הגיע הזמן לרענן את השורות - התפקדות דצמבר

REL YESAYA

New member
מתפקד !!

שם:אריאל גיל:27 עיר מגורים:תל אביב עיסוק בחיים:כותב מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש?חושב על זה לסנר או אוברים? לסנר הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? גווידה נגד הנדרסון

mbenyaacov

New member
מתפקד כמו ענק

שם: מיכאל בן יעקב גיל:41 עיר מגורים: הרצליה עיסוק בחיים: אנליסט בשוק ההון. מתאמן בקרב מגע כבר עשר שנים בערך. מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? אני אמור לשחק כדורסל (קבוצה של העבודה). אם זה זז אני מגיע כמו ענק. לסנר או אוברים? הולך עם הלב: לסנר (לא אוהב את הסטייל של אוברים. מקווה להתבדות ושהבחור יתחיל להלהיב אותי) הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? הכי טוב מיינארד-אדגר 2. הכי מלהיב: גארסיה-פאן 3.

BeniTaz

New member
ברוך הבא

mbenyaacov

New member
תודה. אני בערך מארוע 100 נמצא כאן אנונימית או

או בניק אחר. בגלל שמתפקדים ועושים אאוטינג, אז עדיף כבר להיות בניק נורמלי. בכל מקרה, אני מאוד נהנה כאן, הרמה גבוהה, ויש כאן כמה חבר'ה שפשוט מרימים את הפורום הזה למעלה. כמו שאומרים במקומות מהוגנים: ישר כוח.

sagivam1

New member
האזרח קיין

שגיב 29 עו"ד ת"א הלוואי שהייתי יכול להגיע... הלוואי שלסנר אדגר - מיינרד 3 היה נפלא. הלוואי שרמפייג' ייתן עוד ריצה אחת אחרונה לתואר ויתחיל לבעוט!!!

הקשב המפקד

שם: לירן גיל:23 עיר מגורים: קרית גת סיטי עיסוק בחיים:סטודנט מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? אני מקווה יש עוד הרבה זמן מקווה למשוך חבר לספורט במפגש לסנר או אוברים? לא מעניין מי העיקר שיהיו הפגזות כבדות הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? אדגר מינרד 3 או אני לא סגור כי זה היה לא מזמן ועדיין יש טעם של הקרב בין הנדו לשוגון דרך אגב התפקדות קודמת כל אחד רשם יותר

BeniTaz

New member
מתפקד

שם: צחי גיל: 22 עיר מגורים: יפו עיסוק בחיים: מנהל תחום הנוער במרכז קהילתי בית דני מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? בטח!!!! לסנר או אוברים? אוברים בנוקאאוט יחזיר את לסנר ל-WWE הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? אדגר נגד מיינארד 3

YardenBu

New member
גם אני עדיין פה

שם: ירדן גיל: 25 עיר מגורים: באר שבע עיסוק בחיים: סטודנטית מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? לא יצא לסנר או אוברים? רגשות חצויים הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? יהיה ב17 לדצמבר, סייבורג הולכת להתפוצץ על יאמאנקה:)

משXXX

New member
גם אני פה
......

שרון דרעי בן 38 גר בעיר השמש הניצחית אילת הלוואי והייתי יכול להגיע ליראות את הפרצופים מאחורי הכינויים אבל יותר מדי קשה להגיע מאילת א ו ב ר י ם בKTFO
נכון שהוא לא הלוחם הכי טוב שיש אבל יותר טוב מלסנר זה בטוח אלברז - צ'נדלר, אדגר - מיינרד 2,3 והנדו - שוגון...

izr

New member
גם אני

שם: איציק גיל: 36 עיסוק בחיים: מנהל מעבדת מחקר מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? כנראה שלא לסנר או אוברים? אין לי העדפה ברורה, מה שכן, הקרב מרתק הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? מיר- קרוקופ סתם - הנדרסון-גווידה (רק בגלל שאני חולה על הנדרסון)

udi102

New member
אני

אודי 25 גשר הזיו הנדסאי אלקטרוניקה /סטודנט בקרוב נראה אם יהיה במקום נגיש לסנר הנדו-שוגון ,מיאנרד -אדגר 2ו3

