הגניבה של קשת

מעולם לא הצבעתי לתכנית טלויזיה וגם לא אצביע

ודווקא מההודעה שלו אפשר ללמוד שהוא מצביע.

droriko

New member
תראה ברגיל אם ההפקה היתה מתנהלת כשורה

גם אני הייתי מצביע אבל במצב כזה שההפקה משתינה על הציבור , אני ארגיש הכי פריאר ואידיוט אם אני אתרום לה כסף.

איתי בל

New member
אתה כבר אידיוט שאתה בכלל עושה את השיקול הזה

לפחות אתה אידיוט עם הכסף בכיס במקום בקשת יש פה הפקה... הפקה שקיימת 24 שעות 7 ימים בשבוע אתה מקבל תוכנית... בחינם! שצריך לתחזק אותה 24 שעות ביממה שצרילך להכין לה תוכנית בפריים טיים ערוץ 2 פעמיים בשבוע! להכין כל יום! תקציר לאחות הקטנה של האח הגדול לשדר ב4! מצלמות באינטרנט כל הזמן צלמים עורכים במאים חשמל לבית מים ארנונה משימות רעיונות למשימות הפקת המשימות שני מנחים פורמט מחו"ל שמקבלים אחוז נאה וכל זה אתה לא משלם שקל! שקל!!! אז עושים טריק כדי להעלות רווחים כי נחש מה אידיוט! הם רוצים רווח כן! החארות האלה החלאות האלה הם לא נשמות קדושות שממש חשוב להם שיהיה לך מה לראות 24 שעות ולא חושבים יום ולילה איך לספק אנשים כמוך הם רוצים כסף אם אתה מרגיש שמשתינים עלייך כנראה שאתה מושתן אני לעומתך נהנה מטלוויזיה איכותית...אני לא אידיוט...וגם אצלי הכסף נשאר בכיס אז כאילו קקה בידייך וקשת השתינה עלייך...בקשת! תתגבר על זה

איתי בל

New member
הו שי הזכיר לי עכשיו

צריך תמיד גם אח גדול שישב בחדר האח הגדול 24 שעות ויחכה שמישהו אולי יצלצל לו בדלת לזיין לו בשכל על אחת פי כמה וכמה אם זו רנין שבאה לבכות... כולל שבתות וחגים 150 אחוז!

אתה מדבר שטויות ועוד בקול

בגלל שאמרתי שקשת גנבים זה אומר שאני מצביע למישהו כן יש לי העדפה למשפחת בובליל ולאון ואשר אבל שקל אחד אני לא יוציא על התוכנית הזו אולי בגמר נשלח sms אחד

לגבי הבובליבים הם מצחיקים אותי וגם לאון מצחיק

לגבי אשר-לדעתי עושה קידוש ה' ברבים

אני לא יצביע וגם עד עכשיו לא הצבעתי אבל תכלס

שינו פה את החוקים כמו כל תוכנית ריאלטי תכלס עכשיו יש סיכוי שצבר או איתי ילכו הביתה...

jaycom

New member
אל תצביע

ממש לא בא לי לפרנס את קשת. הסיכוי היחידי שהייתי מוכן להצביע (גם אז הסיכויים היו נמוכים אבל בכל זאת...), אם היו מראים לי שהקולות מהבית באמת משפיעים. כי תכלס, אין בנאדם שמפקח על קבלת האסמאסים ולכן ההפקה יכולה להחליט מה בא לה מבלי שהקהל יידע על זה. זה קורה בכל התוכניות, כולם סוחטים כסף. אני הבנתי את זה בגמר הישרדות שאמרו לקהל להצביע באסאמסים ושזה יקבע רק במידה שיש תיקו, כשההפקה מן הסתם ידעה שאין תיקו. גניבת כספים! נא לא להצביע!!! מי שמצביע טמבל!

ליאתס20

New member
זה הכל מה שנקרא אפקט העדר...

