הגעתי למסקנה שגרין דיי הם

doh doh

New member
הגעתי למסקנה שגרין דיי הם

הלהקה הכי גרועה עלי אדמות ואני מפסיק לשמוע אותם זורק תדיסקים לגורס אשפה ומכחיש את קיומם יהי זיכרם ברוך אמן בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חסבי

New member
נכון ההודעות המסריחות האלו

שלמלעה... קיצור אז רשום"חסבי. נושר לך השיער? תתעורר כבר לא!" זונות! אני רואה את ההודעה הזאת ואני נזכר שהשבוע אני מוריד את המוהק!... תפוז זבלים!. מה הם משחקים ברגשות של אחרים?! מוהק יהיה ז"ל- ב-23 ס"מ ובצבעים של אש...יענו למטה צהוב עד למעלה שזה אדום אומנות!

נכון...

i love billie joe, הלילות שלך הולכים להיראות אחרת... איך בדיוק?! מהיום הלילות הולכים להיראות?! צובעים לי את החדר בוורוד ובז'?! (איכס
) מה הקטע של הפרסומות הדפוקות האלה?! שידחפו אותם לתחת אולי זה יעזור להם בחיים... (סביר להניח שלא...)
בעעעעע...

חסבי

New member
כי לא נראה לי שיש לי

כוח לכתוב כל פעם איי לוב בילי ג'ו.. זהר הרבה יותר טוב. אז שלום זוהר חחחח

נועלה 123

New member
חסי!

לא דיברתי איתך מאז היומולדת שלי. אתה מתחבר לפעמים למסנג'ר? (לא הייתי בכלל בשבועיים האחרונים מול המחשב)

חסבי

New member
שונא מסנג'ר

לא מבין בזה... תעשי איסיקיו! זה קל.....וואי שתיתי 6 בירות וכוס גדולה של וודקה אני לא מרגיש טוב XS אני חושב לילה טוב

נועלה 123

New member
יש לי אייסיקיו

אבל אין לי כוח להתחבר אליו, והמחשב שלי דפוק ועושה לי כאב ראש... בכל מקרה, תצטרף לרשימת אישורים...
168284650

חסבי

New member
מה הגובה?

כי אני לא מצליח להעמיד אותו טוב. רק עם סוכר חם ופן אחרי זה אבל זה סיפור להוריד אותו אחרי זה... חוצ מזה שכדי להתקבל לזין של האוניברסיטה הזאת אני צריך להיות חסר מוהק, אז אני יהיה סקינהד זה לא ממש רע.

רונוש3

New member
אני וחברה שלי ח מיד תוהות

איך כל האנשים עם המוהק מעמידים את זה?? יש איזה אחד בשנקין שיש לו איזה 20 ומשהו ס"מ וזה עומד ממש יפה... אז איך אתם אתם עושים את זה? חחחחח

barboshkiss

New member
יש כמה דרכים

ג'ל/ סבון/ סוכר/ ספריי ורצוי לייבש הכל עם פן בסוף (חחח רחשתי מחסבי ידע בזה)

רונוש3

New member
חחח חתיכת השקעה...

למה יש לי הרגשה שכולם מכירים את חסבי חוץ ממני?

חסבי

New member
רוצה להכיר אותי????

למה לא יהיה כיף :)... אבל באמיתי מי שמכיר אותי זאת רק שחר במציאות ונועה, דפנה ויוליה ועוד כמה לא זוכר מדברים איתי במחשב אז מה את אומרת, רוצה להכיר? כדי לך!

coullette

New member
היי הרגע הבנתי!

אני דפנה! חח קראתי את ההודעה שלך ולא הבנתי איזו עוד דפנה יש חוץ ממני בפורום הזה ואז הבנתי-זאת אני!

למעלה