וכמובן שאני אשכח את התמונה... ואשים לב לזה רק עכשיו... אז הנה היא.. וזה הדבר הכי קרוב לפנים שיש..
B box 5 New member 1/12/06 #80 וכמובן שאני אשכח את התמונה... ואשים לב לזה רק עכשיו... אז הנה היא.. וזה הדבר הכי קרוב לפנים שיש..
י ילדת הפרעות New member 1/12/06 #82 אוו,תמונה יפה!! באמת בקושי רואים פנים,אבל ממה שרואים את ילדה יפה! אני מניחה שנראה באמת במפגש-בהנחה שתבואי!
אוו,תמונה יפה!! באמת בקושי רואים פנים,אבל ממה שרואים את ילדה יפה! אני מניחה שנראה באמת במפגש-בהנחה שתבואי!
B box 5 New member 1/12/06 #98 בוודאי שאני אבוא! אלא מה? ../images/Emo3.gif ואממ את תראי באמת במפגש ותיווכחי כמה שאת טועה
D danduuu New member 2/12/06 #125 איזה תמונה מהממת../images/Emo99.gif רק חסר לך שם את תומאס וזה מושלם ואת באמת יפההה
B Blade Of Fire New member 1/12/06 #85 מודיעין שושו שם:עידן גיל:20 עיר:פ"ת סיטי מכיר את נייטוויש כבר: 4 שנים ככה תמונה, לא חייב: שיער קצר אבל תסתכלו איזו יפה היא איסיקיו:115663022 מסנג'ר:[email protected]
מודיעין שושו שם:עידן גיל:20 עיר:פ"ת סיטי מכיר את נייטוויש כבר: 4 שנים ככה תמונה, לא חייב: שיער קצר אבל תסתכלו איזו יפה היא איסיקיו:115663022 מסנג'ר:[email protected]
P Prophet Of God New member 1/12/06 #101 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה קירחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח23%##$^@$#^$#@^&#$^@$^@$&#@ קירח קירח קירח קירח קירח המנהל של *פאוור מטאל* קירחחחחחחחחחחחחחחחח [בורח לפני שהוא בא להרביץ לי מכות קשות ]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה קירחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח23%##$^@$#^$#@^&#$^@$^@$&#@ קירח קירח קירח קירח קירח המנהל של *פאוור מטאל* קירחחחחחחחחחחחחחחחח [בורח לפני שהוא בא להרביץ לי מכות קשות ]
D danduuu New member 1/12/06 #111 XDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואי אתה לא נורמלי
D danduuu New member 1/12/06 #110 הו איש יפה שלי../images/Emo99.gifומיכל!!../images/Emo99.gif אתם זוג כה יפה
T TheImpactBoy New member 1/12/06 #112 הגיע הזמן (תודה לנעה) אביעד 20 עכו שנתיים תמונה (טרי מבסיס ב"ח חיל הים!) אני בנאדם נחמד כה [email protected]
הגיע הזמן (תודה לנעה) אביעד 20 עכו שנתיים תמונה (טרי מבסיס ב"ח חיל הים!) אני בנאדם נחמד כה [email protected]