הגיגים מפרי מוחי המכווץ

פנומן 72

New member
להטיח ?!

אני לא מטיח. אם מישהו כותב משהו שאני חושב שהוא הזוי, אני הייתי רוצה לדעת מה עבר לו בראש כשהוא החליט שכולם צריכים לקרוא את זה. אני לא אעשה זאת על גבי הפורום אלא ישירות במאמר שלו, אלא אם תחליט שגם זה לא ראוי ואז תחסום אותי מלהגיב בכל הבלוגים. להבדיל מתושב חוץ, לא תוכל למנוע ממני להגיב בבלוג שלי, כי אין לי בלוג בתפוז ...

Bezalel P

New member
אוקיי

אם אתה חושב שמשהו שמישהו כתב הוא הזוי, אתה מוזמן לברר איתו מה עומד מאחורי הדברים. המקום המתאים לעשות את זה הוא לדעתי באמת באותה רשומה או במסרים. אילו היית עושה את זה על הפורום, יכול להיות שהיינו מוחקים את ההודעות האלה, תלוי בניסוח ובתוכן שלהן. בכל מקרה אני לא חושב שיהיה צורך לחסום אותך מלהגיב בכל הבלוגים.

1954טל

New member
אני חושבת שיש לי רעיון "לפתור" את בעיית

ה"לא ראויים". כל אחד ואחת מאיתנו ישלח את הרשומה לבדיקה ואישור אצל הפנומן ורק לאחר אישורו נפרסם ...או שלא.

Ronit FL

New member
בתור מי שדי עונה על הקריטריונים

שלך לכתיבה הזויה, אני חושבת שזה לא מעניינך לדעת מה עובר לי בראש בזמן נתון או בכל זמן, לצורך העניין. תבין, אותך לא מעניין לקרוא דברים הזויים או לא ראויים וזה סבבה, מכבדת. תכבד את העובדה שדעתך על רשומות לא ממש מעניינת את הכותבים ההזויים והלא ראויים...

פנומן 72

New member
עוד סיבה טובה לפתוח שני שרשורים

לאלה שכותבים לעניין, ולהזויים שאת כנראה חלק מהם

Ronit FL

New member
בעיה.

אני כותבת הזוי וכותבת לעניין. לאיזה שרשור אצטרף?

פנומן 72

New member
את הדברים ההזויים לשרשור ההזויים

ואת הדברים שאת כותבת לענין בשרשור ה"לענין". איך אני בשבילי ?

Ronit FL

New member
נניח שאני כותבת על

ליידי גאגא (הזוי) ואלטון ג'ון (לעניין) בהופעה בגראמי, איך אני משייכת? אמרתי לך, בעיה.

פנומן 72

New member
סטית מהנושא

אני חושב שכתיבת שירים או יצירות אומנות הם לא מעניינם של קוראים מהשורה אלא רק אלה שמתעניינים ביצירות אומנות אם אפשר לקרוא לזה כך ולכן אין טעם לערבבם עם יתר הנושאים. כך שכתיבה על גאגא או על ג'ון הם ענייני אקטואליה.

Ronit FL

New member
שלילי.

אקטואליה זה חביות הנפץ שנתגלו בחופי ארצינו. לכתוב על סר אלטון והליידי ועל הופעתם המשותפת המדהימה והתלבושת ההזויה שהם לבשו לא נכנס לקטגוריית אקטואליה ולא של שירים ויצירות אומנות, עם כל הכבוד.

פנומן 72

New member
אז לא הבנת מה אני מתכוון

אז אבהיר: שרשור אחד ליצירות "אומנותיות" (שאגב מעולם לא מקודמים ואנחנו יודעים למה) - ושרשור אחד לכל היתר.

