הגיע הזמן לחשבון נפש

מסכים עם גוגי, ודרך אגב היהודים לא קיבלו

אז אוטונומיה במסגרת מדינה פלסטינית, אלא קיבלו מדינה עצמאית. בסופו של דבר מי שמנצח זה החזק ולא הצודק, ולכן בדיעבד, אם הפלסטינים של אז היו רואים את העתיד, הם לא היו נותנים לבן גוריון את המתנה הזאת של הסירוב.

fifanowftw

New member
צדק צדק...יש לי שאלה

נניח והייתה קמה פה מדינה פלשתינאית. איך היה פה? יותר טוב? היו יותר זכויות? דיקטטורה? דמוקרטיה? מה היה פה?!

באמת שאין לי מושג.

ברור רק דבר אחד. שליהודים לא היו את זכויות היתר שיש להם היום, ושהפלסטינים לא היו מופלים לרעה, וכנראה לא היתה מלחמה נוספת מאז. מעבר לזה אני לא יודע. למה שאלת את השאלה?

AdonAsda

New member
אופס! ניראה שבתגובתך השרתבבו להם כמה מילים

שלא לצורך! המילים: "את זכויות היתר שיש להם היום" מיותרות לגמרי...

respecta1

New member
עוד אחד

סלטעון, אתה יודע שלא היה פה מדינה פלשתינית, לא הייתה פה מדינה..היה פה ארץ עם תושבים בשלטון בריטי, אתה אומר את זה כי ראית את ההודעה הקודמת אמרתי לא הייתה פה מדינה אז אמרת פה המדינה הפלסטינית.. פתטי החזק? בגלל שהיינו כאלה חזקים טבחו בנו במאותינו בארץ במהלך כל ה48 שנים עד הקמת המדינה..שבמלחמת העצמאות ששוב ניסו לטבוח בנו והפעם בהמונינו פעם ראשונה החזרנו.. החזק היה אתם הצדק מה לעשות היה גם עם היהודים וגם עם הערבים..ליהודים זכות היסטורית ומובנת וגם היו לא מעט יהודים במשך כל הזמן במדינה גם לפני החזרה הגדולה..אבל סבבה היו פה לא מעט ערבים שחיו פה הצדק אומר שיש להם זכות לגם ישות מדינית משלהם.. אבל ברגע שניסתם לטבוח בנו אז הצדק פסק להיות עם הערבים.

לא אני לא אומר את זה כי ראיתי את "ההודעה

הקודמת", זאת שכתבת. האמת, אפילו לא קראתי אותה. אם תקרא שוב את מה שכתבתי ותנסה להבין מה התכוונתי ולא מה אתה רוצה שאני יתכוון, תבין שאמרתי ש"היהודים לא קיבלו אוטונומיה במסגרת מדינה פלסטינית", כתשובה למה שגוגי כתב על אם הפלסטיניים היום היו מקבלים אוטונומיה בתוך המדינה היהודית. כלומר ההשוואה לא נכונה.

למעלה