הדוגמניות 2 - פרק רביעי

אתם יודעים מה אני חושבת?

אני חושבת שכריסטין היא בזבוז בתכנית הזאת. היא הרי הגיע למסקנה מבריקה בתורת האבולוציה - "תרנגולות זה עם נוצות, ופרות זה חיות"!! אני חושבת שהיא צריכה להשלח לעונה הבאה של השגריר ולייצג את ישראל בכבוד.

007bg

New member
זה לא יאומן.

אם ניראל הייתה יהודיה, היא הייתה כבר מזמן הייתה בבית... התפרעויות, גישה רעה, חוץ יכולת להתראיין, עור זוועתי.... אבל היא ערביה, אז זה לא פוליטיקלי קורקט לזרוק אותה...... אירה עפה על פחות... היא אמרה מה שהיא עשתה, ועוד אנ'לא יודע כמה כוכבות הוליוודיות, או WE, אמרו והודו... היא פתוחה בקשר לזה, אז מה? ניראל עשתה הרבה יותר גרוע..... וכמובן שכל ה"שופטים", יפי הנפש התחלחלו עד קצת קצוות שיערם המחומצנת על מה שהיא אמרה.... ומה היא אמרה? שהיא שונאת אותם? לא רוצה בחברתם? מפחדת! כולם מפחדת מהפיגועים! זה הכול. לא להאמין..... כל שבוע, השופטים האלו, שהם פשוט שלולית רפש אנושית, שהם, וזה חתום, היו הילדים שהיו אוכלים ירידות והתעללויות בכיתה (אם זה בוגנים המתחנגל [לי מותר להגיד, אני סופר גיי פריינלי, כולל את זה שהחבר הכי טוב שלי הוא הומו], אם זה בטי, באמת, אבל באמת מספיק להסתכל על הפנים שלה, ודיי לחכימא... אם זה האלינור-בניגוד לכל חוק פיזיקלי שיער כן יכולה להיות נפוח יותר מהאגו שלי-זילברמן, הגבר ההוא שיושב בפינה, שלובש מאיזושהי סיבה שמלות, ומזכיר בצורה מעוררת חשד את ג'ואן קיוזק (שמזכירה את אחיה, אבל זה סיפור אחר), או ילד הכאפות שקד הזה...... טוב נו, זה לא משהו בדמי, ולא מעניין אותי, וסתם יצא לי לראות את זה, כי בנות שזה פלא, בהתחשב במנת המשכל שלהן, שהן יודעות להתלבש לבד, שניתנת להן במה, זה בידור במיטבו..... גבריאל.

לא קראתי את כל מה שכתבת

אבל אני לא מסכימה איתך. התכנית לא על מוצא, דת, גזע, מין, עם מי שוכבים בלילה {אירה}, עם מי גרים, מה אוהבים בעצמך וכו'. התכנית היא על דוגמנות. משמע, את מצטלמת טוב- את מתאימה. ניראל מדגמנת מעולה, התמונות שלה יוצאות טוב, היא עומדת במשימות. העניין שהיא לא רקדה טוב בכלל לא קשור לדעתי כי זה לא דוגמנות. אין שום דבר שיכול להפריע לה בקריירת דוגמנות, גזענות זה לא בריא.

007bg

New member
אם כך, אז כנראה שבאותה המידה לא

צפית בתוכנית....... הצילום הוא אספקט צר של ספקטרום רחב הרבה יותר של "דוגמנות"... הוכחה שלא רק התמונות חשובות? ע"ע קייט מוס, ממספר אחת, למישהי שאיבדה כמעט כל לקוח אפשרי, בגלל התקרית..... הם כל הזמן אומרים שזה מעבר לזה... בקשר לריקוד אני מסכים מאוד, זה לא קשור. אבל רק התמונות? כשאת דוגמנית אמיתית, את מייצגת חברה. אם תורידי כאפות, תלכי מכות, תתנהגי כמו גבר, ותשניאי את עצמך על כולם, לא בדיוק תפלי על חוזי ענק.... קאפיש?

לא קאפיש בעליל../images/Emo13.gif.