Ronit FL

New member
אני יכולה להמשיך בשיח החרשים הזה,

לא מפאת חוסר הבנתי, אני הבנתי ממזמן למה אתה מתכוון, אבל אתה לא מבין שמה שאתה מבקש הוא בלתי מעשי בעליל. ניסיתי להראות לך את זה בתגובות שלי, שאין כאן הגיון ולא יהיה. גם אני לא מקודמת וכפי שאני רואה את זה עכשיו, אני ברשימה השחורה עם כל מקטרגי הקידומים ואתה יודע מה, סבבה לי עם זה.ואתה יודע למה סבבה לי עם זה, כי המביילים עצמם לא עומדים בקריטריונים שלי למביילים... ותחשוב על זה....

KallaGLP

New member
זו הפעם הראשונה שאני כותבת כאן.

בדרך כלל שומרת מרחק בריא, אבל יש דברים שעליהם פשוט לא ניתן לעבור בשתיקה. כמי שאם כבר נכנסת לכאן, מחפשת כאן המלצות דווקא בעיקר על סיפורים ושירים, ברצוני לשאול אותך מי אתה חושב שאתה שתחליט שרק מה שמעניין אותך ראוי להמלצה כאן? אז העולם שלך מוגבל, אתה לא אוהב ספרות או שירה, זכותך, אך הפנייה שלך פשוט מזלזלת, מעליבה ואינה במקום! מי אתה שתזלזל ביצירה של אנשים אחרים רק כי אתה לא מבין ולא קורא אותה? מציעה לך לרדת קצת מהאולימפוס ולהבין שהעולם מורכב מאנשים שונים עם טעמים מגוונים.

פנומן 72

New member
סבבה

אז שיעשו שני שרשורים או שיסמנו את יצירות האומנות בסימן מיוחד. זה אפשרי לבקש ?

תבין, באותה קלות יכלו לפתוח טופיק

ובו לרשום שהרשומות של הפנומן 72 הן לא ראויות לפרסום בטופיק של "כדאי לקרוא בלוגיה" ואין סיבה אמיתית לקרוא את ההמלצות הללו, ואז ורק אז היית מבין את מה שמנסים להעביר לך פה.. ומה הקשר לסמן יצירות אומנות בסימן מיוחד? יש 2 פתגמים שאפשר לרשום ביחס למשפט הזה, והן: שעל טעם וריח אין מה להתווכח, וזבל של אחד זה האוצר של השני. טיפ - לפני שאתה מייעץ לאחרים מה לרשום ואת מה לפרסם, אולי כדאי שתעשה בדק בית ותייעץ לעצמך מה לרשום ועל מה ללחוץ 'שלח'

פנומן 72

New member
אין בעיה עם זה

כל זמן שהבן אדם מנמק למה מאמריו של פנומן 72 לא ראויים - אשמח לדון על כך. יותר מכך, את מרבית המאמרים שלי אני בעצמי לא שמתי ב"כדאי לקרוא" מתוך הנחה שיש דברים הרבה יותר חשובים שכדאי להעסיק את עורכי הבלוגיה והקוראים; אבל כשכל מיני כותבי שירה באיכות זו או אחרת חושבים שלכולנו כדאי לקרוא - זה כבר גובל בחוצפה.

Bezalel P

New member
"מעניין" זה עניין סוביקטיבי

העובדה שיש רשומות שלא מעניינות אותך, לא אומרת כמובן שאין גולשים אחרים שהרשומות האלה כן מעניינות אותם. זהו לא פורום מבקרי ספרות ושירה ולא סדנה לכתיבה, אלא זירה חברתית שבה בלוגרים יכולים להשתתף ולהביא מעצמם ללא תלות בשאלת האיכות או העניין הפוטנציאלי שאתה (או כל אחד אחר) רואה בכתיבה שלהם.

פנומן 72

New member
אתה יודע מה ? צודק

להבא אני אשאל את הממליץ על עצמו האם הוא באמת חושב שזה אמור לעניין את כולם. מתנצל על השרשור.

למעלה