הגיע הזמן! שרשור הכרות+ICQ+MSN

Liquid Dreams

New member
אעע מחשבי ביצפר סאקס;[

שם: מאיה גיל: 12 עיר: כפר ורדים, וזה לא עיר! נבלות. אז מה אם רצו לקרוא לנו עיר ורדים? מכיר את נייטוויש כבר: שנה שנתיים? תמונה, לא חייב: יש לי שתי סיבות טובות לא לשיםP: א. מחשבי ביצפר, אין פה תמונה שלי ב. אתם לא רוצים לקבל התקף לב בגיל כה צעיר אני בנאדם נחמד? אם כן, איסיקיו: אין.. כאילו יש אבל לא פעילP: מסנג'ר: [email protected]

ש נ י1

New member
אני

שם: שני גיל: 17 וחצי עיר: אבן יהודה מכיר את נייטוויש כבר: כמה חודשים איסיקיו: 308477360 מסנג'ר: [email protected] יום טוף

AliceQueen

New member
אמ.......

שם: מרינה גיל: 15 וחצי עיר: פ"ת מכיר את נייטוויש כבר: 2-3 חודשים
תמונה, לא חייב: שיהיה
אני בנאדם נחמד? אם כן, תזרקו עליי קציצות בשר
איסיקיו: 311749566 (כמעט ולא נכנסת) מסנג'ר: [email protected]

box 5

New member
../images/Emo9.gif

שם: נועה גיל: 15 עיר: מבשרת מכיר את נייטוויש כבר: קצת פחות משנתיים נראה לי.. אבל חזק רק בשנה האחרונה תמונה, לא חייב: זה הדבר הכי קרוב שיש לתמונה.. שונאת להצטלם :S אני בנאדם נחמד? בוודאי =] איסיקיו: 91749125 מסנג'ר: [email protected] עדיפות למסנג'ר ועוד מסר אחרון לאומה-
ג'ורדן רודס אימפריה!!!

lacrimosa girl

New member
מצטערת על התקלה.

שם: עלומה. אבל גם אם תקראו לי לאקרימוזה אני ארים את הראש בעייפות ואהנהן. ^^ גיל: 15 ופאקינג חמישה חודשים עיר: חור בדרום מכיר את נייטוויש כבר: שנתיים בערך תמונה, לא חייב: מצטערת על הזוועה,אוסף של התמונה הכי נורמליות שלי אני בנאדם נחמד? אם כן, נניח איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] כן אני פקצה

AliceQueen

New member
יאא איזה מגניב =)

גם אני עושה קולאז'ים של תמונות העיניים שלי וכו'

lacrimosa girl

New member
פעם ראשונה שעשיתי את זה ../images/Emo3.gif

אלו תמונות מהשנה וחצי האחרונות, ניסתי לתעד ירידה של 20 קילו בערך, ואמ, לא ממש הצליח לי כי התמונות הישנות הבחילו אותי

FeLL67

New member
20 קילו לא 20 קילו

את עדיין יפה =] | אני מרגישה כ'כ... כ'כ... די אתם גורמים לי להשתמש בתואר -"יפה" כ'כ הרבה פעמים בשעה ><]

dark max

New member
את לא מחוברת

אז אני אכתוב לך כאן: @#!$@#E%@@ שמעתי שאת מרעיבה את עצמך~!@!@#%$!@$^#$!#$^# ואת כוסית בטירוף עם המחוך ^_^

lacrimosa girl

New member
איך אפשר שלא להיות כוסיט איתו? ../images/Emo3.gif

ואת: מי שמדברת $#^$@%^# 52 זה כלום>< [מצטערת על הניתוק בחמישי, אחותי היתה עם הפלא.]

Amir Noy

New member
אממ..

לחפש אחר בני סלע? אתם יודעים.. אם בני סלע יברח לרצוע.. כל ערבי קטן יכל להגיד "גםאני...זרקתיעלבניסלע..." טוב..צריכים לפתוח פינות חדשות בפורום.. מי מתנדב? D:

חזרתייייייייייייייייייייייי

אז קדימה שם: ג'ים גיל: 17.5 עיר :קריית טבעון! מכיר את נייטוויש כבר: מספיק שנים תמונה, לא חייב: חמה מהתנור! אני בנאדם נחמד? לפעמים אם כן, איסיקיו: 221054817 מסנג'ר: [email protected] יאללה להשריץ. כל הכבוד לצה"ל!

danduuu

New member
אתה!! ברוך השב!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לכם יותר השקיעו אני רואה..קפוצו'נים! לנו הייתה חולצה קצרה שרק הכיתה שלי הכינה

למעלה