הדוגמניות 3 פרק 3!!!

באמתתת פניםםם אייי סימטריותתת

יש לההה ענייםםם יפותתת אבללל זהה הדברר היחידדד שיפההה בההה

קאריןןן א=ל=ו=ה=י========תתת../images/Emo99.gif

יש לההה יופפפפפפפפפיייי טווו דאיייי פוררררררר היאאא נראתתתת כמוו אזההה בובהההההה אווו דמותתתת מחשבבבבב מושלמתתתתתתת מרובבב שהיאאאא יפהההה סגידהההההההההההההה @@@

Manga136

New member
פששש... לא רע! ../images/Emo142.gif

נכנסה לרשימת האלוהיות שלי לעונה (שהיא די גדולה
).

XDDD נדבבקקתתת במילהה אלוהיייתתתת L:L:

אבבבבבבבבלללל קארררררררררריןןןן היאא האלוהההההההההההייתתת היחידהה בעונההההה @@@ יש אתת צלייייייייייייילללללל שהיאאאא מTהיממההה אבללל לאא אלוווהיתתת ו@Wה???? בהתחלה חשבתייי שהיאאא יפהההה עכשיווו היאאא נראתתת לייי חמודההה לאאא יותררר בכללל @@@

Manga136

New member
אתה מדביק אותי המון בזמן האחרון. ../images/Emo142.gif

אם לומר את האמת...
אני מסתכל על קארין אחרי מה שאמרת, וחושב "וואלה, היא באמת די יפה!"
אבל אני דווקא מת על סשה. :p

מדהימההההההה../images/Emo99.gif

אחתתתת היפוותתתתת EVERRRRR פניםםםם פשוטותתתתתת ומושללללללללללללללללללללללללללללממוות

sapirush001

New member
שאלות לגבי הפרק שהיה

מקווה שתענו
1.למי הייתה את התמונה הכי טובה? 2.למי הייתה את הכי גרועה? 3.מה דעתכם על הריב של לימור וצליל? 4.בעד מי אתם? 5.אהבתם את הפוטושופ? 6.ההדחה הייתה מוצדקת? 7.אם לא אלינה מי לדעתם הייתה צריכה ללכת הביתה??

>>>>>>>>>>>>

1.למי הייתה את התמונה הכי טובה? קאאאאאאאאריייןןןן וצליייייייייייללללל לייקקק דאאא איי אפשרר להשוותותםםם לשארר בכללל זהה ליגההה א=ח=ר======תתת 2.למי הייתה את הכי גרועה? אנססטטסיייייההההה כללל מהה שקשווררר בפרצווץףף המכוערר שלהה מכועררר וגםםם לריטטההה וגםםם שללל נטללייי מזעזעעעתתת 3.מה דעתכם על הריב של לימור וצליל? לימוררררררר עלובההה ופאתתטטט 4.בעד מי אתם? צליייייייילללללל היפיוופפפפעעע @@@ 5.אהבתם את הפוטושופ? מאווווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדד ברמההה שללל הטופפפפ מודלללססס @@ 6.ההדחה הייתה מוצדקת? לאאאאאאאאא היאאא לאא יפההה אבלללל ברורררר שהזקננהה אנסטסייההה אוו נטלייי המכוערתת היו צריכיםם לעוףף 7.אם לא אלינה מי לדעתם הייתה צריכה ללכת הביתה?? אננסטססיייההה @@@

Manga136

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

1.למי הייתה את התמונה הכי טובה? סשה. 2.למי הייתה את הכי גרועה? אנסטסיה. 3.מה דעתכם על הריב של לימור וצליל? את מי זה מעניין? xD 4.בעד מי אתם? אף אחת.
5.אהבתם את הפוטושופ? מאוד. 6.ההדחה הייתה מוצדקת? לא. 7.אם לא אלינה מי לדעתם הייתה צריכה ללכת הביתה? לימור/אנסטסיה (לא יכול להחליט).

JoNy Boi

New member
עונה

1.למי הייתה את התמונה הכי טובה? קארין דאא!! 2.למי הייתה את הכי גרועה? אנסט...המכוערת קיצר 3.מה דעתכם על הריב של לימור וצליל? זה בגלל גלית, היא ניסתה להביא רייטינג אז חיממה ריב שכבר התבשל לפני. 4.בעד מי אתם? קארין וצליל, ואני חייב להגיד שבפרומואים שהראו את סשה לפני פרק הבכורה אמרתי פאק מי זאת האלוהית הזאת אבל עכשיו היא מכוערת בטירוף אני מת שהיא תעוף כבר @@ 5.אהבתם את הפוטושופ? יאפ 6.ההדחה הייתה מוצדקת? לא ממש 7.אם לא אלינה מי לדעתם הייתה צריכה ללכת הביתה?? המכוערת, נו

למעלה