הדומניות 2 פרק 1

הדומניות 2 פרק 1

לכאן תשרשרו את כל התובנות, האהבות, השנאות, הקיטורים והמחמאות. שיהיה בהצלחה לכל ה"מתגייסות". זמירה

אחת מהבסיס שלי שם..נטלי ../images/Emo41.gif

נטלי סבג. קודם כל חשוב לציין, שבמציאות היא הרבה הרבה יותר מהממת!..גבוהה, שחומה,עיני חתול..חיוך מעלף! היא מטורפת ומצחיקה בטירוף!!.. אני השתחררתי לפני שנתיים..ומאז לא שמרתי איתה על קשר , אבל רואים שהיא באמת השתנתה והפכה לבנאדם מסורתי, רגוע ולבבי (מה שרואים עד כה בתכנית), או שהיא שחקנית מופלאה שפיתחה גם אינטליגנציה..מממ.. באמת כל הכבוד לה, היא הייתה צריכה את זה. בכל אופן, אני מאחלת לה הצלחה והלוואי שבעזרת האמיתיות שבה תגיע לטופ! כי באמת מגיע לה. אגב,זה סיליקון:)

pardoi

New member
וואלה??

מה קורה בובה?

בקשר ל

ניראל.. עצבנההה אותי ברמותת טוב שהיא לא חיפשה ליהיות המקופחת המסכנה שמפלים אותה בגלל שהיא ערבייה.. וזה ממש לא היה ככה..היא באה לא דיברה עם אף אחת..גם זו שבאה שאלה אותה שהכל בסדר היא הייתה קרה אליה.. ואחרי זה היא מתפלאה למה כולן קרות אליה.. אהבתי את זו ברח לי השם שלה..זו שמתעסקת עם ההאמרים בצה"ל.. מדהימההה... וזו שיש לה חבר וחברה אחת המכוערותתת...

ט ל ו ש1

New member
אבל מה זה קשור?

הם בוחרים בה אם היא דיברה מישהי או לא? אני מסכימה איתך שהיא לא דיברה עם אף אחת, אבל מה זה קשור לצילום?

ט ל ו ש1

New member
היא פשוט קצת שקטה.

יכול להיות בגלל הפרידה אני יודעת..כאילו אני מסכימה שהאופי באמת לא משו..אבל אולי יש לה סיבות מאיפה לי.. אבל זה פשוט לא חשוב...האופי לא חשוב..מה הם באו להיות חברות שלה או מה??

ס פ י ר 12

New member
גם אותי זה הרגיזז....

הם מציעות לה לבוא ולשבת איתם, והיא לא רוצה... ואחר כך היא עוד אומרת שהם לא רוצות לדבר איתה ורק מקפחות אותה?! טוב שהיא לא חשה ת'צמה... שתפסיק לחשוב ששונאים אותה בגלל הזהות שלה כי זה ממש לא ככה!

ט ל ו ש1

New member
היא לא יכולה לקבוע עובדות, זה נכון.

אבל ששונאים אותך, מרגישים את זה

ס פ י ר 12

New member
אבל זה כאילו היא באה לתוכנית עם תחו

תחושה* נכזאתי של "אני ערבייה, בטוח שכולם שונאים אותי" היא לא שמה לב שהיא לא מנסה להתחבר עם הבנות, היא פשוט מתנשאת.

asusp4u800x

New member
קרן מקרית אתא את תגיעי למקום הראשון

קרן מקרית אתא, ראיתי אותך מקודם בטלוויזיה ואני מתפלל שאת תצליחי בדוגמנות ותגיעי למקום הראשון בדוגמנות ! את יפה ! ומתוקה כמו סוכריה ! תצליחי ! אני מהמר עליך שאת תצליחי בדוגמנות בגדול ! בהצלחה קרן!
בהצלחה קרן!
בהצלחה קרן!
בהצלחה קרן!
|בהצלחה קרן!
בהצלחה קרן!
בהצלחה קרן!
בהצלחה קרן!
בהצלחה קרן!
בהצלחה| בהצלחה קרן!

אוייי שרון מהממתתתתת../images/Emo70.gif

אבל היא לא טובה בהליכה.... אני רוצה שהיא תזכה!! אני ממש רוצה שהיא תזכה.. והחוק החדש שלהם על מי שנבחרת 4 פעמים על ידי הבנות עוזבת ממש מפגר!! הן יבחרו על פי הרגשות שלהם כלפי הבחורה לא במקצועיות חוק מפגר....

liron919

New member
חמוד אבל...

זה פשוט חיקוי של הטופ מודל. אמרו לגלית להיות כמו טיירה בנקס וזה כ"כ צבוע... זה בדיוק מה שטיירה בנקס עושה בטופ מודל!

למעלה