הדוגמניות 3 פרק 3!!!

פוטושוווטט ברמההההההה

באמתתתתתתת השקיעווווווו @@@ קאריןןןןןןןןןןן אלוהייתתתתתתתתת וצליייללל יפיווווווווופפפפהההה וייייששש לההה צבעיםםםםם מושלמייםםםם שלל עוררר ועיניייםםם והכלללל גםםם לקאאאאאארייווששללמתתת בוללל היופייי שלייייי השאררררררר?? ישש חמודותתת ויששש מזעזעעווותתתתת

הפייבוריטיות שלי

צליל - נראית כמו קליאפוטרה אלוהית כזאת בצילומים אבל לא מרשימה בוידיאו בכלל... קארין - חביבה אבל צריכה להשתפר באופי לימור - בעיני התמונה שלה נורא יפה, וזה לא שהיא מתנשאת, היא צודקת. הבנות סתם קקות. ליליאנה - היא דוגמנית במלוא מובן המילה. פשוט מדהימה.

sapirush001

New member
דעתי על הפרק

לדעתי הפוטשופ של הפרק היה נורא יפה ומושקע הריב הזה בין צליל ללימור די מעצבן וטיפשי הכל התחיל מגומיה פשוטה. לדעתי התמונה הכי טובה יצאה לאלה צליל של קארין, בסדר דווקא לא הרבה אהבו את התמונה של ריטה אבל אני חושבת שהייתה לה תמונה יפה. של אנסטסיה ולימור יצאה הכי מכוערת במיוחד של אנסטסיה. די חבל שאלינה הלכה אבל באמת לא הייתה לה את התמונה הכי טובה

מזכייייייייירההה לייי תתמונהההה @@

האלוהההההההההייתתת הזאתתתת שלללל JJJLLOOOOOOOO אניייייייי בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ממנננננההההההההה זההההה שהיאאא יפהה זהההה ידוווווווווווועעעעעע אבלללללללל זההה שהיאאא יכולההה לעשותתתתתת האייי פאזששששששששששששןןןןןןן זההה הפתעהההההההה א=ל=ו=========================הה====י====תתתתתתתתת @@@ טננננננקססססססס ע=נ=ק=י=============תתת מאפפ]פפההה התמונותתת דחוךףף?????? @@@

טובבב זההה לאא להאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אנייייייייי בשוקקקקקקקק שוגגגממנייתתתתת יWראחללללללללללללללליייתתתת עושהההההההה תתמונותתתתתתתתתתת האלהההההההההההההה זההה לגממממממממממממממממררריייייי CCUUTTUUREEEEEEEEE @@@@@@@@@@@@ פשוטטטטטטטטטט אחתתת המושלללללללללללללללללללממוותתת אייי פעםםםםםםם

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אלוהההההההההההההההההההההההההייייייייייייייתתתתתתת אחתתת התמונותתתתתתתת המושלמותתתת בתולדותתתתתתתתתת ההלבשההה תחתונההההההה אניייייייייי כבבברררררררר לXXX מדבבבברר עללל הפניםםםםםםםם האלוהייותתתת הפוזההההההה שללל הגוףףףףףףףף?? עוצרתתתתתת נשימה++גאונננננננננניייתתתת סגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדההההה

mikmikonet

New member
לפחות שיהיו קצת אמינים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"לאחר לילה ארוך של צילומים, מסיימות הבנות את העבודה ובאות לראות את התמונות המוכנות" ואז רואים אותן בבית מסתכלות על התמונות כשמבחוץ שיא האור והשמש

../images/Emo41.gifרק לי הפריע משהו אחד בקארין../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

לא הפריע לכם שהיא לא הסכימה להסתפר ועשתה המון רוח וצלצולים, לא התנהגה כיאות לספר וצוותו ופשוט לא הסכימה לדברי המומחים אבל כאשר איימו בהדחה- פתאוםהגברת מוכנה
ככה "להרוס תחיים" שלה ולהסתפר, להפסיק להיות "קארין כהן זה שיער ארוך" וכו'.. אני לא חושבת שיהיה או היה כזה מקרה בטופ מודל המקורי... ממש התעצבנתי..

למעלה