הגשמה ואיזון ב
אנשים

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifתתחדשי D:

יהיה לי קשה להתרגל כי תמיד שאני מחפשת הודעה שלך אני מחפשת את המסטיק XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תתחדשי לאב ../images/Emo23.gif

תשני את זה בחתימה.. ^^

sweet shir

New member
וואי, שם מיוחד. ממש אהבתי :)

וגם אהבתי את השם של וואן פור ד'ה רדיו. זה לא היה אווריבאדי נואוז? או שהחליפו שיר? או שזה שיר אחר בכלל? עוד שאלה? חחחחחחחח ~טונה~

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאבל האלבום הזה עדיים עם איילנד רקורדס

לא? חשבתי שהחוזה יתבטל רק באלבום הבא. או שלא הבנתי מה כתוב

גילולית

New member
../images/Emo205.gif*עדיין../images/Emo122.gif אה וגם,

רדיואקטיב נשמע כמו שפ של חטיף בריאות, אבל וץ מזה הוא סבבה לגמרי

rox love BSM

New member
לא קראתי שהם עזבו את החברה הקודמת

כאילו את איילנד קצת לפני חג מולד,אז האלבום הזה שכנראה יצא ביולי כבר של החברה שלהם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאני היחידה שלא אהבה את שם האלבום?

לא יודעת נשמע קצת ממוחזר ולא מקורי בניגוד לקודמים אבל הו וול, השם לא כזה חשוב - העיקר השירים :]] ואני מניחה גם שהתאריך לא סופי.. ><" שיהיה בהצלחה אני מחכה לראות מה יצא. תנקס על האינפו

kelly7i

New member
אעעעעע!! מחר מחר מחר!#@$$ >< ../images/Emo71.gif

מה מחר אתם שואלים? מה מחר?? אני יגיד לכם מה מחר, מחר, יש, לי, פאקינג, בגרות, במחשבים! גהינום מדמם. ><" אני לא מוכנה בשקלXD מה מצחיק? זה עצוב!
מחר, 12 וחצי בצוהוריי היום, אני נכנסת לתוך כיתה מסריחה, ויושבת שם מול דפיםפ ושיט ל-3 שעות! אוף. הגישו אותי על 55. הלוואי שאני יקבל מעל 70. אני חייבת להצליח, אבל אני לא מרגישה שאני יודעת אפילו חצי מהחומר. אני מרגישה כמו כישלון, נמאס לי מההרגשה הזאת. הלוואי שהייתי יכולה להצליח.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ווהו ../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifתודה תודה!../images/Emo71.gif

זהווווווווו סימתיייייייי עם מחשבים!!DDDDDDDDDDDDD: זה כזה משחרר! היה ממש סביר, בהתחלה לא חשבתי בכלל שאני יעשה את כל החלקים ואת כל השאלות, אבל בסוף עניתי על הכל! יש כמה שאני יודעת בוודאות שזה לא נכון חח ושהחסרתי פרטים, ידעתי מראש אבל לא נורא, לפחות ניסיתי, וכתבתי ומגניב, זה נגמר, וזה החלק הכי חשובD: כבר היה נמאס לי לדאוג מהמקצוע הזה כל פעם מחדש, ועכשיו סוף סוף, אני עומדת מול עתיד טוב יותר. עתיד שבו אני לא צריכה לשמוע ממחשבים עד להודעה הבאה. !#@#$@#$

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifתגידי../images/Emo26.gif

מה זה בגרות במחשבים? חח כאילו על איזה שאלות עונים?XD

kelly7i

New member
אוף אם הייתי לוקחת את השאלון..../images/Emo71.gif

אז הייית מראה לךXD כמה קישטתי אותו וקשקשתי ובלה בלה, חבל שלא עליתי לקחת. מזכרת וזהXD אמ.. זה כאל מיני שאלות של לחשב דברים ולכתוב את הדרך לפתור אותם, נגיד דוגמא: 127 אנשים משתתפים בתחרות ריצה, לקלוט את הזמן התחלה וסיום של כל אחד, לחשב בדקות את הזמן שבו הם רצו, ואז להגיד מה התוצאה הכי מינימאלית[הזמן הכי קטן, הכי מהר] ובתוך זה יש כל מיני סיבוכים, לעשות לולאה שקולטת 127 םעמים, להעביר כל דברים לדקוץ, לחבר, לחסר, לעשות מינימום, לבדוק מי הכי מינימאלי ובעעעע

../images/Emo204.gifפסקל?

או שפת C? [כי אחותי עשתה פסקל, אבל אני למדתי ++C. ששניהם די שיט, אבל הצלחתי לשרוד גם את ++C וגם את ג'אווה. וקצת #C.
] סתם מתוך סקרנות גרידא. אגב, איפה היית היום? חיפשתיך במסנ, אישה! OO

kelly7i

New member
היה גם C ../images/Emo71.gif

אבל אנחנו למדנו C# וכתבתי לך הודעה במסן שלא הית מחוברת! שאני לא בבית בשעה שאמרת
אני כבר חייבת לדבר איתך!D: ומזיכר לי, שרציתי לשאול אותך כמה דברים על תעודות בגרות=0

למעלה