הדוגמניות עונה 2!!

הדוגמניות עונה 2!!

מצאתי באתר תמונות שלהם ודברים שהן אמרו אז הנה!!
כל אחד מוזמן להגיב מי נראת לו הכי יפה או הכי טובה וכו'

../images/Emo41.gifמימי טדסה../images/Emo41.gif

תעודת זהות אני מימי, בת 23 מאילת. בגיל 9 עליתי לישראל מאתיופיה. למרות שאני אוהבת וקשורה למשפחה שלי, אני עצמאית וחיה לבד מגיל 16, בשנה האחרונה באילת. אני אוהבת את אילת כי יש בה אווירה טובה של חופש והחיים שם אחרים. אני מתפרנסת מעבודה כייפית וחסרת דאגות – אני עושה צמות בטיילת של אילת. ברחוב כל הזמן עוצרים אותי ואומרים לי שאני יפה, אבל אני אף פעם לא חשבתי שאני מספיק יפה... אני אוהבת לחיות ולשמוח, לבלות ולהיות ספונטנית, מצד שני אני רגישה מדי ויכולה לבכות מכל דבר... אני חולמת להיות דוגמנית אבל אני לא יודעת אם יש לי את מה שצריך כדי להגיע לגמר. לא תמיד אני מאמינה שאני יפה מספיק, רק העובדה שאנשים מאמינים בי, דחפה אותי לתכנית.

|../images/Emo41.gifמור רימי../images/Emo41.gif

אני מור, בת 20 מצהלה. לאחרונה חזרתי לישראל אחרי שנה של לימודי מנהל עסקים ושיווק בקולג' בארה"ב. זו הייתה חוויה מדהימה, אבל חזרתי כי הריחוק מהבית היה מאד קשה. התחביבים שלי הם: שופינג ובילויים. אני אוהבת לבלות ולצאת למסעדות כמו "שלוותא" ו"ברסארי" ולטייל בקניון רמת אביב ובכיכר המדינה. אני מתה על תל אביב ולדעתי אם לחיות בישראל עדיף בצפון ת"א, פיתוח או כפר שמריהו, בייחוד למי שעוסק באופנה ובשואו-ביז. הצבע האהוב עליי הוא ורוד: יש לי חדר של ברביות, עם טלפון ורוד, פרוות וכריות ורודות והמון זוגות נעליים... לחבר שלי קוראים נאור, הוא שחקן כדורסל שחי בפיטסבורג ולומד בקולג' על מלגה. אני רוצה להיות דוגמנית כדי שאני אדע שהצלחתי במשהו שאני מאד רוצה, כי כשאני רוצה מאוד משהו, אני גם משיגה אותו.

../images/Emo41.gifניראל קראנתאגי../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני ניראל, בת 20 מחיפה. נולדתי בארץ ואני ערבייה מוסלמית. לפני שנתיים שיניתי את השם שלי מנג'ין לניראל. המשמעות של ניראל זה אופטימיות. המשפחה שלי מקבלת בשמחה את ההשתתפות שלי בתכנית וגם תומכת בי. מודל החיקוי שלי היא מורן אטיאס, שעשתה את כל הדרך מישראל הקטנה ומצליחה בחו"ל בגדול. אני בטוחה שצפויים לי הרבה קונפליקטים במהלך התכנית אבל זה לא מרתיע אותי ולא ימנע ממני להראות לכולם שאני, ניראל, אהיה הדוגמנית הבאה של ישראל!

חחחח מצחיק מאוד

אם היא הייתה מוסלמית בכלל היא קודם כל מעולם לא הייתה חשה את עצמה כ"דוגמנית" באיסלאם אסור להתלבש ככה בחושפניות

חוצמזה לא נראה לי שהיא מוסלמית בכלל

או אוסמה בן לדן כי מוסלמים לא אמורים להיות מחבלים

נועמופ

New member
מזה השיטס האלה?

יש להם מצווה - למות בשביל אלוהים. אם זה לא להיות מחבלים, אז מה כן?

בואנה אני מוסלמית

אין לך מושג מה הדת שלנו אומרת אז אל תגידי שטויות בבקשה אסור בהחלט להתאבד נקודה ! מה שהם עושים זה בניגוד למה שהם אמורים לעשות!

../images/Emo41.gifאירה סימונוב../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני אירה, בת 20 מתל אביב. יש לי שני בני זוג, אישה וגבר, ואנחנו חיים בשלישייה ביחד. אני חושבת שזה נחמד לצאת מהשגרה ולחיות לא כמו זוג רגיל. החיבה שלי לחוסר שגרה באה לידי ביטוי גם בעיסוק שלי... אני ציירת של מודלים בעירום ומשלבת בכך כל מיני עבודות כמו תצוגות וריקודים במועדונים על במות. עליתי לארץ מאוקראינה לפני 5 שנים עם אמא ולפני שנתיים היא חזרה לשם. מאז אני ללא משפחה בארץ. אני מתגעגעת, אבל לא יכולה לחזור לשם כי אני כבר לא מרגישה שייכת, התרגלתי למנטאליות בארץ. באתי לתוכנית בשביל הפאן, החוויה, להכיר בנות וכמובן להתפרסם.

../images/Emo41.gifפולי בנדל../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני פולי, בת 19 מעכו. הגובה שלי הוא רק מטר ו- 58 ס"מ, אמנם אני קטנה אבל יש בי המון. אני עובדת כסלקטורית במועדון. מגיל צעיר, בעידוד האבא המוזיקאי שלי, למדתי פיתוח קול, ומוזיקה קלאסית, שרתי והופעתי במקהלת עכו והייתי בלהקת צעירי חיפה. בעצם אז החלטתי שאני רוצה להיות חלק מעולם הזוהר. אני כוכבת, דיווה, אני יודעת שאני אצליח, נולדתי לזה. אני חיה בשביל הבמה, ורק שם אני מרגישה בחיים. החלום שלי הוא להוציא תקליט, לשחק בטלנובלה, שיהיה בושם על שמי, פולי, כמו בריטני, ואני רואה את עצמי עוד 5 שנים בחו"ל, מובילה קמפיין לחברת קוסמטיקה בינלאומית, בהוליווד. אין מקום שלא אוכל להגיע אליו, זה רק תלוי בי. חשוב לי שיאהבו אותי אבל לדעתי בתחרות צריך לעשות הכל למען המטרה גם אם זה אומר שצריך להתחרות ולדרוך על אחרים.

למעלה