הממ..אייסידיסי זה בעיקר האבי רוק.D: אבל מוזר...:O
A AriellA100 New member 9/8/05 #25 גרין דיי הושפעו בעיקר מהרמונז ודה קלאש והשפיעו על הרבה להקות למשל בלינק 182.. (נכון?)
S sapirush1 New member 9/8/05 #35 וגם השפיעו על פול אוט בוי יש לי שאלה אני כל הזמן שומעת על הרמונז האלה אבל אף פעם לא יצא לי לשמוע שיר שלהם איך רושמים את השם שלהם באנגלית ועל אילו שירים אתם יכולים להמליץ לי?
וגם השפיעו על פול אוט בוי יש לי שאלה אני כל הזמן שומעת על הרמונז האלה אבל אף פעם לא יצא לי לשמוע שיר שלהם איך רושמים את השם שלהם באנגלית ועל אילו שירים אתם יכולים להמליץ לי?
ח חמוסה מתרוצצת New member 9/8/05 #36 The Ramones../images/Emo163.gif תנסי את the kkk took my baby away teenage lobotomy blitzkrieg bop המממממ איפה אורי שצריך אותו?
The Ramones../images/Emo163.gif תנסי את the kkk took my baby away teenage lobotomy blitzkrieg bop המממממ איפה אורי שצריך אותו?
B BlueBeIl New member 9/8/05 #48 ../images/Emo45.gif ו... I Wanna Be Sedated Rock 'N' Roll High School Outsider
B barboshkiss New member 9/8/05 #43 אעהעא הרמונז לא שירים! תורידי את הדיסק הראשון. אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך אותו או כל דיסק אחר שלהם במסנג'ר או באס"ק אין הלהקה הכי טובה (הרמונז)!!!
אעהעא הרמונז לא שירים! תורידי את הדיסק הראשון. אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך אותו או כל דיסק אחר שלהם במסנג'ר או באס"ק אין הלהקה הכי טובה (הרמונז)!!!
A ADCMAN New member 10/8/05 #52 הם גם מושפעים מ: DICKIES MINOR THREAT DESCENDENTS BUZZCOCKS DEAD KENNEDYS BUTTHOLE SURFERS
K ketas New member 9/8/05 #42 לפי מה שראיתי בMOOMA אומנים משפיעים: Red Hot Chili Peppers Television Nirvana The Ramones The Clash Sonic Youth Butthole Surfers The Who The Jam The Buzzcocks The Sex Pistols Johnny Thunders Bad Religion
לפי מה שראיתי בMOOMA אומנים משפיעים: Red Hot Chili Peppers Television Nirvana The Ramones The Clash Sonic Youth Butthole Surfers The Who The Jam The Buzzcocks The Sex Pistols Johnny Thunders Bad Religion
I Incomplete Girl 8 New member 9/8/05 #45 לא אוהב את גרין דיי? אז.. יאללה ת-ע-ו-ף -מ-פ-ה! אמן שתעוף באמת..
M M i c h e l l e B New member 9/8/05 #51 רגע, הגעת למסקנה הזאת לבד? וואו כל הכבוד! אני מאוד גאה בך, שתדע! אבל למה לזרוק ת'דיסקים לגורס אשפה? חבל... אם אתה רוצה אתה יכול להביא לי אני יקבל אותם בשמחה לך לשמוע להקות לא גרועות עלי אדמות ותהנה, אה כע, תתחפף.
רגע, הגעת למסקנה הזאת לבד? וואו כל הכבוד! אני מאוד גאה בך, שתדע! אבל למה לזרוק ת'דיסקים לגורס אשפה? חבל... אם אתה רוצה אתה יכול להביא לי אני יקבל אותם בשמחה לך לשמוע להקות לא גרועות עלי אדמות ותהנה, אה כע, תתחפף.