הגיע הזמן שחדשות 12 יזדכו על עמית סגל דובר ממשלת העבריינים

jackie111

Well-known member
אסור לאתר חדשות לא להשמיע דעות מגוונות.
אני רוצה תמיד לשמוע את שני הצדדים ותנו
לי להחליט מי צודק יותר.

אני כותב בפורום בגלל הימנים. אני מנסה להבין
את הטיעונים שלהם.

evglev1

Well-known member
מנהל
אסור?
בולשיט
כן אתה מתגעגע לשנות התשעים והאלפיים בכל שתיים או שלושת הערוצים היה פאנל פרשנים/שדרנים שכולם תומכי מר"צ וכך חוץ מחברי כנסת מהימין אף אחד לא דיבר לא נגד אוסלו ולא נגד ההתנתקות וחמור מכך לא היה אף שדרן טלוויזיה שהיה נגד מסירת רמת הגולן לסוריה למרות שהסקרים הראו שרוב העם נגד. כשברק נבחר ערוצים 11 ו-22 הפכו לערוצי תעמולה למסירת רמת הגולן לסוריה.

Cranio

Well-known member
כן אתה מתגעגע לשנות התשעים והאלפיים בכל שתיים או שלושת הערוצים היה פאנל פרשנים/שדרנים שכולם תומכי מר"צ וכך חוץ מחברי כנסת מהימין אף אחד לא דיבר לא נגד אוסלו ולא נגד ההתנתקות וחמור מכך לא היה אף שדרן טלוויזיה שהיה נגד מסירת רמת הגולן לסוריה למרות שהסקרים הראו שרוב העם נגד. כשברק נבחר ערוצים 11 ו-22 הפכו לערוצי תעמולה למסירת רמת הגולן לסוריה.

געגועיי רק לדבר אחד-
לאבות אבותיי שהקימו את המדינה הזאת .

evglev1

Well-known member
מנהל
אסור לאתר חדשות לא להשמיע דעות מגוונות.
אני רוצה תמיד לשמוע את שני הצדדים ותנו
לי להחליט מי צודק יותר.

אני כותב בפורום בגלל הימנים. אני מנסה להבין
את הטיעונים שלהם.
נכון לפני עמית סגל, היה רק את רוני דניאל ז"ל עם דעה שונה שהיא גם לא שונה מדי, אבל לפחות איזשהו גיוון, בלי עמית סגל, אברי גלעד ויאיר שרקי הערוץ יהפוך לערוץ הפרטי של יאיר גולן.

Cranio

Well-known member
נכון לפני עמית סגל, היה רק את רוני דניאל ז"ל עם דעה שונה שהיא גם לא שונה מדי, אבל לפחות איזשהו גיוון, בלי עמית סגל, אברי גלעד ויאיר שרקי הערוץ יהפוך לערוץ הפרטי של יאיר גולן.
גם אתה מקשקש.

צריך עיתונאים רציניים ולא קשקשנים פופוליסטים

Cranio

Well-known member
אין עיתונאי רציני מעמית סגל, ואני כמעט בטוח שגם בן כספית וגם אמנון אברמוביץ' יסכימו איתי בנושא.
|לא| (n)

הפופוליסט המחורבן עמית סגל , מר וואטאבאוטיזם , מדברר את פורום קהלת למי שלא מבין ותמיד הוא מסלף את המציאות בהתאם לרוח של הימין.

הוא לא עיתונאי ולכן אין לו מקום בקרב עיתונאים רציניים. הוא בדיחה מהלכת!

evglev1

Well-known member
מנהל
|לא| (n)

הפופוליסט המחורבן עמית סגל , מר וואטאבאוטיזם , מדברר את פורום קהלת למי שלא מבין ותמיד הוא מסלף את המציאות בהתאם לרוח של הימין.

ואמנון אברמוביץ' מדברר את שלום עכשיו ומסלף את המציאות בהתאם לרוח של השמאל.

Harrington

Well-known member
מנהל
|לא| (n)

סתם סקרנות, תוכל להצביע על "דברור פורום קהלת" על-ידי סגל? או על "סילוף המציאות בהתאם לרוח של הימין" שהוא "מבצע תמיד" לטענתך? או שתעדיף להסתפק בזריקת סיסמאות נבובות?

למעלה