מתפקד

שם:אמתי בשארי גיל:33 עיסוק בחיים:דואר ישראל מגיע למפגש:בטח!!!
אוברים ב-TKO הקרב הכי טוב:אלברז נגד צ'יינדלר,פרנקי נגד מיינארד 2,3 הקרב הכי מלהיב:דן הנדרסון נגד שוגאן

moriarty

New member
מתפקד

שם: אורי גיל: 32 עיר מגורים: רמת גן עיסוק בחיים: עו"ד מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? לצערי הרב לא, זה נופל על אימון ואימונים זה קדוש. לסנר או אוברים? אוברים, בספרול אנד ברול. הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? שוגון - הנדו.

moich

New member
פשששש כמה מהנדסים פה

מוישי 24 בני ברק במשך היום אברך במשרה מלאה, במשך הערב מתאמן בmma במשרה מלאה, במשך הלילה אבא במשרה מלאה. לצערי כנראה שלא, ברור שאוברים, צ׳נדלר-אלברז בהליכה, אבל באופן אישי כל קרב של סרוני השנה (4 במספר והחמישי בדרך) היה דליקטס, אני פשוט מת על הלוחם הזה.

PersonaNonGrata

New member
טוב...

שם:אבי גיל:26 עיר מגורים:כרגע חיפה עיסוק בחיים:טכנאי מחשבים מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? יש מצב לסנר או אוברים? אוברים הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? Shogun vs. Henderson

מתפקד!

שם: פאר גיל: מתקרב ל 35 בצעדים קטנים. עיר מגורים: קיבוץ פתח תקווה עיסוק בחיים: מהנדס גיטרות. מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? בטח!! מצוייד ב 5 פאונד(אחרי חיתוך) של חומוס ביתי טרי ומשובח שהכנתי שעה לפני. לסנר או אוברים? נראה לי שאוברים ישלח את הפוחד מאגרופים הזה חזרה ל WWE הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? ללא ספק הנדו-שוגון.

BT24

New member
מתקפד |קיפוד|

מה ז"א אין "|קיפוד|" אימוטיקונים של תפוז?! שם: אסף גיל: 24 (החשבון הזה נפתח בגיל 18, אין קשר לכינוי) עיר מגורים: רעננה עיסוק בחיים: סטודנט מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? אם הדברים לא ישתבשו בצורה רצינית, כן! לסנר או אוברים? בעד אוברים, אבל אני אנחש לסנר כרגע הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? GSP - שילדס
. אבל ברצינות, יש לי זיכרון מעפן לדברים האלה אבל אדגר-מיינארד 3 מדהים. אדגר לחלוטין קנה אותי עם הקרב הזה.

מתפקד

שם: איתי גיל: 30 עיר מגורים: נתניה עיסוק בחיים:מאמן ג'יו ג'יטסו ברזילאי ו-MMA. סגל הוראה במרכז הבינתחומי הרצליה. מגיע למפגש פורום הגדול ב-11 לחודש? "לצערי" מעביר אימון עד 21:00. אם היה מאוחר יותר, בשמחה! (מתגעגע לשאול) לסנר או אוברים? אוברים ב-KO הקרב הכי טוב ב-MMA ב-2011? שוגון VS הנדו/מיינרד VS אדגר III

fatut7

New member
נו טוב

אלון 38 רמת גן נודניק מקצועי כן לסנר ברצח עם אדגר מיינרד , 2,3.

מפקד אוכלוסין 2012?

תומר בדיוק 33 רמת גן סטודנט למשפטים לא מגיע למפגש, אני 2 יבשות מערבה, אולי למפגש הבא. אוברים בספנקים והפלקות bitch slappin

למעלה