הדוגמניות עונה 2!!

../images/Emo41.gifקרן גולץ../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני קרן, בת 18.5 מקריית אתא. אני רקדנית ויש לי עסק משלי לריקודים ומייצגים לאירועים. לפני שנה עברתי תאונת דרכים, שריתקה אותי במשך שבעה חודשים למיטה. לא יכולתי לרקוד וזה כאילו שלקחו לי את הנשמה. זו היתה תקופה קשה מאוד אבל זו היתה חוויה שגרמה לי להבין שאני חייבת להגשים לעצמי את כל החלומות ומהר... כי לא ברור מה יהיה מחר, וגם למדתי שכדאי תמיד להיות תמיד שמח, גם אם לא טוב לך... אני שאפתנית מאוד וחשוב לי להצטיין בכל דבר שאני עוסקת בו . לחבר שלי קוראים דניאל, הוא בן 24 ואני התחלתי איתו... אין דבר בעולם שאני רוצה יותר מלהיות דוגמנית. הרצון לא מומש בגלל התאונה. עכשיו זה הרגע והגיל להתחיל בקריירת הדוגמנות שתמיד רציתי והתכנית הזאת היא ההזדמנות שלי.

../images/Emo41.gifמישל לורי../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני מישל, בת 19 מהרצליה. עליתי לארץ מארה"ב בגיל 9. אני באה מבית אמריקאי שומר מסורת. יש לי דיעות מוצקות לגבי השליחות שלנו בתור העם היהודי. תפקידנו לשמר את המסורת היפה שלנו. אמא שלי היתה שמחה אם הייתי מוותרת על חלום הדוגמנות בכלל והסדרה בפרט. היא חושבת שאין שום ערכים בעולם הזה ויהיה לה קשה עם הדרישות שהוא מציב. אני מנגנת על פסנתר באך ושופן, אני מעצבת בגדים, לאחרונה נכנסתי למיזם חדש בתחום התקשורת ובקרוב אתחיל ללמוד משפטים ומנהל עסקים. בעסקים, בתקשורת, בדוגמנות - אני בטוחה שהתכנית תפתח עבורי המון דלתות.

../images/Emo41.gifמישל פרידמן../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני מישל, בת 19 מהרצליה. עליתי לארץ מארה"ב בגיל 9. אני באה מבית אמריקאי שומר מסורת. יש לי דיעות מוצקות לגבי השליחות שלנו בתור העם היהודי. תפקידנו לשמר את המסורת היפה שלנו. אמא שלי היתה שמחה אם הייתי מוותרת על חלום הדוגמנות בכלל והסדרה בפרט. היא חושבת שאין שום ערכים בעולם הזה ויהיה לה קשה עם הדרישות שהוא מציב. אני מנגנת על פסנתר באך ושופן, אני מעצבת בגדים, לאחרונה נכנסתי למיזם חדש בתחום התקשורת ובקרוב אתחיל ללמוד משפטים ומנהל עסקים. בעסקים, בתקשורת, בדוגמנות - אני בטוחה שהתכנית תפתח עבורי המון דלתות.

../images/Emo41.gifנטלי סבג../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני נטלי, בת 22 מחיפה. התכונה העיקרית שמאפיינת אותי היא טוב לב. לפעמים אני יותר מדי טובה... אני מתערבת לכולם בעניינים, אבל לטובה בלבד, אחראית על הסדר, מאפרת את כל החברות ותמיד דואגת לכולם. אצלי הכל קשור ליופי, גם העבודה: אני יועצת יופי. תמיד הייתי ילדה יפה והחלום שלי הוא להיות בתחום. אני אוהבת את הגוף שלי ואני שלמה איתו אבל אני מודעת לזה שבמקצוע הזה אני חייבת לעבוד עליו ולצמצם היקפים. לחבר שלי קוראים ניר, אנחנו גרים יחד ומתכננים להתחתן. הגעתי לתכנית הזאת כדי להגשים חלום ולהיות דוגמנית. ואני מאמינה בעצמי כי אני ווינרית. אני בהחלט רואה את עצמי בין שלוש הפיינליסטיות.

../images/Emo41.gifליאת פדלון../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני ליאת, בת 25 מכפר סבא. אני סטודנטית שנה שלישית לביולוגיה מולקולרית. זה מקצוע מאתגר שכלית ומעניין, אני מקווה מאד להמשיך ללימודי מחקר בתואר שני. עם זאת תמיד אהבתי להצטלם וחשבתי לנסות ולהיות דוגמנית. אני חושבת ששילוב בין שני דברים שאוהבים הוא בהחלט אפשרי, אפילו שנראה לכאורה שהעולמות אינם מתחברים. אני בחורה מאוד שאפתנית, חשוב לי להצליח בכל דבר שאני עושה, תמיד לתת את המקסימום שלי. אני אדם משפחתי. יש לי שני הורים מקסימים, 4 אחיות ואח קטן. כנראה שבגלל זה אני טיפוס שבדרך כלל אנשים אוהבים ולא ממהרת לחשוף מרפקים. החלום שלי להתפרסם ולהיות דוגמנית ולהוכיח לכולם שהמשפט גם יפה וגם חכמה, אמיתי...

