הגשמה ואיזון ב
אנשים

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifאיזה מגניב...

שהאלבום יהיה באינטרנט, קראתי איפשהו שבאלבום מהאינטרנט יהיה תוספות מיוחדות או משהו כזה... ולגביי הראיון עם טוב אני חושבת שזה ממש עצוב... קראתי את הראיון ב the sun שטום אמר את זה: “When we recorded our albums before they’d always come back sounding miles different from what we wanted. We’d write lyrics and be told to change them.” אז כאילו מה היה עד עכשיו? זה לא היה מקפליי? זה לא היה הם? זה נראה כאילו הם בכלל לא מרוצים ממה שהם עשו עד עכשיו ושלא תבינו אותי לא נכון, אני ממש שמחה שסוף כל סוף הם יעשו מה שהם באמת אוהבים ואני נרגשת לשמוע אלבום חדש בסגנון שונה והכל. אבל לשמוע אותם אומרים את זה גורם לי להרגיש אכזבה כזאת. חח עזבו קשה לי להסביר מה אני חושבת!

Noa XDD

New member
כן, אני מבינה מה את אומרת :/

זה כאילו עד עכשיו כל השירים שלהם לא היו בסגנון שלהם. וזה מאכזב, כאילו עד עכשיו הם לא נהנו? ולא היו מרוצים?

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifמבינה למה את מתכוונת../images/Emo85.gif

ואני דיי מסכימה איתך כי אני כן רוצה לשמוע ת'אלבום החדש אפילו אם הוא יהיה שונה מהאחרים, ואני כן אוהבת תשירים האחרים שלהם אבל זה באמת מבאס לשמוע שזה לא 100% בא מהם >< מבאס בשבילם...

גרבע

New member
../images/Emo105.gif LOL יש לך חתימה חמודה ../images/Emo6.gif

אני גם ממש רוצה לשמוע את האלבום שלהם וכן-זה ממש מבאס לראות ששמעת עד היום להקה שלא הייתה היא-אבל אם הם משנים סיגנון שיהיה להם בכיף.אני אמשיך תמיד לאהוב אותם.

sweet shir

New member
לי זה גורם להרגיש עצובה, לדעת שכל מה שחשדתי

בו היה נכון. >< אבל גם, רוב הלהקות הן ככה. זה די מובן מאליו. צפוי קצת. וואי, עצוב לי עליהם. :/

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifכתבה עם תמונה חדשה...

McFly Confirm New Album Details Tom, Harry, Dougie and Danny have revealed details of their next studio album. 'Radioactive' will be their first independently released album, following their recent split with Island Records. It will hit the shops on July 21st and will be preceded by the single, 'One For The Radio' a week earlier. It's rumoured that the band wanted to go it alone in order to ditch their boyband image and to have a greater control over their sound. They were also allegedly unhappy about releasing a Greatest Hits album so early on in their career. The band have already enjoyed huge chart success to date, with thirteen consecutive Top 10 singles and four Top 10 albums. As well as releasing their new album, the band are also set to hit the road later this year. כל החדשות חוזרות על עצמן D:

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifאממ אני חושבת.

כתוב שהם בעצמם נתנו את המידע הזה ואישרו אותו אז...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהם נראים כאלה ילדים טובים בתמונה

XDD בואנה, עכשיו גם הארי התחיל עם הכובעי מלפפון? אני אקרע אותו!

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifילדים טובים?!

להפך! זה נראה כאילו הם קשוחים כאלה 'תראו אותנו, התבגרנו'. ורק טום עם השיער המתנפנף שלו הורס להם את הלוק הרציני XD

Yu vi

New member
חחחח אבל הארי זה עוד פסדר../images/Emo85.gif

הוא מוציא חלק מהשיער החוצה <: בואי למסן ;;;;;;;;

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif רדיואקטיב? זה השם של האלבום?

והשם של הסינגל יהיה One For The Radio? או שהתבלבלתי לגמרי?

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif|שמאל../images/Emo128.gif החלפתי מאומץ:)

והוא-
DD: מלאני הזכירה לי שאני אוהבת גלידה חחחחחחחח אז אמרתי וואלה נשנה לגלידה כי זה טעים ונמאס לי מהמסטיק חח אז מהיום אני עם

למעלה