הגעתי למסקנה שגרין דיי הם

חסבי

New member
הכל ממנני?

אני מתגאה!... אבל למה לא באת היום?.. טוב נו אז תבואי לראות את התרנגול שלי! כן כן יש לי תרנגול חדש בן זונה! קוראים לא sven up כמו המיץ הזה...אחחח איזה כלי הוא

20../images/Emo10.gif

הוא היה אמור להיות עכשיו איזה 30, אבל הייתי צריך לקצץ קצת בגלל הזין של הבצפר שגילו שיש לי מוהיקן... אני מעמיד עם ספריי ופן, מעמיד ממש ממש טוב... גם לא ממש בעיה להוריד אחרי זה.

לא, 20 רגל

חסבי

New member
כן אבל שאני עושה עם זזזזזזה

אז הוא נופל מהר כי ת'יודע 23 ס"מ זה לא קטן וגם זה לוקח המון זמן להעמיד אותו...זין אבל הוא יפה!... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה רק אני שאם הייתי קורא את ההודעה הזאת הייתי חושב לא על מוהיקנים?...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו, 23 ס"מ זה לא הבדל כ"כ גדול מ20.... אני מעמיד את שלי בלי הרבה בעיות... פשוט מעמידים אותו בחלקים.. מרססים פול על חלק, ישר מייבשים בפן, מחברים אליו עוד חלק, מרססים, מייבשים, וכו'... אני מעמיד אותו הערב, אז אני אצלם אולי ואראה לך

י5דה רעה

New member
יש לי רעיון בקשר לזה...

יום אחד אני אשנה כינוי ל: הדבר הכי חרא לא שווה לקנות---> ואז יהיו פרסומות בסגנון: הדבר הכי חרא לא שווה לקנות--->יצאו הפלאפונים הכי חדשים!!! או שאפשר לשנות כינוי ל-יא בני **** ואז תהיה פרסומת:יא בני **** תקנו ת'פלאפון החדש ותהנו כפליים.. נשמע פטתי אה??-טוב מה לעשות שהפרסומות האלה מטריפות גם לי ת'שכל...

נועלה 123

New member
הגעתי למסקנה שאתה

הילד הכי צומתי עלי אדמות אני מפסיקה לקרוא הודעות שלך זורקת את כל ההודעות שלך לגורס אשפה (???) ומכחישה את קיומך יהי זכר כינויך ברוך אמן בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה