הגיע הזמן לרענן את השורות - התפקדות דצמבר

BeniTaz

New member
הגיע הזמן לרענן את השורות - התפקדות דצמבר

שכל אחד יפרט כמה שבא לו אבל מינימום ברמת השם פרטי, יהיה יותר נחמד. שם: גיל: עיר מגורים: עיסוק בחיים: מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? לסנר או אוברים? הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? הגולש oozz73 אם אתה בסביבה תן סימן חיים..

HendrixLostSon

New member
מתפקד!

שם: שי בן-אבו גיל: 25 עיר מגורים: באר שבע עיסוק בחיים: מהנדס בניין מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? לצערי לא.. לסנר או אוברים? אוברים הוא לוחם בניגוד ללסנר, אבל אני תמיד אוהב שלסנר מנצח.. הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? אדגר-מיינארד 2 ו-3 ולחשוב שכמעט לא ראיתי את אדגר מיינארד 2 כי היה תקוע לי בראש ששניהם משעממים והייתי פגוע שאדגר ניצח את פן פעמיים - מפה לשם אדגר הלייטוויט הכי אהוב עלי!

ragede

New member
יאללה

שם: קובי גיל: 26 עיר מגורים: נתניה עיסוק בחיים: ניהול בתמיכה טכנית מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? כולי תקווה לסנר או אוברים? אחרי הקרב האחרון של אוברים, אני אלך על ההיאבקות של לסנר - החלטה משעממת. הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? קשה לבחור - אני אלך על אדגר מיינרד 1 ובאותה נשימה צ'נדלר-אלבארז

GN24

New member
שלי

גל נ(לא רושם שם משפחה שלא יופיע שמגגלים) 26 נדל"ן כן(איפה זה?) מאד מאד מאד מקווה שאליסטר בKO כנראה אדגר מיינרד 1 הכי נהניתי לראות נוגיירה שאוב(כ"כ שמחתי בשבילו...)

yair_bar

New member
מנהל
אם אפשר הצעת ייעול עבור רןזזז

להוסיף עוד שדה של: יוזרים נוספים שבהם כותב ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________, ________,___________,___________,_____________,_____________,______________,___________,

ranzz

New member
אחח אם רק היה לי זמן לטרולים...

עדיין לא הייתי עושה את זה כי זה פאג לגמרי

elad547

New member
מתפקד

שם: אלעד גיל: 30 עיר מגורים: גבעתיים עיסוק בחיים: מהנדס תוכנה מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? לצערי לא(התחייבויות בעבודה...) לסנר או אוברים? אוברים, אני רק מקווה שהוא יצליח למנוע את ה-TD של לסנר אחרת יהיה לו לילה ארוך הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? יש 2: אדגר - מיינרד 3 וכמובן שוגאן-הנדרסון.

drorm5

New member
מתםקד

שם:דרור גיל: 25 עיר מגורים: רמת השרון עיסוק בחיים: חברת ספורט מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? הלוואי.. עבודה לסנר או אוברים? אוברים!! לסנר הולך להיראות כמו מסכן בקרב הזה הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? מיינארד אדגר 2 וכריס לייטל נגד דן הארדי (מרגש)

מתפקד

שם: שאול זגהר גיל: 29 עיר מגורים: ת"א עיסוק בחיים: יועץ אבטחה ולוחמה בטרור בחברת BSI, מאמן באקדמיה לג'יו-ג'יטסו וMMA - דה לה ריוה ישראל - www.jja.co.il מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? ברור!
לסנר או אוברים? אוברים. הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? היו כמה מעולים! צ'נדלר vs אלברז מהדהד לי חזק בראש אז אני נותן להם את הקרדיט.

mbenyaacov

New member
מה פתאום, הוא עוסק באילוף כלבים כתחביב.

רואים שעשה עבודה טובה. הכלב בעניינים.

AmitNHB

New member

שם: עמית גיל: שלהי שנות ה 20... עיר מגורים: כפ"ס עיסוק בחיים: מובטל מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? חיובי לסנר או אוברים? אוברים הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? הנדו\שוגן.

elvis18

New member
מתפקד !!!

שם:איל גיל: 25 עיסוק בחיים: סטודנט באוניברסיטה,מתאמן באייקידו מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש?אם יהיה נגישות לאוטובוסים ,אעשה את כל המאמצים להגיע. הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? הוא עוד לא קרה ,חכו לסוף דצמבר ,לסנר - אוברים .... מה שלא ייגמר , הוא יהיה בסט !!

UgiPletzet

New member
הנני

שם: דרור גיל: 32 עיר מגורים: ת"א עיסוק: דוקטורנט לפיזיקה מגיע למפגש: בתקווה, לא בטוח לסנר או אוברים? למרות שהייתי רוצה לראות את ג'וניור-אוברים, יש לי הרגשה שלסנר ינצח את אליסטר. הקרב הכי טוב ב-2011: נראה לי שהוא עוד לא היה (לסנר-אוברים יכול להיות ענק, וגם ג'ונס-מצ'ידה), אבל עד עכשיו - בנדו/מילר או הנדו/שוגן

מרקו בי

New member
מתפקד

שם: קובי גיל: 31 עיר מגורים: אזור פ"ת עיסוק בחיים: מכירות מוצרי תינוקות מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? קשה להאמין, אולי ישו יעזור אחרי שהוא יעזור לג'ונס. לסנר או אוברים? יש לי הרגשה על לסנר לא יכול להסביר למה נראה לי שהוא יקח td ושם זה יסתיים. הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? אדגר מיינארד 2. גם טיטו ביידר היה ענק בזכות טיטו שיצא מהקבר ומיד חפר לביידר מקום חדש.

dshisgal

New member
מתפקד

שם: דניאל ש. גיל: 29 עיר מגורים: בת ים עיסוק בחיים: מנדס אלקטרוניקה מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? לצערי לא.
לסנר או אוברים? - אוברים ובגדול (מה לסנר יעשה לו... F5 והצמדה) הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? אלברז - צ'נדלר, אדגר - מיינרד 2,3 והנדו - שוגון...

fatnoam

Active member
מתפקד

שם: נעם גיל: 25 עיר מגורים: תל אביב עיסוק בחיים: סטודנט באוניברסיטה לתעשיה וניהול מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? לא, יש לי אימון כדורסל לסנר או אוברים? לסנר הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? שוגאן - הנדו

למעלה