ראשית לא הייתי מגיבה אם לא הייתי צופה בתכנית. שנית, בעבודה כמו בעבודה עושים הפרדה ברורה בין חיים האישיים לבין העבודה. באמת נראה לך שמישהו ימנע מלחתום חוזה עם ניראל כי היא העיפה למישהי סטירה
אנשים נורמלים לא מקשיבים לרכילות שאנשים מוציאים בעיקר לא כשהגורם השני מודה שהדבר לא היה, מלבד זאת, יחי המצלמות וידאו שהוכיחו שה'מכה' היתה בצחוק. נכון שהתכנית עוסקת ברכילות מגעילה, מריבות, חיפוש אקשן לעורר רייטינג ועוד, אבל התכנית היא חיפוש דומגנית- זו שתצטלם טוב, שתעשה הרבה קמפיינים, זו שהמראה שלה יהיה מתאים לכל. לא מחפשים את זו המגניבה [ממש.] שחיה בשלישיה. אף אחד לא ישלול דוגמנית שנראית טוב ועושה עבודה טובה כי היא נוצריה/יהודיה/ערביה. ע"ע רנה ראסלן.

007bg

New member
לא, זאת לא עבודה....

כמו שכל סלבריטאי שיגיד "ניגר", בשידור חי לא יעבוד יותר, באותה המידה כל אחד עם בעית התנהגות, לא יכול להיות הפנים של שום מוצר, זה לא ברור? הבאתי לך דוגמה...... את צריכה להבין שדוגמנית זה לא רק מראה, מה לעשות? הם אומרים את זה כל פרק..... אם זה היה רק מראה, הכול היה נחתם על הפרק הראשון.... כל מה שהיו עושים, זה תמונות..... אמרו כבר עשרות פעמים שזו התנהגות, שזאת כריזמה, יכולת וורבלית.... בניגוד למה שאת כ"כ רוצה לחשוב, זה לא פלאש וגמרו.... אם יש לך חוזה גדול, של עשרות ומאות אלפים, את הפנים של החברה.... את מתראיינת בקשר אליה, מפרסמת אותה... אם תיכנסי לטוק שואו, ותריבי עם המנחה, תנחיתי לה כאפות "בצחוק", ותצליחי להסתכסך עם כולם (כולל אלו שלא אמורים להיות "גזענים" כלפיך, בגלל אוריינטציה פוליטית), את לא בדיוק מתאימה לזה....

אם כבר - אז שרון

היא שצריכה לעוף. הכפה של ניראל היא לא סוף העולם. להגיד שאת פוחדת מכל הערבים בגלל שיש בהם מחבלים - זה כן "סוף העולם", לא הייתי מתקרב למותג שזה הפרצוף שהוא בחר לעצמו. וכמו שאמרתי למטה, המראה החיצוני שלה (של שרון) לא בדיוק מפצה על השטויות שיוצאות לה מהפה. לגבי ניראל - גם אני חושב שהרבה מההערות נגדה הן גזעניות, למשל כשאמרו אתמול "זה אצלה בדם" - למה אתם חושבים שהתכוונו? לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את הקונוטציה של ה"בדם" הזה.

007bg

New member
באמת? יש לך מושג כמה אמרו שהם

פוחדים מפיגועים? אולי כולם?

Fallen Star

New member
הצחקת אותי

שרון לא צריכה לעוף בכלל היא אמרה שמהפיגועים בחיפה היא מפחדת מערבים.. בגלל ה-פיגועים. היא לא אמרה שהיא שונאת אותם, יש הבדל. הגיוני שהיא תפחד מפיגועים זה דבר נורמלי. גם אני מפחדת מפיגועים, ונראה לי שעוד הרבה אנשים.. כמה שאולי זה ישמע לך טיפשי.. אנשים רוצים לחיות... והיא לא מוציאה שטויות מהפה, זכותה להגיד את מה שהיא חושבת, וזה לא שטויות כמו הסגנון של "עוף זה ציפור ופרה זה חיה.." אם כבר האהבלה הזאת כריסטין הייתה צריכה להתעופף... חוץ מזה לדעתך שרון לא משו אבל לדעתי היא מהממת והיא לא צריכה לפצות על שום דבר...

adigaline

New member
מסכים איתך 100%

היא מצטלמת טוב אין מה לעשות וראיתם שמעצב אופנה אהב אותה... אז קט דה קראפ על זה שהיא לא יפה ופוליטקלי קורקט ויש שמה גגזענות ואל תמכרו לי שלא, אפילו האחרות מראות כלפיה גזענות כך שהיא חשה צורך להתגונן ותוקפת....זה הכל הטענה של כולם מה קרה שערבייה תוביל עליי ? וואלה קבלו תמצב! זה קורה! שלישייה מנצחת קריסטין , נטלי , ניראל וגם מימי בסדר...

למעלה