הדוגמניות 2 - פרק רביעי

תודה על הספויילר הלא רצוי ../images/Emo4.gif.

להבא סמן |ספויילר| בנושא ההודעה. הרסת לי
.

צחי9פיל

New member
תראו זה לא סוד

שאף אחת כבר לא ממש אוהבת את קרן כי זה רק בגלל הקינאה שהיא זוכה כל הזמן. לדעתי היא לא משהו... שרון חמודה ואליסיה חמודה ונטלי חמודה

שלום אני חדשהה../images/Emo9.gif

קוראים לי ירין ואני בת 15 וחצי... עד עכשיו חשבתי ששרון יפה היום בפרק ראיתי שממש לא... אני חושבת שקרן תזכה למרות שאני רוצה שאו נטלי או מימי יזכו... אני מעדיפה אבל את נטלי...

לחזור בי במה??!?!

בזה ששרון לא יפה?? לא יודעת פשוט שראיתי את התמונה הראשונה שלה אמרתי וואו היא ממש יפה.. אבל אתמול כבר ראיתי שיש יותר יפות ממנה

ryurach

New member
סליחה, אבל ניראל באמת יפה

ניראל יפה , אחת היותר יפות בתכנית, יוצאת טוב בתמונות והבנות באמת שולחות אותה לשופטים בלי סיבה... למה לא שלחו את מימי לשופטים? היא אמנם יפה אבל לא רקדה בכלל? יש בנות אחרות שלא ראויות להשאר שם

דעותיי על הפרק../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

1) לדעתי ניראל מסתמכת יותר מידיי על הלאום שלה כי היא פשוט לא יודעת לקבל ביקורת אמרו עליה משהו אז היא אומרת שזה שקרואומרים את זה כי ערבייה ממש שטויות ואם היא אומרת שהיא באה ממנטליות שונה ואווירה שונה והיא מתנהגת כמו שמתנהגים שמה אז בכלל אסור ל לרקוד להצטלם בבגד ים לשתות יין או בכלל להופיע בטלוויזיה!!!!!! 2) מישל רולזזזז מישל באמת טובה והיום היא הוכיחה את זה היום יותר מתמיד 3)אני חושב שנטלי סתם בתוכנית לא אוהב אותה היא בחורה יפה עם אופי טוב ולא יותר!! 3)מזל שאירה עפה ככה לא מתנהגים!! והיא גם כונפה עם פרצוץ בצורת כדור ים!

אין צדק בתכנית

אם כל הכבוד אבל אני שמעתי היטב את גלית גוטמן אורמת לבנות שמי שהן שנבחרת על ידיהן יותר מ-4 פעמים תנופה מהתכנית ללא הזדמנות להגן על עצמה, אז למה פתאום כשיותר מ-6 בנות בחרו לנפות את ניראל נותנים לה הזדמנות להגן על עצמה מול השופטים ועוד בסוף מעיפים את אירה, שעם כל הכבוד היא לפחות מתנהגת יותר כמו בנאדם וגם נראית יותר נורמאלית מניראל שנראית כמו הצרות שלי וגם מתנהגת בהתאם [ובלי קשר לזה שהיא העיפה סטירה בכוונה או בצחוק זה פחות משנה העניין הוא שהיא מתנהגת כמו ערסית ממוצעת עם ג'ורה ענקית]! אם השופטים קבעו חוקיי מספר מסוימים אז שילכו לפיהם הם לא יכולים לשבור אותם מתי שבא להם כי אם במקום ניראל היו בוחרים במי שהיא אחרת אותה כמות פעמים כמו שניראל נבחרה בפרק הזה לניפוי, היו ישר מעיפים אותה, והסיבה היחידה שהשאירו את ניראל זה בגלל שזה פוליטקלי קורקט וכי הדמות שלה מביאה ים רייטינג לתכנית בגלל כל המתח הלאומי/פוליטי נ.ב: זה רק אני ששמתם לב שאין נפש אחת עם רמת איי.קיו סיבה מהמתמודדת בתכנית

רוסקו 90

New member
כנראה שלא הבנת נכון...

אם מצביעים עבור מישהי ב-4 תוכנית, לא ארבע מתמודדות. לכן ניראל עלתה לשופטים.

mithangel

New member
הכוונה היא שיבחרו שהיא

תעלה לשופטים 4 תכניות, לא שיבחרו בה 4 בנות או יותר...

ט ל ו ש1

New member
בקשר לשרון ו"לפחד שלה מערבים"

מה זה השטויות האלה
אז היו כמה פיגועים בחיפה,אז היא צריכה לפחד מערבים
אני לא יודעת אם זאת גזענות, אבל זה ממש טיפשי מה שהיא חושבת ומגעיל אותי שהיא אמרה את זה. ובקשר לניראל, אני חושבת שהיא מתנהגת ככה כי הוא תכלס מרגישה לא שייכת וכמו שהיא אומרת היא מרגישה גזענות. טוב, בכל אופן ערבים לא ערבים..היה אתמול פרק נחמד
טוב שאירה יצאה
היא בכלל נספחה בריקוד שלהה, הייתי הורגת אותהההחחחחח

