הגיע הזמן לרענן את השורות - התפקדות דצמבר

mmamaniac

New member
מראה נוכחות..

אלי 25 קרית גת עובד בתור נהג ומשלים בגרויות כנראה שכן...יש איזה קורס שאני ממש רוצה אותו יום... מווה שאוברים.. מיינארד ואדגר 3..

ranzz

New member
מי זה אוז73?

רן 27 עודמעט נתניה ולאחרונה כפר סבא חברת הייטק בתחום הסלולאר, עוסק בתקשורת נתונים שרתים וכו' לסנר TKO כשאוברים על הגב צריך לחשוב על זה קצת

Ori L88

New member

שם:אורי גיל:23 עיסוק בחיים:כרגע ברמן בקרוב תרמילאי
לא מגיע למפגש אוברים כל הדרך! הקרב הכי טוב בMMA ב2011? סיבוב הכי טוב דיאז-דיילי קרב הכי טוב שוגאן-הנדרסון.

מתפקד

שם : דור, אבל בקטע של אומנויות הלחימה כולם קוראים לי שבי. גיל : 35. עיסוק בחיים : מנהל תכנית "עיר ללא אלימות" בעיר לוד. מפגש: ב"ה וב"האשה, נגיע. לסנר /אוברים : נראה לי אוברים הורג אותו סיבוב ראשון (אבל מקוה שאני טועה). קרב שהכי אהבתי : דיאז/דיילי

ElGoldi

New member
לאיפה אתה מתכנן לטוס?

הייתי מחפש אינטרנט בדרום אמריקה בשביל לראות שירשורים אחרי אירועים שראיתי בבר :)

THE G1

New member
תגובה

הרבה יותר קורא מאשר משתתף פעיל,מסוגל להזיז את עצמי בחמש וחצי בבוקר בשביל קרב גדול,אבל לא מומחה גדול,בניגוד לחלק מהאנשים פה... לשאלות: שם:עודד סלע גיל:30 עיר מגורים:פתח תקווה עיסוק בחיים:QA מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? שלילי. לסנר או אוברים?מקווה שלסנר. הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011?לא יצא לי לראות כל כך הרבה,ממה שראיתי הנדרסון-שוגון בהחלט היה הקרב המוביל.

מתפקד

שם: נתן גיל: 25 עיר: תל אביב מגיע למפגש הפורום: יאפ לסנר או אוברים: מקווה שאליסטר יהיה Over him קרב MMA 2011 - חושב שהנדרסון/שוגון אבל אולי כי זה טרי טרי.

BT24

New member
רציתי לפתוח שירשור על בחירת כינויים, אבל אני

חייב לשאול אותך - למה בחרת בכינוי הזה? סתם מוזר לי שקוראים לך נתן ולא ארנון.

יוצא ממצב סמוי

ראם. 27. תל-אביב. מהנדס וכתב מהצד בשלל מקומות. לא. אוברים. לסנר לא אוהב לחטוף אגרופים מתברר ואוברים ממש אוהב לחלק כאלה. אליסטר לא פרייאר ויצליח למנוע מלסנר לקחת אותו לקרקע מספיק זמן בשביל שנראה את לסנר שוב מתרוצץ בזירה כמו תרגנול כרות ראש אחרי האגרוף הנקי הראשון שיפגע בו. גוויאדה-בנסון הנדרסון במקום הראשון וניק דיאז-פול דיילי במקום השני.

Shasan

New member
תורי

שי 23 חדרה צהל - נגד לא קשה קשה נראה לי אוברים פידור מונסון חח אגדר מיינארד 2,3 ללא ספק!!

IamStalker

New member
מתפקד

32 הוד השרון מנהל צוותי פיתוח Mobile&Web - (בתקווה שאימונים היו עיסוק מקצועי בעתיד) בתקווה כן , אני מת להכיר את כל החברה. אני מקווה שלסנר , הוא בחור חביב למדי - רק שלא יצא "chicken shit"!!! קרב החביב עלי זה Big Country vs Mirco

greenstar

New member
התפקדות

שם- ערן גיל- 28 רחובות מהנדס תעו"נ כן אוברים!!! מקווה שיהיה אוברים משפיל את לסנר, בינתיים דיאז מנצח את פול דיילי

אני

אופיר פרי 36 הוד השרון בעל חברה לייבוא טקסטיל לא רוצה לסנר בטוח אוברים מיינארד אדגר

moich

New member
האמת שאני וכנראה עוד חברה פה שכחו קרב מטורף

ברבוסה-אנג׳ואקני, קרב פשוט מטורף שאסור למצמץ בו לרגע, נותן פייט רציני כמעט לכל הקרבות שכתבו פה, 3 סיבובים מלחמה!!!!!

Guetaz

New member
בטח שכחתם שאני קיים כבר

הרבה זמן לא הייתי פעיל משהו כמו חצי שנה, מאז שנולדה לי הילדה אבל בכל זאת קורא בכל יום! איציק גואטה חדרה מקווה מאוד להגיע אם יסתדר לסנר ביג טיים טוב זה נהיה נדוש כבר אבל רק בגלל שזה נכון - אדגר מיינארד 3!!!!

למעלה