הגיעו לאזניי שמועות לא סימפטיות בכלל

תולי01

New member
הגיעו לאזניי שמועות לא סימפטיות בכלל ../images/Emo10.gif

ככל הנראה טראנסדיזיין מפסיקים לעשות משלוחים בינל"א או לחלופין, יתחילו לגבות מחירים מופקעים על המשלוח.... וכפי שזה נראה ברחבי הבלוגוספירה, כנראה שלא נוכל לעשות יותר הזמנות משם......
מצרפת לכן קישורים לשתי בלוגריות שכתבו על זה, ממה שהבנתי, מישהי ניסתה להזמין 4 לקים וביקשו ממנו ארבעים ומשהו דולר על המשלוח....: http://neglelakkmani.com/2010/04/26/darlige-nyheter-fra-transdesignbad-news/ http://allyoudesire-ayd.blogspot.com/2010/04/where-should-i-buy-my-polishes.html שלחתי להם מייל על מנת לברר את העניין ואני מחכה לתשובה, מבטיחה לעדכן אתכן בנושא ! בינתיים, זה ממש ביאס לי את היום, כי בדיוק התחלתי לתכנן את ההזמנה הבאה שלי.....

Say what?!?!?!?

אני קודחת פה עם חום , למה להעלות לו אותו עוד יותר
אוף כבר עם שונאי המשלוחים הבינ"ל האלה.מה נסגר?

dhara

New member
וואו זה מרגיז ברמות!

מאיפה את ממליצה להזמין עכשיו?

dhara

New member
וואו, אני כל כך הולכת לעשות הזמנה היום או מחר

תודה לך!!

happyhappy

New member
אין לך למה.

הם כבר העלו את המחיר. ניסיתי לבצע הזמנה עכשיו על 4 לקחם. המשלוח לבד יוצא 36$...

dhara

New member
כן אני רואה!!

אני לא מאמינה איזה באסה!!! אוף, בזבזתי עכשיו שעתיים על לבנות את ההזמנה הכי מושלמת שיש
אז מה עושים עכשיו? מאיפה אפשר להזמין?

Harlot

New member
מאיביי

גם שם משלמים בפייפאל, ואפשר לשאול את המוכר אם יש הנחה במשלוח על כמות (אצל הרבה יש!). לא צריך להתאבל כל כך. עוד יתרון באיביי - שאת לא צריכה להזמין תשעה לקים כל פעם.

dhara

New member
אני כל כך הולכת להסתבך עם זה, אני כבר רואה..

ניסיתי פעמיים בחיי להיכנס לאי-ביי וכל פעם יצאתי אחרי 3 דקות כי האתר הזה פשוט מבלבל, אני לא מבינה מה הולך שם. מה זה פייפאל?

danra

New member
../images/Emo192.gif תקראי באתר יש בעברית גם

זה למעשה קנייה בטוחה יותר בלי לחשוף את פרטי כרטיס האשראי שלך. סוג של כרטיס אשראי וירטואלי...

Harlot

New member
פייפאל זוהי שיטת תשלום מקובלת

שמאפשרת לך לשמור על חסיון פרטי כרטיס האשראי שלך בפני המוכר(רק פייפאל יודעים את כרטיס האשראי שלך). איביי לא מסובך, מה שכן צריך לפתוח שם חשבון, ואחר כך לפתוח חשבון בפייפאל, שדורש אישור מהבנק לכן לוקח כמה ימים, אבל ברגע שהפרוצדורות האלה מאחורייך (הרישום הוא חד פעמי), נותר לך רק לבחור את מה שאת רוצה ולקנות. זה די פשוט.

dhara

New member
אבל איך את יודעת שאת מקבלת מוצר טוב?

ראיתי שכל מיני אנשים מוכרים שם, איך את יודעת שתקבלי לק נורמלי ולא לק חצי פתוח ויבש, נגיד? וראיתי גם שצריך לתת הצעת מחיר שם ולא בטוח ש"תזכי" בזה בעצם, זה הגיוני?! אוח, טראנס האלה היו חייבים לסבך את החיים

Harlot

New member
אם קיבלת מוצר לא טוב הבעיה היא לא שלך

אלא של המוכר. את פונה אליו עם התלונה ואם הוא מסרב לשתף פעולה את פותחת דיספיוט בפייפאל, ושם כבר יחייבו אותו לעשות את מה שהוא צריך לעשות (שזה או להחזיר את הכסף או לשלוח לך מוצר טוב). אני מזמינה שנים באיביי, וזה בדרך כלל בסדר. וגם אם לא בסדר - יש מה לעשות, ואת לא מפסידה כלום. לגבי ההצעות מחיר - זה נכון לגבי חלק מהמכירות, שהן מסוג auction. בלקים דווקא רוב המכירות הם לא כאלה (אם כי יש כמובן), ואת יכולה לקנות בשיטת buy it now. אגב - גם טראנסדיזיין שלחו לפעמים מוצר פגום, שבור, שפוך או לא מה שהוזמן (ויש כאן בנות שיעידו על כך) - זה לא קורה רק באיביי.

רוני325

New member
אין כמו איביי..ויש עוד אתר

שלא צריך הזמנה גדולה של לקים כדי לבצע משלוח וזה nailetc.com אבל אני לא בטוחה כדאי לבדוק..

dhara

New member
וואו, יש הפרש של כמעט 1.5$

ללק של CG בין טראנס ל-etc.. נסחפו משהו..

רוני325

New member
כשאני מזמינה מאיביי זה עולה בערך 5$ משלוח

ומהאתר הזה צריך לבדוק אני לא בדיוק יודעת

Marble Arch

New member
הנה המייל שקיבלתי מהם-

אחרי שניסיתי לבצע הזמנה, הם החזירו לי את הכסף בפייפל ושלחו לי את המייל הזה: Hi, Sorry, your order #257795 has been cancelled. We don't ship hazardous item(s) by US Postal Services, non-hazardous items is OK. Hazardous item(s) can be shipped by UPS and UPS Only. But unfortunately, UPS doesn't ship Hazardous item(s) to Israel. One way to ship to Israel is by forwarding shipping company, You need to find/search a forwarding shipping company in the United States (US) that offer shipping to your country. We can ship to them and they can ship directly to you. Hazardous items such as nail polishes, alcohol, acetone, primer, thinner, top coat, base coat, etc. Thank you, Trans D, Inc. באסה..

למעלה