הדוגמניות עונה 2!!

rotem3344

New member
לדעתי הכי יפה...

שרון מרקוביץ..עד עכשיו לא ראיתי את כולן..אבל אין אף אחת ממש יפה כמוהה.. =] היא הכי חמודה מכל המשתתפות ! את האמת..התאכזבתי קצת, בעונה הראשונה היו יותר יפות המתמודדות.. אבל לא משנה! שרון חמודה חח

כן גם לדעתי..!!

הרוב פה ממש לא יפות!! אבל אולי הן יצאו ככה רק בתמונות [?] למרות שגם בפרסומת הן לא היו נראות משו חוץ מכמה בודדות

rotem3344

New member
בפירסומת היה אחת שהיתה דומה ממש ל..

פאריס הילטון..חחח אני לא מוצאת אותה בתמונות האלה... כנראה התמונות באמת שינו אותן.

שרון ממש חמודה

היא גם יפה..:) אבל האמת גם אני התאכזבתי כי המתמודדות לא ממש מאתגרות...

לגבי הטקסטים שהן כתבו על עצמן

הטקסטים ברמה די נמוכה. זה נראה כאילו הן שוחחו עם מישהו והוא רשם כל מה שהן אמרו מבלי לסנן או לערוך. מה דעתכם?/דעתכן?

../images/Emo41.gifקריסטין פרידמן../images/Emo41.gif

מצטערת בטעות שמתי את מישל לורי פעמיים. תעודת זהות- אני קריסטין, בת 19 מגבעתיים. אנשים רבים אומרים לי שאני דומה לפאריס הילטון... אני עובדת כברמנית ובגלל העבודה אני ישנה עד מאוחר, וחיה בלילות. כשאני לא עובדת אני יוצאת לבלות. האהבה הגדולה ביותר שלי היא לשיר. בעיקר מוזיקה שחורה. וויטני יוסטון ומריה קארי הן מודל החיקוי שלי. אני כותבת שירים וגם התחלתי להקליט אותם. החלום שלי הוא להצליח בגדול. בעוד עשר שנים אני רואה את עצמי בהוליווד, בתעשיית המוזיקה ואולי גם בתעשיית הקולנוע. בגלל שאני כותבת באנגלית אני חושבת שסיכויי ההצלחה בחו"ל יהיו גדולים יותר.

rotem3344

New member
יאאאא ידעתי חח אמרתי שהיא חסרה..

היא ושרון הכי יפות מכל המתמודדות חח איזה כיף שיש מישהי כזאת ושלא כולן מכוערות :)

כנסו לקישור תמונות שלה מכתבה

לדעתי התמונות לא משו או שהצלם גרוע או שהתמונה ששמו בדוגמניות זה אחרי טונות מייקאפ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3109032,00.html

בדיוק מה שאני חושבת!! ../images/Emo2.gif

זה כזה מוזר שהם נתנו לכל השאר להשתתף בתכנית.. אני בטוחה שבאו לאודישנים עוד כמה יפות!!

זה ממכר

New member
יאא תודה

תודה על הצירוף אהבתי וההימור זה שקריסטין לוקחת מקום ראשון מקום שני זאת קרן היא דיי חמודה ושלישי ליאת שרון הכי חמודה פה ומזכירה את אינס וזאת הסיבה שלא נתתי לה אבל מקום מובטח בין ה5 בעיקרון גמני דיי מאוכזב מן המתמודדות לא משהו הרוב צפוניות (גמני צפון :p) בהצלחה להן ומזלט על הפורום

mamiyau

New member
שרון, קריסטין ו..אליסיה../images/Emo99.gif

שלושת אלה- לגמר, בדוק בדוק בדוק
אלא אם כן... האופי - חרא, לא רוצות להיות דוגמניות, מפונקות וכל השיט. יחס, או: פשוט לא יודעות להיות דוגמניות, נתונים בואו נגיד: יש!
שרון
- הבובה הקטנטונת של החברה, חמודה, יפה, צעירה ומדליקה =] קריסטיאן
- נראית יוקרתית על גבול זול. אבל עדיין יש שיק. לפי דעתי - מדהימה! שילוב באמת די מנצח. אליסיה
- פשוט מיוחדת, אין מה להוסיף, עוברת מצלמה נהדר. פוטנציאל אדיר בתחום הדוגמנות (גם העולמי).

mamiyau

New member
* בובה=בייבי

הוי הרווחים לא יצאו טוב... תסתדרו, כתבתי דברים חשובים =] ביקורת בונה

mamiyau

New member
ל"זה ממכר"

ליאת. כרגע בתמונה היא לא נראית בכלל דוגמנית. אין יופי. אין משו... מיוחד. אין. פשוט אין. אפיול מצלמה היא לא עוברת לפי דעתי. אבל - אולי היא תשתפר ובתמונות אחרות היא תראה נהדר לכן עוד לא פוסלים. ד"א עוד לא ראיתי את הפרק הראשון איזה ביעוס :/

למעלה