../images/Emo41.gifנעמי זילבר../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני נעמי, בת 20 מקדימה. אני עובדת כברמנית. אני חושבת שמה שמיוחד בי זה השילוב בין התעוזה לתמימות שבי. יש לי פנים של ילדה אבל עשיתי הגדלת חזה כי אני חושבת שחזה זה דבר מאוד נשי. השילוב בין השניים יפה בעייני והוא בא לידי ביטוי גם בלבוש שלי. אני אוהבת ללבוש חצאיות קצרות ומחשופים גדולים, בצבעים ילדותיים, צבעונים ושמחים. מאז היותי ילדה קטנה, רציתי להיות דוגמנית ולעשות הרבה כסף. אני חושבת שיש לי את הרצון, המראה והחשק להצליח.

../images/Emo41.gifשרון מרקוביץ../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני שרון בת 19, מחיפה. אני חיילת ומשרתת כמפעילת האמרים. מפעילת האמר נוהגת על האמר, שהוא רכב שטח מאסיבי שדומה לנגמ"ש או לטנק. במסגרת ההכנות לתפקיד הייתי צריכה לעשות רישיון נהיגת משא על כלי רכב עד 15 טון..עברתי רק בטסט השמיני... למרות הקושי, ההחלטה לבחור בתפקיד הזה נבעה מכך שהוא נראה לי מאתגר ומעניין. מאז שהתגייסתי הבנתי שכל מה שיש בחיים זה משפחה. אני חוזרת ביום שישי לבלות רק עם אמא שלי ואחיות שלי. אמא שלי היא הבנאדם הכי חשוב לי בחיים. אני טום בוי לגמרי... אני לא הולכת על עקבים, גם לא תתפסו אותי בשמלות ובאיפור כבד. זה פשוט לא אני. סגנון הלבוש שלי הוא ג'ינס ונעלי ספורט. אני יודעת שבתור דוגמנית יהיה לי מאוד קשה על המסלול. אני בנאדם אמיתי, שאומר כל מה שהוא חושב בצורה גלויה והדבר השנוא עליי ביותר זה אנשים שקרנים. החלטתי לבוא לתכנית כי רציתי לגוון קצת את שגרת הצבא. בייחוד עבורי - שרון הטום בוי, מפעילת ההאמר - זאת נראית לי חוויה לא נורמלית...

qtgirl

New member
איזה מתוקההההה

גם הפנימיות שלה ממש אהבתי היא ממש ממש נחמדה וחמודה!! לא עושה רושם של ילדה שטחית כמו כל השאר, לה יש ממש תוכן=] היא גם הפייבוריטית שלי!! מדהימה!!=]

אני מכירה את אחותה=)../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אני לומדת עם אחותה באותה כיתה.. וגם לאחותה לא חסר כלום...

../images/Emo41.gifאליסיה אסתרין../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני אליסיה, בת 20 מאילת. אני חיילת. כרגע אני מרכזת את כל מאמצי בעבודה קשה וחסכון כדי לעבור למרכז הארץ ולעבוד כדוגמנית. אני מקווה שהתכנית תעזור לי להגשים את החלום: קריירת דוגמנות. כשאנשים רואים אותי הם חושבים שאני ביישנית, אבל זה רק בגלל שלוקח לי זמן להיפתח מול אנשים חדשים. אני מנומסת (ככה חינכו אותי בבית, להיות נסיכה אצילה..) אני רוצה להיות שחקנית. תמיד רציתי להיות שחקנית. הפנטזיה שלי היא עשר שנים מהיום להיות שחקנית מפורסמת שמצליחה לתרום הרבה לעניים ונזקקים ולכל מי שצריך... זו המטרה שלי בחיים ואני אומרת לכם - זה לגמרי אמיתי!

../images/Emo41.gifהילה צ'נסקי../images/Emo41.gif

תעודת זהות- אני הילה, בת 19 מבת ים. יש לי ארבעה קעקועים: שתי פיות, שדון והמילה "godess”, שזה אלוהי, מקועקעת על השפה התחתונה. יש לי גם מספר לא קטן של פירסינגים באוזניים, בפה, בפיטמה ובטבור. כשהייתי בת 15 גיליתי את עולם הדוגמנות, בעקבות צפייה בסרט "ג'יה" שמספר את סיפור חייה הלא פשוטים של דוגמנית. מאותו יום ואילך כל חיי סבבו סביב עולם האופנה, חיי הזוהר ומסלולי התצוגות הבינלאומיים. אני מזדהה מאוד עם דוגמניות בעלות לוק ההרואין שיק, כי אני גבוהה מאוד ורזה. אני מחכה לפריצה שלי ואני חושבת שהגיע כבר הזמן שיגלו אותי. אני שואפת למילאנו ומבטיחה לכם שעוד אפתח תצוגות אופנה בעולם.. אם לא הייתי באה לתוכנית הייתי נוסעת לאיטליה כי שם הכי מתאים לי להיות.

AAAgency

New member
חחחח

אין כזה דבר godess, יש goddess שזה לא אלוהי אלא אלילה...

זהו :]]

אתם מוזמנים להגיב

למעלה