הגניבה של קשת

תחשוב כלכלי ...

2 משפטים : 1 . להכות בברזל כל עוד הוא חם . 2 . טוב ציפור אחת ביד מ10 על העץ . וזה אומר שהם מתכוונים לנצל את המומנטום כעת כי מי יודע מה יקרה בחודש הבא ? אולי פיתאום התוכנית תאבד עניין ? אולי יקרה שיוסי לאון רנין ושי יעופו ואז התוכנית תתחיל לאבד רייטינג ?

droriko

New member
אבל זאת העבודה שלהם

לייצר עניין במשך זמן של יותר משבועיים. זאת החכמה! בשביל זה משלמים לחבר'ה האלה כל כך הרבה כסף. אם הם כל כך חסרי ביטחון בעצמם שהם זורקים פצצה כמו כל המתמודדים על הגריל (בכל שאר המדינות זה רק נשמע כמו בדיחה גרועה) בשביל לחסוך כבר מעכשיו, אני לא יודע מה להגיד לך . ואני לא מאמין שהם יתנו ללאון או שי ללכת , הם ידאגו כבר להשאיר אותם(כמו שהם נותנים 90 אחוז זמן מסך ליוסי והשטויות שלו, כמו סותמים את הפה כל פעם ששי מדבר על בריתות או מכבה את המיקרופון , לך תדע אם הם לא יזייפו אסאמסים כשצריך).

אז ככה :

אתה רומז שיתכן שההפקה לא " כשרה " . אני יוצא מנקודת ההנחה שהיא כשרה . המטרה הראשונית היא קודם כל להחזיר עלויות וכמה שיותר מוקדם . וזה לגיטימי כי כל עסק כלכלי היה נוהג כך . במדינה משוגעת כמו שלנו בתוך שבוע שבועיים יכולה ליפרוץ מלחמה או יכול לפרוץ שלום או להבדיל בחירות . בקיצור כל מיני דברים שיימשכו מהתוכנית את הספוט . ( למרות שבמלחמה כמו מלחמת לבנון השניה אני מניח שהרייטינג רק יעלה ) אבל נתתי דוגמאות רק לגבי מה האפשרויות בעתיד . ועד כמה שהם בטוחים בעצמם הם לא יכולים לסמוך לחלוטין רק על עצמם . חוץ מזה , אתה מכיר סוחר או רוכל שיש לו הזדמנות לרווח ושהוא יוותר עליו ? אם הקהל יוכיח שההיענות נמוכה לפרוייקטים מהסוג הזה . אפילו יותר נמוכה מאשר המצב שיש בו 5 מעומדים . רק אז יעבור המסר אבל זה לא ממש סביר שזה יקרה נכון ?

איתי בל

New member
לא חושב שזה עניין של מהירות

אתה חשוב במונחים של טוב ננצל את הברזל בעודו הוא חם מהר לגרוף כסף לא... אתה צריך לחשוב לטווח הרחוק הדבר הזה לא יגמר עוד 3 חודשים... כוכב נולד תיכנס לעונה שביעית תאר לך שהעסק הזה ימשיך ככה 7 שנים? אז יש פרנסה... ארז טל יכול לעשות שם את הפנסיה שלו חשוב לשמור על התוכנית הזו לאורך זמן וליצור עניין לאורף כל העונה עם גמר מפוצץ שמבטיח עונה שניה אחרת אין יותר מידי טעם לעשות כסף לשבועיים הקרובים מהר מהר אס אמ אסים ולצאת ארז טל הרוויח מערוץ 10 כשעבר לשם נראה לי מיליון שקל רק כדי שיעבור...אולי יותר עמהמה פתאום הערוץ גילה שאין להם מה עלשות איתו וארז טל שיב בבית לא עשה כלום שום תוכנית במשך שנה וקיבל את המיליון שקל שלו... לכאורה דבש עשה מיליון שקל ישב בבית בלי הוצאות בלי להנחות ליד אסי עזר בלי כלום... אבל ואולה כתבו עליו בעיתון שהוא יושב בבית מסכן הוא כולו התבאס על עצמו... בדיוק יצא בערוץ 2 ארץ נהדרת יכל להיות חלק מההפקה אבל עבר לערוץ אחד... יצא טונה אז אתה מדבר על לכסות עלויות תוך שבועיים? התוכנית הזו... במטרה לעוד שנים רבות

ואתה חושב

שבכוכב נולד הראשון חשבו ותיכננו שיגיעו לעונה השביעית ? אתה חושב שהם לא סחטו כל אס אמ אס אפשרי כבר בעונה הראשונה ? המחשבה לטווח הארוך היא נכונה ויפה . אבל לא סותרת את המחשבה לטווח הקצר והעובדות מדברות בעד עצמן . כדבריי שלום חנוך " הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם ..." ולכן אני לא חושב שיש טעם בשירשורים מהסוג הזה . או לבלוע את הצפרדע ולשתוק או לא לשתף פעולה . וזה לא דבר ששירשור כזה או אחר שקורא חמס ישנה באנשים . אלא רק רצף טעויות מהותיות של ההפקה . וזה לא נחשב טעות מהסוג הזה .

