ואולי גם שלפיד וגנץ יכתבו דפי מסרים לאמנון אברמוביץ', כמו שביבי כותב ליעקב ברדוגו?ויטיסו אותו למכונת הרעל 14
אמנון אברמוביץ לא צריך שיכתיבו לו ובטח לא שני אלה.ואולי גם שלפיד וגנץ יכתבו דפי מסרים לאמנון אברמוביץ', כמו שביבי כותב ליעקב ברדוגו?
כל אדם הגון מת על זה שבפגושת העיתונות יש גם את בן כספית וגם את עמית סגל ולא מבין איך כל השנים הקודמות הייתה לתוכנית רק מנחה אחת בדעה אחת.ויטיסו אותו למכונת הרעל 14
דווקא עיתונאי רציני ומוכשרויטיסו אותו למכונת הרעל 14
אסור?אסור לאתר חדשות לא להשמיע דעות מגוונות.
אני רוצה תמיד לשמוע את שני הצדדים ותנו
לי להחליט מי צודק יותר.
אני כותב בפורום בגלל הימנים. אני מנסה להבין
את הטיעונים שלהם.
כן אתה מתגעגע לשנות התשעים והאלפיים בכל שתיים או שלושת הערוצים היה פאנל פרשנים/שדרנים שכולם תומכי מר"צ וכך חוץ מחברי כנסת מהימין אף אחד לא דיבר לא נגד אוסלו ולא נגד ההתנתקות וחמור מכך לא היה אף שדרן טלוויזיה שהיה נגד מסירת רמת הגולן לסוריה למרות שהסקרים הראו שרוב העם נגד. כשברק נבחר ערוצים 11 ו-22 הפכו לערוצי תעמולה למסירת רמת הגולן לסוריה.אסור?
בולשיט
כן אתה מתגעגע לשנות התשעים והאלפיים בכל שתיים או שלושת הערוצים היה פאנל פרשנים/שדרנים שכולם תומכי מר"צ וכך חוץ מחברי כנסת מהימין אף אחד לא דיבר לא נגד אוסלו ולא נגד ההתנתקות וחמור מכך לא היה אף שדרן טלוויזיה שהיה נגד מסירת רמת הגולן לסוריה למרות שהסקרים הראו שרוב העם נגד. כשברק נבחר ערוצים 11 ו-22 הפכו לערוצי תעמולה למסירת רמת הגולן לסוריה.
בן גוריון ז"ל היה יותר קרוב אידיאולוגית לבן גביר מאשר ליאיר גולן.געגועיי רק לדבר אחד-
לאבות אבותיי שהקימו את המדינה הזאת .
די כבר עם הקשקושים שלך.בן גוריון ז"ל היה יותר קרוב אידיאולוגית לבן גביר מאשר ליאיר גולן.
דוד בן גוריון ידע להתמקד בדברים החשוביםבן גוריון ז"ל היה יותר קרוב אידיאולוגית לבן גביר מאשר ליאיר גולן.
מה יותר מפלג מירי על יהודים באלטלנה ומניעת נשק מלוחמים שנלחמים על כיבוש ירושלים?דוד בן גוריון ידע להתמקד בדברים החשובים
כדי להשיג את מטרותיו ולא להתפזר במעשים
שוליים ומפלגים.
נכון לפני עמית סגל, היה רק את רוני דניאל ז"ל עם דעה שונה שהיא גם לא שונה מדי, אבל לפחות איזשהו גיוון, בלי עמית סגל, אברי גלעד ויאיר שרקי הערוץ יהפוך לערוץ הפרטי של יאיר גולן.אסור לאתר חדשות לא להשמיע דעות מגוונות.
אני רוצה תמיד לשמוע את שני הצדדים ותנו
לי להחליט מי צודק יותר.
אני כותב בפורום בגלל הימנים. אני מנסה להבין
את הטיעונים שלהם.
גם אתה מקשקש.נכון לפני עמית סגל, היה רק את רוני דניאל ז"ל עם דעה שונה שהיא גם לא שונה מדי, אבל לפחות איזשהו גיוון, בלי עמית סגל, אברי גלעד ויאיר שרקי הערוץ יהפוך לערוץ הפרטי של יאיר גולן.
אין עיתונאי רציני מעמית סגל, ואני כמעט בטוח שגם בן כספית וגם אמנון אברמוביץ' יסכימו איתי בנושא.גם אתה מקשקש.
צריך עיתונאים רציניים ולא קשקשנים פופוליסטים
אין עיתונאי רציני מעמית סגל, ואני כמעט בטוח שגם בן כספית וגם אמנון אברמוביץ' יסכימו איתי בנושא.
ואמנון אברמוביץ' מדברר את שלום עכשיו ומסלף את המציאות בהתאם לרוח של השמאל.![]()
הפופוליסט המחורבן עמית סגל , מר וואטאבאוטיזם , מדברר את פורום קהלת למי שלא מבין ותמיד הוא מסלף את המציאות בהתאם לרוח של הימין.
הוא לא עיתונאי ולכן אין לו מקום בקרב עיתונאים רציניים. הוא בדיחה מהלכת!
לא נראה שחשבת לפני שהקלדת את השטות שרשמת.ואמנון אברמוביץ' מדברר את שלום עכשיו ומסלף את המציאות בהתאם לרוח של השמאל.
סתם סקרנות, תוכל להצביע על "דברור פורום קהלת" על-ידי סגל? או על "סילוף המציאות בהתאם לרוח של הימין" שהוא "מבצע תמיד" לטענתך? או שתעדיף להסתפק בזריקת סיסמאות נבובות?![]()
הפופוליסט המחורבן עמית סגל , מר וואטאבאוטיזם , מדברר את פורום קהלת למי שלא מבין ותמיד הוא מסלף את המציאות בהתאם לרוח של הימין.
הוא לא עיתונאי ולכן אין לו מקום בקרב עיתונאים רציניים. הוא בדיחה מהלכת!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.