על אפקט העדר שמעת?? מישהו אחד עושה, אנשים אחרים רואים "כי טוב" והולכים אחריו. אין ספק שההפקות בארץ משקרות לנו בעיניים זה שקוף ואני מאמינה שרובנו יודעים זאת , אם כבר הזכירו הישרדות נלך קצת על עובדות ,ההפקות בחו"ל לא כוללות בכלל אסאמאסים בגמר... יותר מזה, ההפקה הישראלית בהתחלה לא קיבלה בכלל אישור להשתמש באסאמאס מהפקת המקור ואני לא יודעת איך פתרו את זה בסופו של דבר שכן היו אסאמאסים. אותו הדבר כאן, בהפקת המקור ובכלל בכל העולם כל שבוע יש 3 מועמדים להדחה. פתאום כאן ההפקה מתחילה לשחק באינטילגנציה שלנו יענו שיהיה יותר "מעניין". מה לעשות אנחנו מדינה קטנה ואין כסף להפקות כאלו, הם התעקשו לעשות ובנו בית שמעבר ליכולתם ואז הציבור צריך לשלם. כמו בכל דבר במדינה הזו וואטאבר... אני לא מתכוונת להוציא מכספי האישי עבור השטויות האלו במיוחד בידיעה שהכל שם מכור גם ככה מראש, אם נשים לב שמי שהוציא שם רע לתוכנית לאחרונה היה ערן והוא עף כמו טיל ונאמר שאפילו בהשפלה.. ההפקה מכוונת את מה שקורה לפי איך שנוח לה, לדעתי הם פתחו את הקוים לאסאמאסים א'- כדי להרוויח יותר, ב'- לתת לגיטימציה להעיף את המשעממים מהבית מה שהדיירים לא עשו ואולי היו "צריכים" לעשות. עד עכשיו לא טעיתי בבחירות שלי מי יעוף מהבית , לדעתי ג'ני או אשר הולכים ביום ראשון, אני נוטה יותר לכיוון של ג'ני כי אשר נותן מין ניגודיות לרנין. בכל מקרה נעמה לא עושה רע להפקה, היא דווקא מביאה צופים בכך שמכל עבר שומעים על צביעות צביעות צביעות.. שאני דרך אגב לא ממש אוכלת את זה... זה מושך צופים. וזה רייטינג מה לעשות.. עד שיעבור ונמצא משהו אחר. זו דעתי בכל אופן

o pie

New member
"אנחנו מדינה קטנה ואין כסף להפקות כאלו"

תאמיני לי. אם ההפקה לא הייתה יודעת שהם הולכים להרוויח מזה מליונים הם לא היו טורחים בכלל.

ליאתס20

New member
בדיוק!

אני לא באה להגן על ההפקה... זה בדיוק האינטרס שלהם.. אבל אני לא הולכת להיות חלק מזה, כלכלית.. אני נהנית מהבידור , נטו בצורה טהורה , בלי להתלכלך.. סתם מסקרן אותי לדעת אם כולם היו כמוני מה היה קורה..

איתי בל

New member
נהנת מהבידור בלי להתלכלך

אני נהנת לראות בבית בחינם בכיף שלי בלי להתלכלך ולשלם שקל... ממש טהורה קטנה

הבית של ההפקה ואחרי שנה הוא נשאר שלה

רק מהמכירה שלו אחרי שהתוכנית תגמר הם ירוויחו ים של כספים.

איתי בל

New member
מי יקנה את זה

הקירות שם לא אמיתיים אפילו זה יותר אולפן מאשר דירה תכלס

והריי החדשות שהתקבלו זה עתה ...

" כסף מסובב את העולם " . כתבו על זה , הסבירו את זה ואפילו שרו את זה . ועדיין קיימים אנשים שלא הפנימו את השורה הפשוטה הזו . עכשיו גם אם נכון שכל עובדי קשת הם לא רודפי בצע ושומרי מצוות אדוקים . ובכל פעם שמים מתנדב שיעזור לזקנות לחצות את הכביש שליד האולפנים שלהם . עדיין הם עמלו על האח הגדול רק מסיבה אחת והיא כלכלית . הדרך לגרוף את הרווחים היא מפירסומות . אבל לא רק , אלא גם מהאס אם אסים ששולחים הקהל ( על חשבון אבא בחלק מהמיקרים ) . בשורת ההוצאות על התוכנית ניתן למנות את הדברים הבאים : בניית הוילה עצמה . הציוד האלקטרוני שהורכב בוילה . עלות הצלמים , הבמאים , אנשי הסאונד וההפקה . עלות המנחים . עלות קבלת הזיכיון על המותג " האח הגדול " . אני לא בא לרחם על קשת חלילה . אבל כך הם פניי הדברים . ובשורה התחתונה הכל נעשה לא על מנת שמישהו כאן יוכל לכתוב " צריך להעיף את X כי הוא לא בא לי טוב " או " צריך להעיף את Y כי היא צבועה ותככנית " . אלא ממניעים כלכליים טהורים . אלה כללי המשחק שגם אנחנו כצופים שותפים בו . לא מתאים לכם ? אין בעיה , אל תיצפו ואל תשתתפו על ידי שליחת אס אמ אסים . אבל כל פתיחת השירשורים הללו שצורחים " גוועלד " בחוצות העיר ניראים לי ממש מיותרים . אבל זאת רק דעתי . ואין לפרש אותה כסתימת פיות . אם זה עושה לכם טוב תמשיכו לפתוח על זה שירשורים ותגובות .

droriko

New member
בוא נגיד את זה ככה

הרווחים מהתוכנית הם מעבר ללגמור את החודש בצורה מכובדת בשביל ההפקה כל מה שאני רוצה זה פחות חמדנות ויותר איכות, לשם שינוי .

למעלה