איתי בל

New member
הבדל ענקי

כוכב נולד היה אחד הריאליטים הראשונים בארץ בכוכב נולד הראשון לא יודע אם היו אס אמ אסים בכלל... לפחות לאורך העונה זו הייתה תוכנית בת או משהו ללא נפסיק לשיר סתם תוכנית שירים ורק בגמר עצמו הם קלטו מה הם עשו הם לא חשבו בכלל במימדים שאתה מדבר עכשיו האח הגדול זו התוכנית שהחליפה עכשיו את כוכב נולד... יש להם ציפיות זה פורמט מאוד מצליח מחו"ל תאמין לי שהיום הם הרבה יותר חכמים לחשוב קדימה אתה לא עושה תוכנית בשביל שבועיים.. אף אחד לא מרים תוכנית בשביל שבועיים גם לא בשביל עונה אם התוכנית הזו בסוף תהיה רק בשביל עונה אחת... זה הפסק לא משנה איך תסתכל על זה חוץ מזה שהכסף הוא לא כזה באס אמ אסים כמו שאתם חושבים... אס אמ אס עולה שקל? יש חברת פלאפונים שצריכה לקבל על זה כסף? הפורמט האח הגדול מקבל על זה כסף? רק אחר כך ההפקה שזו הפקה ענקית שחיה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע כולל שבתות וחגים פרסום... זה שאתם רואים באתר קשת פרסומת לפני השידור ובזמן התוכנית עצמה בערוץ 2 זה כסף אס אמ אסים...זה פשוט עוד חלק מהעוגה ואין פה עניין של ציבור מטומטם שמשלם אתם סתם בכיינים בחייאת זום זום משלמים שקל לאס אמ אס מה קרה... הביאו לכם תוכנית בחינם ואתם מתבכיינים חלאס להרגיש חכמים שעליתם על כך שקשת מנסה לעשות כסף אני רוצה לראות את הצדיק שלא צורך כסף תגידו תודה שבהוט לא צריך לשלם על ערוץ 20 ושבאתר קשת לא צריך להאזין קוד מיוחד אחרי ששילמת עליו כדי לצפות ותפסיקו להתביכין אפשר לחשוב מישהו מחייב אתכם לשלוח אס אמ אס

הופה !

ועכשיו הגעת לנקודה המקורית שאני פירסמתי ( סוף סוף )
.

אתה כמו יוסי ...

"אם אתה רוצה להגיד משפט שיהיה קליט אתה צריך שיתחרז בסוף .." אל תעלב מההשוואה זה נכתב בהומור ... ( איף איזה אנשים רגישים יש כאן
)

droriko

New member
אתה צודק בקשר לסוחרים והרוכלים

אבל אנחנו לא בשוק. קשת מלכתחילה מנסה להציג את עצמה כסמל למקצוענות ואיכות , אז הגיע הזמן שתתחיל באמת להתנהג ככה. ותכלס הם באמת תלויים רק בעצמם כי חוץ ממלחמה(סבירות נמוכה) אני לא רואה תרחיש קיצוני באופק שיכול לטלטל את המדינה אפסייד-דאון, אולי נפילת בנק או משהו בסיגנון אבל זה גם לא הכי סביר כרגע

"מה שתלוי מתייבש ונופל ."

בסופו של דבר עומד אדם בראש המערכת . והוא לא שונה בחשיבה הכלכלית שלו מסוחר מיומן . ויותר מכך זאת אפילו זכותם לגרוף רווחים הם הריי לא עמותה אלא חברה כלכלית . ואני ממשיך לחלוק עליך שהם רק תלויים בעצמם . כי המציאות זה דבר מאוד מוזר ובלתי ניתן לצפיה ממרחק של חודש קדימה . ויש לכך מספיק דוגמאות רק מהשבוע . מי שסומך על העתיד סומך על קרן הצבי . וכך לא עושים עסקים . הראיה לטווח הרחוק היא ספקולציה שבנויה על שורה של משפטים שמתחילים במילה " אם " . וכפי שכולנו יודעים הבנקים משום מה מסרבים להמיר משפטים שמתחילים במילה " אם " לכסף .

איתי בל

New member
78 יום של הוצאות

כל שניה שהתוכנית משודרת מתקיימת זו שניה שעולה כסף בכוכב נולד לאורך כל העונה אתה יכול לסמס למען כולם פה פעם ככה פעם ככה יש חג אי אפשר לעשות תוכנית גם ראשון וגם שלישי ולהגיד להם עכשיו לבחור עוד שניים להדחה ביום ראשון זה מטופש ולהגיד להם ביום ראשון להצביע ותוך שעתיים יתנו תוצאות בערך כמו שהיה כשבוריס בפעם הראשונה זה עוד יותר טיפשי גם נסיבות גם רווח...שירוויחו מה קרה

איתי בל

New member
הם לא צריכים שתעשה להם חשבון...תודה

אתה לא יודע כמה הם מרוויחים אתה לא יודע כמה הם מוציאים וגם אם היית יודע פאק יו אתה לא תגיד להם מה זה מספיק אם אני ארוויח יום אחד מאות אלפי שקלים בחודש! כמו שאני רוצה להרוויח... אני לא הייתי רוצה נאדים כמוך שיגידו לי כמה זה מספיק לי צא להם מהכיס

Time Dilation

New member
לדעתי,ההדחה הנוספת נועדה להעלות את הרייטינג

שצנח בשבוע האחרון,הרבה צופים איבדו עניין והשתעממו יחד עם דיירי הבית.המשימות דביליות ולא מעניינות כמו גם דיירי הבית שמתגלים כולם כאחד כשחקנים מעולים.

droriko

New member
זה פרדוקס ממדרגה ראשונה

הם מנסים לעשות את ההדחה הזאת כדי לכפר על הרייטינג העלוב , אבל הם לא מבינים שרק בגלל מהלכים שערורייתים כמו זה אנשים עוזבים את התוכנית

יNOT

New member
../images/Emo9.gif למנהל הפורום -אני לא הסתתי אותם, נשבע לך

אני שמח לראות שיש פה כמה גולשים עם הראש על הכתפיים, שרוצים תמורה לאגרה ול SMSים שלהם. לא לדאוג אני לא חזרתי. פשוט שימח אותי שהצליחו להשיב לי את האמון באנשים בפורום הזה.

למעלה