הגיעו לאזניי שמועות לא סימפטיות בכלל

מ ס ט י ק

New member
זו החנות של מינג

http://myworld.ebay.com/bluebeauty168/ אני ממליצה מאוד לקנות, המחירים סבירים מאוד, גם בשילוב עם המשלוח והוא שולח מהר מאוד! ובאותה ההזדמנות, חנות נוספת שממולצת היא של קליאו: http://myworld.ebay.com/cleopatrastyle-usa/ גם ממנה הזמנתי פעם (לקים של זויה) והיא הייתה ממש אחלה גם כן. לפני כמה ימים הזמנתי ממישהו חדש, אם הוא יהיה בסדר אני אפרסם את החנות שלו גם כן.

מ ס ט י ק

New member
אני הזמנתי רק את הלק הסגול, לא מהמוכר הזה

אבל הלק עדיין לא הגיע ככה שאני לא יכולה להגיד אם ה כמו בתמונה

Ultra marine

New member
שאלה לגבי מינג,

לא ראיתי מה דמי המשלוח שלו. ראיתי שהוא שולח בינלאומי אבל לא את התעריפים.. אני מודה אני די חדשה באיביי

לימי43

New member
בנות יקרות,אני הזמנתי מניילאיטיסי,אני מחכה לה

זמנה שהיא תגיע אני אצלם ואדווח לכם.הזמנתי 6 לקים יצא לי 46 דולר משהו כזה..יחד עם משלוחה.

Ultra marine

New member
גם אני בדיוק עשיתי הזמנה מהם היום!

מקווה שהם לא ילכו בעקבות טרנסדיז'יין...

גם אני הזמנתי לפני איזה שבועיים ועוד לא

קיבלתי
אני מחכה להזמנה בנרות חחחח

לימי43

New member
אני בודקת דואר באובססיביות!חחחחחח

יש לי כולה איזה כמה לקים מסכנים לא400 כמו לשאר הבנות פה חחחח

Witchcrafts

New member
קראתי את השרשור, התאבלתי בהתאם ואז הוארתי:

זו הנקמה של סקראנג'י על השרשור ההוא שפתחתי עליה. אין ספק!
מסתבר שהפעם הראשונה שהזמנתי מטראנסזידיין היא גם האחרונה שלי. חבל. בכל מקרה, אם מישהי מכן צריכה עזרה בהבנה של איביי, אשמח להסביר (אפילו במסרים). אני איבייהוליקית לתפארת (שממתינה ל-17 חבילות. כן, כן).

tokit

New member
בדיוק רציתי לשאול מה קורה להם..

הנה מייל שקיבלתי מהם לפני כמה דקות -
Sorry, your order #257818 has been cancelled| We don't ship hazardous item(s) by US Postal Services, non-hazardous items is OK. Hazardous item(s) can be shipped by UPS and UPS Only. Ship by UPS: Shipping + $40 for hazardous item(s). OR You can search/find a forwarding shipping company in the United States (US) that offer less expensive on shipping. Hazardous items such as nail polishes, alcohol, acetone, primer, thinner, top coat, base coat, etc. Thank you, Trans D, Inc.​
חשבתי שזו בדיחה או שלא הבנתי נכון, אבל כנראה שהבעיה היא שאסור להם לשלוח את המוצרים הדליקים האלו עם דואר ארה"ב. לא נראה לי שזו החלטה שלהם, אלא משהו שנכפה עליהם. אני רק מקווה שמוכרים אחרים באיביי עדיין ישלחו.

Marble Arch

New member
אני חשבתי שזה לא עניין של דואר ארה"ב

אלא של הביטוח הספציפי שלהם שלא מכסה מוצרים כאלה.. כי לא ניראה לי הגיוני שבאופן גורף אסור להוציא לקים מגבולות ארה"ב... לא?

למעלה