זה לא יאומן.
אם ניראל הייתה יהודיה, היא הייתה כבר מזמן הייתה בבית... התפרעויות, גישה רעה, חוץ יכולת להתראיין, עור זוועתי.... אבל היא ערביה, אז זה לא פוליטיקלי קורקט לזרוק אותה...... אירה עפה על פחות... היא אמרה מה שהיא עשתה, ועוד אנ'לא יודע כמה כוכבות הוליוודיות, או WE, אמרו והודו... היא פתוחה בקשר לזה, אז מה? ניראל עשתה הרבה יותר גרוע..... וכמובן שכל ה"שופטים", יפי הנפש התחלחלו עד קצת קצוות שיערם המחומצנת על מה שהיא אמרה.... ומה היא אמרה? שהיא שונאת אותם? לא רוצה בחברתם? מפחדת! כולם מפחדת מהפיגועים! זה הכול. לא להאמין..... כל שבוע, השופטים האלו, שהם פשוט שלולית רפש אנושית, שהם, וזה חתום, היו הילדים שהיו אוכלים ירידות והתעללויות בכיתה (אם זה בוגנים המתחנגל [לי מותר להגיד, אני סופר גיי פריינלי, כולל את זה שהחבר הכי טוב שלי הוא הומו], אם זה בטי, באמת, אבל באמת מספיק להסתכל על הפנים שלה, ודיי לחכימא... אם זה האלינור-בניגוד לכל חוק פיזיקלי שיער כן יכולה להיות נפוח יותר מהאגו שלי-זילברמן, הגבר ההוא שיושב בפינה, שלובש מאיזושהי סיבה שמלות, ומזכיר בצורה מעוררת חשד את ג'ואן קיוזק (שמזכירה את אחיה, אבל זה סיפור אחר), או ילד הכאפות שקד הזה...... טוב נו, זה לא משהו בדמי, ולא מעניין אותי, וסתם יצא לי לראות את זה, כי בנות שזה פלא, בהתחשב במנת המשכל שלהן, שהן יודעות להתלבש לבד, שניתנת להן במה, זה בידור במיטבו..... גבריאל.