הגיע גם הזמן שלי לשתף

tal902

New member
תודה לך

ולעניין עצמו. במציאות שלנו שלהתחתן זה הפיסגה מחנכים אותנו שזוגיות פותרת הכל.
&nbsp
מקווה שאת לפחות לא פועלת כך. כי לעיתים גם אלו שמסכימים עם מה שכתבתי, נופלים למלכודת הזאת בעצמם.... :)

Reyn

New member
לא "מחנכים אותנו" שלהתחתן זה הפסגה.

מבחינה ביולוגית, "מטרת הקיום" של כל יצור חי היא להתרבות ולהעמיד דור צאצאים שימשיכו את הגזע. אף אחד לא צריך לחנך אותנו לחשיבות של מציאת בן/ת זוג, זה טבוע עמוק מאוד בגנים. זה לא אומר שזוגיות פותרת הכל, אבל היא כן צורך בסיסי, והיעדר זוגיות זה כבר חוסר גדול מאוד שאנשים מחפשים למלא.
מה גם שרוב בני האדם שואפים לזוגיות מונוגמית, אז יש חשיבות עצומה למציאת האדם האחד שתחלוק איתו את ביתך ותבלה איתו את חייך.

אבי1985

New member
ראיתי קישור בראשי והחלטתי להגיב

לדעתי את משדרת לגברים שאת לא רוצה שיתחילו איתך. ויופי לא שייך. תמשיכי לטפח את עצמך, תפסיקי להלחיץ את עצמך ואל תשדרי שאת קשה להשגה כי המון גברים פשוט לא יתחילו איתך כי את המשחק של הקשה להשגה את צריכה לשחק אחרי שהיתה התחלה ולא לפני שהיא מתחילה.

אאחל לך בהצלחה במציאת הזוגיות ובינתיים תהני מהלבד. לפעמים בזוגיות זה מאוד חסר.

אבי

dori78

New member
עוד משהו שחשבתי עליו, אם מתחשק לך לנסות לשנות

פעם היה פה דיון בנוגע ל"סימנים" שבחורה מעוניינת.
שאלת איזה "שדרים" את יכולה לשלוח - הנה משהו שכתבתי בזמנו לגברים שרוצים להבין מה הבחורה שמולם משדרת:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=171155385[/URL]

ועוד אחד, מלפני שנתיים, שעסק ב"עשה ואל תעשה" בתחילת קשר.
חלק מההודעות נכתבו לגברים, אבל יכול להיות שתוכלי להפיק מהן משהו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167920008

anesthesi

New member
תרגיעי..

קחי נתון -
גברים רוצים סקס. חלק מהם אפילו משלמים בכדי לקבל אותו. כך שהבעיה שלך היא לא למצוא סקס, אלא איך לקבל סקס בתוספת מערכת יחסים ומבלי להיות מנוצלת. וזה מה שחשוב.
כי אם את לחוצה ונואשת, כנראה שתצליחי למצוא את הגבר שישמח לנצל את המצב.
&nbsp
האם ניסית לעשות רשימה מפורטת מה את מחפשת בבן זוג עתידי?
אני מציע לך לכתוב, כמה שיותר בפירוט (!!!) איך הולכת להיראות מערכת היחסים שלך, לא משנה טפשי זה נראה לך. זו טכניקה שעובדת.
אישית אני לא מכיר אתרי היכרויות, אבל באופן כללי, כל מקום שיש בו גברים ונשים הוא מקום היכרות פוטנציאלי.
והכי אני ממליץ דרך חברים. אין לך ידידות / חברות / בני משפחה, שאולי יכולים לשדך לך מישהו?
כמו כן, תמיד כשאת נכנסת לאנשהו (זה תקף לכל עסקה, כולל מערכת יחסים), תמיד תחשבי כבר על היציאה מהעסקה.
כי כמו טסט ראשון, או כמו הפעם הראשונה שעלית על אוטו, או כמו הפעם הראשונה שהחזקת עיפרון, או כמו כל דבר שעושים פעם ראשונה, לפעמים הפעם הראשונה מקרטעת. מותר לך לנסות, ומותר לך גם להכשל. זה ממש בסדר! ואם תקיימי יחסי מין ולא יהיו זיקוקי דינור, וזה סתם יהיה קצת כואב ובכלל לא כיף - זה גם בסדר! פעם ראשונה בכל דבר עשויה לקרטע.
אל תהיי קשה עם עצמך! העיקר לנסות, ללמוד מהניסיון, ואז לנסות שוב עם תיקונים ושיפורים וזהו.
זה סיפור חיינו, לא?

