויותר חשוב מזה- יש אנשים שזקוקים לכך שמישהו יקרא את דבריהם האישיים, ויגיב עליהם ובכך יקבלו הכרה והקלה רק מעצם העובדה שמישהו קרא וחשב עליהם. קצת סולידריות לא תזיק לאף אחד, אחינו ה"פנומן"...

dedi1602

New member
אין בעיה אם מישהו רושם שיר

אבל אם מישהו רושם "איך האבתי את השיר של.... קוראים לו...." ובזה הוא סוגר את הרשומה או רושם "איזה יום קשה עברתי אין לי כוח לרשום על זה" (ונתקלתי בכאלה) ועוד מקדם את זה בתור יום קשה שעבר עלי זה בושה, זה מראה זילזול באנשים זו הייתה כוונתי לא נגד שירה של אף אחד או מחשבות כאלו או אחרות. מישהו או מישהי ישבו רשמו דברים אני מכבד את זה אבל אם יש את המקרים שרשומים למעלה זה זילזול מבחינתי

suki da yo

New member
אז תרגיש מזולזל

כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו. ככה זה האינטרנט, וכמו בכל מקום, ג כאן צריך להתאמץ כדי לברור את המוץ מן התבן. ואומרים "לכתוב" לא לרשום, אלה שני דברים שונים לגמרי.

פנומן 72

New member
אתה ממש קשה תפיסה, הא ?

לכתוב כל אחד יכול ורשאי על מה שבא לו - אבל להעלות את זה ב"כדאי לקרוא" זה בערך כמו לנסות ולשדך למישהי את כל הגברים שבעולם. יש רלוונטיים יותר, יש רלוונטיים פחות ויש לא רלוונטיים בכלל. עכשיו, אם יהיו עוד 500 בלוגרים שיכתבו ב"כדאי לקרוא" את הגיגיהם המיותרים (לדעתי) - זה ייראה טוב יותר ?

suki da yo

New member
אני בחורה

וזה שאני לא מסכימה איתך לא עושה אותי קשת תפיסה.

פנומן 72

New member
כשאני *רושם* משהו אחד ואת מגיבה על משהו אחר .

אז את בהחלט קשת תפיסה.

Ronit FL

New member
כן. לא במפורש, לא באופן ישיר,

אבל כן. אני מאוד מקבלת את דרכך ומלחמתך בכוחות האופל אשר מביילים רשומות, העניין הוא שאתה יוצא גם נגד אלו שממליצים על עצמם והם, איך נגיד את זה בעדינות, לא תמיד מבריקים ואתה מבחינתך, כך אני מתרשמת, היית מגלה אותם לאי בודד. הנקודה היא שאי אפשר להחליט במקום הספציפי הזה עבור אנשים. אי אפשר להחליט על רמת הכתיבה. אי אפשר לעשות כלום בעצם, מלבד להתעלם ואתה...לא מתעלם. אתה מנסה לתקן מה שלא בר תיקון.

פנומן 72

New member
לכן אמרתי לבצלאל שהוא צודק

להבא אני אפנה ישירות אל מי שאני חושב שההמלצה העצמית שלו איננה במקומה...

Bezalel P

New member
אתה לא חושב שיש בכך מן היהירות?

לפנות לאדם שכותב מרחשי ליבו ולהטיח בפניו שכתיבתו אינה ראויה להתפרסם? בכל מקרה אם אתה מתכנן לעשות את זה, אני מבקש שלא על גבי הפורום.

למעלה