שלום, אני חדש

לא יודע מה מקובל כאן - לכן פותח הודעה ראשית. צפיתי בכמה פרקים, והנה דעתי על המשתתפות (מנקודת המבט של סיכויין כדוגמניות). מתחיל מלמטה: אלה שהודחו: אף אחת לא הייתה הפסד גדול. חלק א' - כאלה שאין להן לדעתי סיכוי להצליח. 1. מור. פנים סוסיות, חסרת קריזמה. מאחר והיא הגיעה לצפון תל אביב - התארים "צפונית" ו"פרחה צפונית" מלווים אותה בכל סיקור - אבל כשראיתי אותה לראשונה בתמונות, ראיתי פרחה מהשכונות. אולי מבחינה גיאוגרפית היא "צפונית", אבל היא לא משדרת שום דבר יוקרתי או אנין. לא רואה אותה מדגמנת שום דבר. 2. מישל. לא יפה, אבל יש בה משהו מיוחד, קצת ווירדי. עדיין - לא רואה אותה משתלבת בענף הדוגמנות, אולי אפשר היה לצרף אותה לאיזו פרסומת קופצנית של "אסקייפ" עם עוד אנשים מוזרים, או קליפ עתידני - אבל חושב שהיא פשוט לא מספיק יפה בשביל להתפרנס בדרך קבע מהדוגמנות. 3. שרון. לא מכוערת, רזה, פנים סבירות - אבל לא מעוררת שום דבר וגם נמוכה מדי. פולי שהודחה בגלל הגובה הייתה רק מעט נמוכה ממנה. הראיון המטופש שלה על הערבים העלה בו תחושת כבס חזקה, ואם מישהו כאן לא מבין שלהכליל מהמחבלים על כל הערבים זו גזענות - הוא באמת צריך לעבור בשיעור סוציולוגיה על כמה מושגים מחדש. מעניין אותי אם היו מעבירים על סדר היום מקרה כזה: אחת המשתתפות אומרת, שהיא פוחדת מהמזרחים כי בקרב האסירים בבתי כלא יש הרבה יותר מהם. או שיש לה חרדות למראה מימי כי בחור אתיופי חנק נערה בת 15 לפני כחצי שנה. אני מסכים שהדוגמנית נשפטת קודם כל לפי איך שהיא מדגמנת, ורק אחר כך לפי מה שהיא עושה מחוץ למסלול. אז נכון שגם קיית' מוס הסניפה. אבל היא הרי לא קיית' מוס האלוהית, אלא סתם גמדה עם פנים שקשה לשחזר בזכרון. יכול לדמיין אותה, בכל אופן, כאחת מתוך עשרים ניצבים בפרסומת לאתר נופש או למכללה חדשה. 2. נטלי. בחורה נאה בפנים (לא יותר מזה), גוף רופס. אמנם את הגוף אפשר לשפר בעזרת אימונים - אבל היא גם פרובינציאלית להחריד, ואת זה קשה לשנות. אפשר להוציא בחורה מפרובינציה - אי אפשר להוציא פרובינציה מהבחורה. הדוגמנית צריכה להיות זוהרת. יכול לדמיין אותה מדגמנת חומרי ניקוי או מבשמי אוויר. אפילו בפרסומות של טמפונים כבר יש בחורות יותר זוהרות. חלק ב' - כאלה שלדעתי יש להן פוטנציאל - אבל 1. קרן. יש לה פנים נאות, בזוויות מסוימות אפילו יפות. מצטלמת לא רע. לדעתי - זקוקה למישהו שיעזור למתג אותה, להוסיף לה את הטץ' הסופי. או שיהיה כזה או שלא. יכול לדמיין אותה מדגמנת מותגי אופנה, מספרה, קפה, בגדים, טלפונים סלולריים - הרבה דברים. יש פוטנציאל, ללא ספק. 2. ניראל. למרות שהיא לא יפייפיה קלאסית - יש בה עוצמות. אבל כמו במקרה של קרן, מישהו צריך עוד למתג אותה, לעזור להדגיש את היתרונות שלה, להפוך את הלסת הכבדה שלה כמשהו שמייחד אותה ויוצר את הסטייל הייחודי שלה ולא כמשהו שמכער אותה. יכול לראות אותה מדמיינת בגדים ותכשיטים, נופש. חלק ג' - כאלה שלדעתי יש להן את זה (אין משמעות לסדר). 1. קריסטין - לא הטעם שלי, אני אוהב יופי יותר מתוחכם, אבל היא בכל זאת יפה, מעוצבת, מוגמרת מהרבה בחינות. יכול לדמיין אותה מדגמנת מסיבות, נעליים, בגדים, בגדי ים, רשתות בתי מלון ועוד. 2. אליסיה. יפה, גבוהה, מעט אנמית אבל עם המון סטייל, קצת מזכירה את ג'וליאן מור אבל אפילו יותר יפה ממנה. לדעתי - יכולה לדגמן כבר עכשיו הרבה מאוד דברים: מותגי אופנה, צבעי שיער, תכשיטי יוקרה, נופש - מה לא. 3. מימי. קריזמטית, בעלת עוצמות, מרשימה. אני בטוח שמישהו יקח אותה בין אם תזכה ובין אם לא. בינתיים בהצלחה לכולן.

יאייי אירה עפהההה

פשוט אני בכלל לא חושבת שהיא יפה.. הפרצוף שלה י-ו-ת-ר מידי עגול עם איברים קטנים.. פשוט לא אהבתי אותה.. אני לא הייתי מקבלת אותה לתכנית אבל בטח קיבלו אותה גם בגלל הסיפור הזה שלה.. בקשר למימי וניראל.. בהתחלה חשבתי שמימי היא המגעילה ושניראל המסכנה אבל עכשיו זה ממש ההפך... היא ממש אלימה ומתעצבנת מהר מידי.. שתתחיל להרגיע אחרת היא תעוף ומהר.. בקשר לפרק הבא.. אז ראו שקרן תבכה וזה ממש מוזר כי עד עכשיו היא היתה זו שהצליחה במשימות ולא רבה וכל זה.. אבל לא נורא.. היא התחילה לעצבן אותי בכל מקרה ://

למעלה