minimi5

New member
לא הספקתי לקרוא את כל התגובות, אז אני מקווה שלא אחפור

היי נופר,
קראתי את ההודעה שלך ועברתי על כל התגובות רק בריפרוף (בכל זאת היו בערך מיליון, עוררת פה עניין...), אז אני מקווה שלא אחזור על יותר מדי על דברים שכבר נאמרו וכמובן שלא אחפור לך יותר מדי.
אני בת 28, מעולם לא היה לי קשר זוגי אמיתי, שלא לדבר על קשר מיני, וכן- זה מפריע לי, ותמיד הפריע לי.
אני מאלה שסבלו מהצקות בתיכון וסובלים מזה עד עצם היום הזה. מאז שאני זוכרת את עצמי כל הבנים והבנות בבית הספר- יסודי, חטיבה, תיכון- כולם שנאו אותי, קיללו אותי, קראו לי מכוערת ובאופן כללי הפכו אותי לשק החבטות. מה שכמובן הוביל לריסוק הביטחון העצמי שלי.
אני חייבת לציין שאני באה מבית טוב בסך הכל- יש לי הורים מהממים ומשפחה חמה ואוהבת, אבל תמיד לקחתי יותר קשה את האמירות וההתנהגות של האנשים מחוץ למשפחה.
אני בנאדם מאוד רגיש, ורק לאחרונה גיליתי עד כמה. וזה עוד דבר שתרם לריסוק הביטחון העצמי שלי...
אני לא אתחיל לפרט בפנייך את כל הפרטים אבל בשנה וחצי האחרונות אני עוברת שינוי תפיסתי משמעותי בעקבות אירוע טראומתי שעברתי. לקח לי זמן לעכל את האירוע ולכן רק לאחרונה אני מתחילה ליישם את כל ההבנות וכחלק מהעניין גם מבינה מה פספסתי.
אז תרשי לי לחלוק איתך קצת מהמסקנות שהגעתי אליהן לאחרונה-
  1. היופי הוא בעייני המתבונן זה לא סתם משפט שמכוערות המציאו. כן, זה אמיתי. ברגע שאת מרגישה נינוחה עם עצמך, עם הגוף שלך, עם כמות האיפור ששמת לפני שיצאת, עם הבגדים שאת לובשת, עם האנשים שאת נמצאת איתם- זה משדר יופי. אני אומרת לך את זה בתור אחת ששנים לא התחילו איתה ופתאום אני מקבלת פניות של בחורים שאומרים לי כמה שאני יפה.
  2. לא לעשות שום דבר בכוח- את לא באמת צריכה להתאפר כבד וללבוש מחשופים סטייל פמלה אנדרסון. אלא אם כמובן את רוצה למשוך אלייך בחורים מסוג מסויים (לא שופטת חס וחלילה, אבל ממה שכתבת נשמע שאת מחפשת קשר של אהבה אמיתית). החיים לא באמת עובדים ככה, בחורים טובים נמשכים לאופי (ראי סעיף 1
    ).
  3. לגבי סקס... אני תמיד הייתי בדעה שזה צריך לבוא מאהבה וכו'... אבל כמו שחברה טובה אמרה לי לא מזמן "לפעמים צריך להשתחרר קצת". יש בזה משהו. אם את פוגשת מישהו שאת נמשכת אליו והוא נמשך אלייך, יכול להיות שהסקס לא צריך להיות כזה ביג דיל. מתארגנים מראש עם אמצעי הגנה (גלולות, קונדום...) ויאללה לגמור עם זה.
  4. אני יכולה לשתף אותך שאצלי יש זמן הטמעה די ארוך... ארוך מדי אפילו... כשאני מגיעה למסקנות הנכונות לוקח לי זמן ליישם אותן. כנראה משהו שנשאר מהטראומה של התיכון בשילוב של פחדנות. הבעיה היא שככל שמחכים יותר הבעיה רק הולכת וגדלה. אני כבר התחלתי לפעול בעניין- נרשמתי לאתר היכרויות, שיתפתי את החברים ברצון שלי למצוא אהבה, אני מדברת על הנושא הזה יותר וזה גם גורם לי להשתחרר קצת יותר עם החברים וככה אני מרגישה הרבה יותר בנוח עם עצמי (ושוב- ראי סעיף 1
    ). מה שחשוב הוא להתחיל, לעשות את הצעד הראשון ולא לפחד מהצעד השני, שלישי, רביעי וכד'...
  5. יוזמה- אנחנו בשנת 2015... המהפכה הפמיניסטית כבר כאן... את יכולה להרשות את לעצמך להתחיל עם בחור שנראה לך חמוד... וכן- את יכולה גם להרשות לעצמך לקבל דחיה. אני קיבלתי מיליון דחיות ואיכשהו אני עדיין חיה. תזמי, תעשי את הצעד הראשון, תהיי דומיננטית, אסרטיביות זו תכונה חשובה מאוד אז תשתמשי בה!

מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי..
שיהיה בהצלחה!

ALIsuperstar

New member
את תהיי בסדר, אני לא דואג לך :)

את תכירי, יבוא לך הזמן שלך. מה שחשוב זו סבלנות ובלי לחץ. העיקר שלא תלחיצי את עצמך. ואת האחרים שסובבים אותך...
אני יכול להסביר לך שהשרשור שלך בעייתי, פותח דלתות לכל מיני סוטים שישלחו לך מסרים לתיבה, ויגרמו לך להסתגר בחדר ולא לצאת לאוויר הפתוח... אז תתעלמי מכל החמודים וההזויים בתיבה שלך, תכבי תמחשב ותצאי לנשום אוויר. תחסכי כסף ותטוסי לחו״ל. תכירי ידידות, חברות בלבד, ולא ידידים. תתייעצי עם אמא שלך, אם יש לך, אחות גדולה, דודה, חברה קרובה, מה שזה לא יהיה...

אנחנו הגברים רוצים דבר אחד בלבד, סקס. אנחנו אוהבים סקס, עושים כמה פעמים ביד ביום. אנחנו סוטים, אנחנו כופים לאנאלי, למציצות, ועוד הרבה דברים שאת תגלי... אנחנו אולי נחמדים החוצה אבל בפנים, בחדר, אנחנו אנוכיים מאוד.

תהיי סבלנית, את הגוף שלך הגבר זקוק מאוד, ולך יש שליטה לא רק על היצר שלך, גם על שלנו. אל תשכחי שבשביל שגבר ייהנה את צריכה קודם כל לפתוח רגליים.
אז לפני שאת פותחת רגליים ונכנסת ללחץ, קחי אוויר, ותהני מהגשם שיש בחוץ.

בהצלחה :)

ChikoKabre

New member
דבר בשם עצמך חבר

כל הדברים הסוטים והמגעילים תתחת שאתה כותב בשם גברים תשמור לעצמך. ככה זה אצל בני אדם, אם הם אוהבים ועושים משהו- הם חושבים שכולם באותו ראש. תתעורר... יש עוד המון דברים הרבה הרבה יותר מעניינים בעולם מלבד התחביב הבינוני הזה לשעות הפנאי שנקרא סקס. YOU ARE WASTING YOUR GOD DAMN LIFE

nofi1456

New member
תודה לכולם על כל התגובות!!!!

לא הצלחתי לענות לכולם אבל כל אחד מכם נתן לי חומר למחשבה.
כמובן שהיו גם כאלה שלא הסכמתי איתם אבל אני מעריכה כל תגובה :)
ברור שהיו גם הזויים במסרים...אבל הרוב דווקא היו חמודים :) האמת שהחלטתי לא לענות להם כרגע... אני צריכה להחליט מה אני עושה עם עצמי.
שוב תודה על הכל!
שבת שלום וסופ"ש מקסים

Reyn

New member
הערה קטנטנה

ההיסוס שלך להתקדם בחיפוש התנסות הוא מובן מאליו ולגיטימי לגמרי. עם זאת, גם כשלא מעוניינים להשיב כרגע, לצד השני נעים יותר לקבל תגובה מנומסת ("תודה על הפנייה, כרגע עדיין לא החלטתי להתקדם עם ההתנסות, אולי בהמשך", או אפילו סירוב: "לא מעוניינת, תודה") מאשר התעלמות מוחלטת, שבעיני היא לא מנומסת כ"כ.
בהצלחה!

למעלה