הדגש|
שיר השבוע שלי

olgosh

New member
_~_~_~_~_~_~_~_

בוא נראהה.. שיר שאהבתי (של גרין דיי):אממ..בסקט קייס לא של גרי דיי שאהבתי: best of u של פוו פיטרסס גרר..שלמות!! לא אהבתי: גטו גספל ככה כותבים??..אוישש שיר בלעע..

../images/Emo11.gif

שיר של גרין דיי(שאהבתי השבוע):לא שמעתי את השיר הזה ספציפית אבל שמעתי ברדיו כל כך הרבה וגם זה היה כשהייתי במרפאת שיניים, זה הרגיע אותי
לא ממש בעייתי לדעת על איזה שיר אני מדבר... שיר לא של גרין דיי(שאהבתי השבוע):יש כמה, נגיד offsring-come out and play או nirvava-on a plain של האנפלאגד. השיר המעצבן של השבוע:כל כך הרבה שההודעה תהיה מילון שירים מעצבנים=\

rebel girl

New member
הנה אני עונה

שיר שאהבתי של גרין דיי:ג'יסוס אוף סברביה (אגב הולך לצאת לו קליפ למידע נוסף כנסו ל..WWW.WELOVEGD.TIPO.CO.IL ) שיר לא של גרין דיי שאהבתי: יש שתיים של מיי קמיקל רומס-הלנה ודה גוסט אוף יו <אגב לשניהם יש קליפים מהממים> השיר המעצבן:אסס לייק דאט של אמינם
בעע שיר דפוק ביותר
בילי ג'ו
מייק ואיי <מיי קמיקל רומנס דההההה>
ג'רארד ואיי<מיי קמיקל דההה>
אוהבת אתכם

שלי../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלי של גרין דיי: טיים אוף יור לייף. שיר השבוע שלי לא של גרין דיי: הלנה<מיי קימיכל רומס> ו וי ביליו<גוד שארלוט>. השיר המעצבן של השבוע: אס לייק דאט של אמינם בעע שיר מעצבן רצח. תמונה

אמ..

זה אומר שהתמכרתי לגרין דיי בהתחלה כתבתי גמאני התמכרתי וסיגריה ..אבל זה לא נראה טוב אז שיניתי

נזכרתי בעוד 1

חחח נזכרתי בעוד 1 גם דה גוסט אוף יו <מיי קימיכל רומס>-->שיר השבוע שלי לא של גרין דיי שיר יפה!!!

אה אממ.. חח זהו זה היה נשמע לי

כמו ג'ואל אז זה בנג'י.. יוליה את גורמת לי התרגשויות לשווא..

למעלה