הגיעו לאזניי שמועות לא סימפטיות בכלל

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo4.gif!

אף פעם לא הזמנתי משם, וגם לא ממש תכננתי להזמין, אבל זה בהחלט מבאס. אני מתבאסת בשבילכן :\

dhara

New member
אה הם ביטלו את ההזמנות לישראל לגמרי?

חשבתי שהם רק העלו את המחיר..

tokit

New member
לא ביטלו לגמרי

אלא שהם לא שולחים יותר עם דואר ארה"ב אלא רק עם UPS, והם הרבה יותר יקרים. לדעתי זה משהו שלא תלוי בהם. בעקרון, כל הלקים והמדדללים האלו הם בעצם חומר דליק. היות ודואר ארה"ב שולח את הדואר הרגיל שלו על מטוסי נוסעים - ייתכן ויצאה הוראה חדשה בנושא, ומכאן האיסור החדש. מצד שני, כשמדובר בחברות כמו UPS או בחבילות גדולות - הם טסים במטוסי מטען ללא נוסעים, ושם חלים חוקים אחרים.

Ultra marine

New member
זה מה שקורה כשאני לא מגיעה לכאן???

ואי! ממש ממש מבאס! האופציות שלנו (חוץ מאיבי) -> נייל ETC ו 88 הזה, ברח לי איך קוראים להם.. רציתי לעשות הזמנה בקרוב, חיכיתי לתחילת מאי
עכשיו זה ממש מבאס אותי! אני חושבת שאין בכלל seche בנייל ETC
ובדיוק רציתי לקנות את המדלל.. אוף.

Come Alive

New member
אני מעולם לא קניתי בטראנסדיזיין,

ויש לי את המדלל של סשה מאיביי
אז לכי לאיביי

Ultra marine

New member
מצאתי את הבקבוק הגדול יותר nail etc

אז נראה.. אני חושבת שסה"כ העליה במחיר אם באמת אפשר יהיה להזמין מ nail etc היא לא כזאת נוראית. אגב, למי שהזמינה מהם, איך החבילה מגיעה? כמו מטרנס דיז'יין כי אם כן הולכת להיות לנו בעיה...

tokit

New member
נדמה לי שאת המדלל של seche יש בארץ!!

ראיתי אותו בנייל דיזיין, במחירים עממים ביותר.

RUTHIE1

New member
יש שם גם את המייבש המהיר שלהם?

את זוכרת במקרה כמה עולה?

tokit

New member
יש

עולה לדעתי 35 לפני מע"מ, ומשהו כמו 45 אחרי מע"מ (וזה גם המחיר ל-לא מקצועיות). אגב, קוראים להם נייל סטודיו ולא נייל דיזיין (רואים שהמייל מדיזיינסנטר עשה את שלו). הבעיה היא, שהם מוכרים בעקרון רק לפדיקוריסטיות/מניקוריסטיות מקצועיות ולא לבודדים. מצד שני, אם באים יפה ומבקשים - בהחלט יש מצב שימכרו לך מוצרים "לא מקצועיים"ֿ, והמייבש הזה נופל תחת הקטגוריה הזו.

מ ס ט י ק

New member
דווקא אחרי שהכנתי לי רשימה יפה../images/Emo10.gif

האמת היה שיצא לי להזמין כמה פעמים מאיביי וזה דווקא סבבה, אמנם זה לעיתים קצת יותר יקר אבל שרוצים שניים או שלושה לקים המחיר הוא עדיין סביר יותר מהמחיר שיש בארץ.

מ ס ט י ק

New member
כן.. אני אבדוק לך כשאני אהיה בבית../images/Emo13.gif

בכל מקרה.. אני מזמינה לרוב ממי שהכי זול בשילוב של דמי המשלוח

למעלה