שלום, אני חדש
לא יודע מה מקובל כאן - לכן פותח הודעה ראשית. צפיתי בכמה פרקים, והנה דעתי על המשתתפות (מנקודת המבט של סיכויין כדוגמניות). מתחיל מלמטה: אלה שהודחו: אף אחת לא הייתה הפסד גדול. חלק א' - כאלה שאין להן לדעתי סיכוי להצליח. 1. מור. פנים סוסיות, חסרת קריזמה. מאחר והיא הגיעה לצפון תל אביב - התארים "צפונית" ו"פרחה צפונית" מלווים אותה בכל סיקור - אבל כשראיתי אותה לראשונה בתמונות, ראיתי פרחה מהשכונות. אולי מבחינה גיאוגרפית היא "צפונית", אבל היא לא משדרת שום דבר יוקרתי או אנין. לא רואה אותה מדגמנת שום דבר. 2. מישל. לא יפה, אבל יש בה משהו מיוחד, קצת ווירדי. עדיין - לא רואה אותה משתלבת בענף הדוגמנות, אולי אפשר היה לצרף אותה לאיזו פרסומת קופצנית של "אסקייפ" עם עוד אנשים מוזרים, או קליפ עתידני - אבל חושב שהיא פשוט לא מספיק יפה בשביל להתפרנס בדרך קבע מהדוגמנות. 3. שרון. לא מכוערת, רזה, פנים סבירות - אבל לא מעוררת שום דבר וגם נמוכה מדי. פולי שהודחה בגלל הגובה הייתה רק מעט נמוכה ממנה. הראיון המטופש שלה על הערבים העלה בו תחושת כבס חזקה, ואם מישהו כאן לא מבין שלהכליל מהמחבלים על כל הערבים זו גזענות - הוא באמת צריך לעבור בשיעור סוציולוגיה על כמה מושגים מחדש. מעניין אותי אם היו מעבירים על סדר היום מקרה כזה: אחת המשתתפות אומרת, שהיא פוחדת מהמזרחים כי בקרב האסירים בבתי כלא יש הרבה יותר מהם. או שיש לה חרדות למראה מימי כי בחור אתיופי חנק נערה בת 15 לפני כחצי שנה. אני מסכים שהדוגמנית נשפטת קודם כל לפי איך שהיא מדגמנת, ורק אחר כך לפי מה שהיא עושה מחוץ למסלול. אז נכון שגם קיית' מוס הסניפה. אבל היא הרי לא קיית' מוס האלוהית, אלא סתם גמדה עם פנים שקשה לשחזר בזכרון. יכול לדמיין אותה, בכל אופן, כאחת מתוך עשרים ניצבים בפרסומת לאתר נופש או למכללה חדשה. 2. נטלי. בחורה נאה בפנים (לא יותר מזה), גוף רופס. אמנם את הגוף אפשר לשפר בעזרת אימונים - אבל היא גם פרובינציאלית להחריד, ואת זה קשה לשנות. אפשר להוציא בחורה מפרובינציה - אי אפשר להוציא פרובינציה מהבחורה. הדוגמנית צריכה להיות זוהרת. יכול לדמיין אותה מדגמנת חומרי ניקוי או מבשמי אוויר. אפילו בפרסומות של טמפונים כבר יש בחורות יותר זוהרות. חלק ב' - כאלה שלדעתי יש להן פוטנציאל - אבל 1. קרן. יש לה פנים נאות, בזוויות מסוימות אפילו יפות. מצטלמת לא רע. לדעתי - זקוקה למישהו שיעזור למתג אותה, להוסיף לה את הטץ' הסופי. או שיהיה כזה או שלא. יכול לדמיין אותה מדגמנת מותגי אופנה, מספרה, קפה, בגדים, טלפונים סלולריים - הרבה דברים. יש פוטנציאל, ללא ספק. 2. ניראל. למרות שהיא לא יפייפיה קלאסית - יש בה עוצמות. אבל כמו במקרה של קרן, מישהו צריך עוד למתג אותה, לעזור להדגיש את היתרונות שלה, להפוך את הלסת הכבדה שלה כמשהו שמייחד אותה ויוצר את הסטייל הייחודי שלה ולא כמשהו שמכער אותה. יכול לראות אותה מדמיינת בגדים ותכשיטים, נופש. חלק ג' - כאלה שלדעתי יש להן את זה (אין משמעות לסדר). 1. קריסטין - לא הטעם שלי, אני אוהב יופי יותר מתוחכם, אבל היא בכל זאת יפה, מעוצבת, מוגמרת מהרבה בחינות. יכול לדמיין אותה מדגמנת מסיבות, נעליים, בגדים, בגדי ים, רשתות בתי מלון ועוד. 2. אליסיה. יפה, גבוהה, מעט אנמית אבל עם המון סטייל, קצת מזכירה את ג'וליאן מור אבל אפילו יותר יפה ממנה. לדעתי - יכולה לדגמן כבר עכשיו הרבה מאוד דברים: מותגי אופנה, צבעי שיער, תכשיטי יוקרה, נופש - מה לא. 3. מימי. קריזמטית, בעלת עוצמות, מרשימה. אני בטוח שמישהו יקח אותה בין אם תזכה ובין אם לא. בינתיים בהצלחה לכולן.