הגיגים מפרי מוחי המכווץ

פנומן 72

New member
תשובה:

ביום שתפתח בלוג חיצוני שבו אנשים כמו בצלאל לא יוכלו לחסום אותך.

Bezalel P

New member
אין קשר לשרשור הזה.

את התשובות לשאלותיך קיבלת באופן פרטי.

פנומן 72

New member
כולנו קיבלנו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא קיבלתי תשובות

"אתה לא משכנע אותי" לא מהווה תשובה. לא ברור למה החסימה לא מוסרת.

פנומן 72

New member
אל תתחצף ../images/Emo6.gif

הסאגה שלך עם מנהלי הבלוגיה משעשעת עד קורעת ...

פנומן 72

New member
לא חשבתי אחרת...

ביום שאתה תסכים עם עשירית מהדברים שאני מעלה - אתה תיבהל שאולי משהו איתך לא בסדר.

elana5554

Member
הגיגים מפרי מוחי המכווץ

היי קראתי את שכתבת,ושואלת אני מי יכול לקבוע מהי כתיבה טובה?או מהי כתיבה לא טובה?בסך הכל אנשים כותבים את שעל ליבם,לא צריך להתעצבן יותר מידי,כל אחד וסגנון כתיבתו,נכון ההאח הגדול כבר יצא "מהאף" אבל מה לעשות? מעניין איזה סגנון כתיבה אתה אוהב לקרוא? אולי תשתף אותי? שיהיה לך שבוע טוב אילנה "פונטיאק"

פנומן 72

New member
הו לא. לא ולא

אני בכלל לא נכנס לענין האיכות. אני מדבר על ז'אנר, ויש כתיבה אומנותית שהיא מעניינת ויש כתיבה שהיא לא מעניינת אפילו את הכותב. מי שכותב "שיר" בסגנון: "לכובע שלי שלוש פינות. שלוש פינות לכבוע שלי. לולא היו לו שלוש פינות, הייתי חותך לי את שתי הפטמות". אני לא חושב שהוא יכול לבוא ולהתפאר באיזה "שיר" מדהים שכדאי לכולנו לקרוא. בואי לא ניתמם - dedi1602 הבין בדיוק על מה אני מדבר וכמוהו עוד רבים שמפחדים להזדהות איתי...

goldy

New member
../images/Emo32.gifחשבתי שהתבגרתה

שונא בדיחות מפגרות. נ.ב

elana5554

Member
הזדהות על מלא

גם אני "חכמה" גדולה את התשובה שכתבת לי קראתי רק את לא לא ולא,בהלתי כאילו שקיבלתי ברקס עקב ה"נסיון" שלי איתך,רק היום כשפרסמתי הבנתי שלתשובה שלך אליי יש המשך ,אז תודה על ההתיחסות ,מסכימה איתך ,ולא מתחנפת,אולי כשארגע מהירידה שלך עליי אוכל לשאול דעתך באיזשהו נושא ,לא רוצה להגזים ביי וסליחה על האיחור בתשובה אילנה

gils33

New member
הבנו בדיוק את כוונתך

רק לא "שיווקת" אותה כמו שצריך. אני בטוח שאם היית מעלה בקשה בזו הלשון: מה דעתכם לפתוח שרשור שירה/הגיגים/אומנות ושרשור רשומות? והיית שואל את דעתנו לא היה קורה מה שקרה לך בשרשור הזה, אני בטוח שהכל היה נראה אחרת. דרך הכתיבה שלך תוקפנית ודורשת ולא מבקשת ובודקת. לילה טוב

פנומן 72

New member
ועדיין הניהול היה דוחה את זה

כי זה *אני* זה שמציע, ואני נמצא בצד של הרעים, אז כל מה שאני אבקש יהיה בבחינת דחיה על הסף. אולי אם אדי חוטובלי, מליץ ועוד כמה גאוני הדור היו מבקשים זה היה עובר ...

Bezalel P

New member
אני חושב שאתה נותן לנו יותר מדי קרדיט

אני לא פוסל שום הצעה רק בגלל זהותו של המציע. אין לי התנגדות עקרונית לפתוח שרשור נפרד ליצירה, אבל אני לא בטוח שהגבול בין רשומות כלליות לשירה ליצירה הוא כל כך ברור. יש רשומות שהן על הגבול בין פרוזה לשירה, יש אחרות שמשלבות סיפור עם קטע משיר או מלאכת יד עם אקטואליה. כך שאני לא בטוח שהפרדה כזאת תשיג את האפקט המבוקש.

פנומן 72

New member
תנסה

תעשה "כדאי לקרוא אקטואליה בבלוגיה" ועוד אחד "כדאי לקרוא יצירה בבלוגיה" הבעיה: אם עד עכשיו היה לכם כאב ראש להסביר לאנשים לשרשר את מאמריהם לשרשור ספציפי, תחשוב איזה כאב ראש יהיה זה להסביר לא רק לשרשר אלא גם לאיזה. לא לכולם יש IQ גבוה ממספר הנעליים שלהם...

ע נ נ ת

New member
ולאן ישרשרו

אילו שהרשימה שלהם אינה נכללת תחת שתי הקטגוריות "יצירה" ו"אקטואליה"? האם מתכונים הם יצירות או אקטואליה? ותמונות, כמו אצל אדי, ולחילופין - אצלי? ועדכונים אישיים? ורשימה שמספרת על רגשות ? ורשימות תעודיות, כמו אצל סימור? בקיצור, תקרא מה שדקה לארבעים כתבה בהמשך.

למעלה