הגניבה של קשת

אל תתרגש, זה לא מישהו חדש

זאת רק אותה הגברת בשינוי אדרת: יניבל1 והנה ההוכחה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1738&msgid=111561149 לא שיש לי משהו נגד הצהרת האהבה שלך אליו, רק שתדע עם מי אתה מדבר, סתצם פשוט שונאת שקרנים.. אם רצית לחזור, יכולת פשוט לחזור יניב, לא צריך לשקר בכל מקרה נוטי שמחה בשמחתך, ולמה שנדאג אם חזרת? מי אמר שאתה צריך ללכת? דעות שונות ומגוונות הם תמיד דבר מבורך כל עוד זה נעשה בתרבות דיון ובלי לכלוכים

דורון

New member
פששש כל הכבוד מעבר לאופק, הצליח לעבוד גם עליי

שיחקת אותה עם הקישור

יNOT

New member
חחחחחחחח

טוב, ועליי אמרו שאני מחפש
בכל מקרה עזבתי בדיוק בגלל מה שאת עשית עכשיו, גם אני שונא שקרנים וכמוך הערתי על זה,זה הכעיס אותם והכעיס את מנהל הפורום. שמאז התחיל לברור את ההודעות שלי שהוא מאשר לפורום ואלה שלא. אין לי שום "הצהרת אהבה אליו" אם את עקבת פה בפורום היית יודעת שלרוב הדיעות בינינו היו חלוקות , ושהוא היה מאלה שגם רצו שאני אעזוב. אני שמחתי על האחרים שהגיבו (נדמה לי שהיו גם אחרים
) בקשר לתרבות דיון, אני האחרון שיכול להגיב על זה ובכל זאת, אם את עוברת על הפורום, בטוח תמצאי יותר מכמה פוסטים ,של יותר מכמה אנשים שלא עונים להגדרה הזו. ןמנהל הפורום תומך בהם, למה?! חופש הדיבור, יש אחרים שכבר הגיבו למנהל הפורום על חוסר הטאקט שלו ,ואף על מה שנראה כגזענות. (אין הבדל בין מה שמודפס בעיתון למה שמודפס בפורום , אותם חוקים חלים) באשר ללכלוכים, את יכולה לקרוא שוב את מה שכבר כתבתי , אני לא קיללתי אף אחד, הדבר הכי נורא שעשיתי זה רמזתי על זיוף , ואנשים ששתולים בפורום כדי ליחצ"ן אותו. שזה חבל כי הפורום צריך לתמוך בעצמו בלי להביא "קביים" מבחוץ.

ShukyD

New member
איי רסט מיי קייס

יניבל יצאת ככה קטן והמילה שלך לא שווה כלום אתה מוזמן לחזור עם הכינוי הרגיל שלך במקום להסתתר.

droriko

New member
אתה יכול לקרוא לי יניב

ואני כבר אביר את עניין הכינוי כשיהיה לי כח.....

droriko

New member
אוי באמת

אתה סתם כועס כי כבר יומיים אני מתעלם מהודעות שלך אלי , מר "אני יותר חכם מכל מי שצופה באח הגדול פלצצצ" (פלצצצ זה השם משפחה )

איתי בל

New member
יומיים אתה מתעלם?

אתה כבר יומיים כאן? עזבת לרגע מאז ש...עזבת? אתה יודע מה הבעיה שלך? אתה חושב שאתה עושה דווקא לקשת בכך שלא תשלח להם אס אמ אס ושאתה עושה לי דווקא בכך שאתה לא מגיב לי תבין... אתה עדיין טיפש גם אם לא תגיב לי אתה טיפש... אתה יכול לתקוע את הראש בתוך החול אבל זה לא ישנה את העובדה זה שאתה עושה לי דווקא או חושב שזה לא שאתה טיפש זה פשוט שאני חשוב שאני הכי חכם רק עושה אותך יותר טיפש ועוד קובר אותך בתוך זה לא תוכל לצאת המטיפשות אבל מה אתה רנין של הפורום אם אתה עוזב תעזוב

droriko

New member
הפסקתי להגיב לך הרבה לפני ההודעה הזו

בערך 10 הודעות לפני או משהו כזה.... ולא יודע אם שמת לב אבל באחד האשכולות גם כתבתי למישהי שהתווכחה איתך על גבי איזה 50 הודעות משהו בסיגנון של "עזבי את הנודניק הזה, תני לו לדבר אל עצמו" אז אני אתן לך עכשיו להמשיך לדבר אל עצמך , העיקר שזה מה שעוזר לך לגמור

ShukyD

New member
מה זה תחרות מי יותר דפוק?

מספיק עם זה מה נדפקתם לגמרי?

איתי בל

New member
אחי אני לא שם זין

לא שמתי לב למי כתבת מה לא שמתי לב אלייך אם לא היו מזכירים את הפדיחה שלך עכשיו לא הייתי זוכר מי זה יניב ומי זה אתה אני לא מדבר אל עצמי כי אתה קורא את מה שאני כותב עכשיו! ושוב אתה חושב שאם לא תגיב לי יצאת גבר אבל לא אתה עדיין טיפש שקורא את זה עכשיו ולא יודע מה לעשות עם עצמו חוץ מלהרגיש גבר כי לא שלח אס אמ אס ואמא שלך לא תצטרך לשלם עוד שקל זה פתטי

ShukyD

New member
אין מה להבהיר או להסביר

פשוט תבין שאני לא סתם ככה תופס גולשים ויוצא עליהם אבל היה יפה המשחקון שלך שם כאילו אין לך מושג על מה אני מדבר

איתי בל

New member
חחח יא מצחיק

גם תכונית בחינם גם אס אמ אס שעולה שקל ותופסים תחת כאילו קניתם את העולם רק בריאות

איתי בל

New member
חייב לומר שהמשימה האחרונה הייתה ענקית

רק יוסי עובד...כולם מבלים עושים צחוקים זה היה ענק אני במשך כל התוכנית של יום ראשון הייתי על הריצםה..נשפכתי נפלתי בכיתי כמעט התגלגלתי על הריצפה רק לראות את יוסי שר ככה ומתלונן על התולעים והכל... ושראיתי את שי שוכב על הדבר הזה ויוסי מדבר והוא פשוט צוחק כמו תינוק ממש... אני עדיין זנכר בזה וצוחק פשוט באמצע הרחוב זה היה ענק

Lady in red2

New member
לדעתי זה היה טיפשי ומגעיל

ממש נחמד מצד ההפקה שרק אדם אחד יעבוד ושכולם יסתכלו עליו ויצחקו. אני לא יודעת אם זה היה יוסי במקרה או בכוונה, כי לא ראיתי, אבל בכל מקרה שוב ממקדים את תשומת הלב בו. בהפקה קצת שוכחים שיש עוד משתתפים...

איתי בל

New member
ראיתי זה היה במקרה

גם אני חשבתי בהתחלה שהיה בוכונה יוסי כי לא ראיתי אבל בתוכנית רואים שהאח הגדול שואל מי רוצה להיות עובד מספר אחד ויוסי התנדב והחוק של המשימה שרק עובד מספר אחד הוא זה שיעבוד מי שלא יצא שזה יהיה פשוט יוסי קפץ להתנדב אבל אל יכל לצאת להם יותר טוב זה היה קורע פשוט... וכמו שהיה כתוב לו על הדלת אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד אז הוא ספג אחד בשביל הקבוצה וקיבל בתמורה 7 מלבורו... והם זכו במשימה כולם הרוויחו ואני פשוט התעלפתי...

Lady in red2

New member
טוב, אבל יכולים לתת משימות קצת יותר מעניינות

אותי המשימה לא עניינה במיוחד... לא ראיתי אף פעם האח הגדול בגרסת חו"ל, אבל אני בטוחה שלהרבה היו רעיונות טובים יותר, שיקחו השראה... אם קונים פורמט זה הגיוני שיקחו רעיונות משם.

למעלה