הדומניות 2 פרק 1

קריסטין שרון וקרן הכי יפות שישששש

אבל האף של קריסטין דיי מבאססס.. :| והאוזניים של שרון..חוצמזה הן הכי יפות לפייי דעתי

זה רק או, או ש...

פולי מזכירה מאוד את שירי מימון
גם בפנים, גם הגובה, גם ה אישיות החכמה....

המונשרי

New member
הדבר היחידי שפולי מזגירה זה את

הכלבלב מסוג האשפאפיס עם עיניה השמוטות. מה שכן יש בקומפקטית עודף ביטחון עצמי שיכול להספיק לגדוד. יופי? זה כבר סיפור אחר.

ט ל ו ש1

New member
אני חושבת שמימי, כריסטין, שרון

השלושה הכי יפות
פשוט מדהימה מימי.

ט ל ו ש1

New member
הזו שגרה עם חברה וחבר שלה

פשוט מכוערת ברמות, מאיפה הביאו לי אותה
מה זה
דוגמנית עלק.

Cristin19

New member
וואלה הבנות בסידרה....

כולם מ-כ-ו-א-ר-ו-ת מה עם קצת יופי טיבעי?אחת מאלו הולכות להיות הדוגמנית של ישראל ברחוב יש בנות פי100 עליהן!!

ט ל ו ש1

New member
כולם, את חושבת?

יש בכל זאת כמה. וחוץ מזה אני בטוחה שיש כאלה שבמציאות הן באמת נראות טוב

Cristin19

New member
וואלה הבנות בסידרה....

כולם מ-כ-ו-א-ר-ו-ת מה עם קצת יופי טיבעי?אחת מאלו הולכות להיות הדוגמנית של ישראל ברחוב יש בנות פי100 עליהן!!

../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

ניראל(או איך שלא קואים לה
) לא עפה רק בגלל הרייטינג
זה ברווור מאליו,בגלל שהשופטים דיברו חיובית יותר על השנייה(שהגיעה איתה עד לסוף,אני עדיין לא זוכרת שמות).. הם לא יכולם לפסיד כזאת כמות של רייטינג
בטח יהיו הרבה מריבות בינה לבין הבנות בגלל שהיא ערבייה מוסלמית.

הדוגמניות=סדרת חיי!!!!1

וואי ממש ריחמתי עליהן הן קפאו על הקרח!! ובא לי להרוג את מור הצפונית הזאת יואו כל כך רואים שהיא צהלונית מפונקת. יעיפו אותה בתכנית הבאה.. ומסכנה הילה היא נראית בסדר למה להעיף אותה על התכנית הראשונה? איזה קעקוע מדהים חח שרון קריסטין מימי נעמי ונטלי מחיפה הפייבוריטיות שלי...

נאאאטלי

New member
שרון וקרן הכי יפות../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

מור הזאת קרציה
חושבת שהכל מגיע לה

kuku woman

New member
שרון מהממת

קרן.. גם רק טיפול בשיניים דחוף.. אני מאמינה שיעשו לה במשך התוכנית

°Girl°

New member
חבל מאוד..

גם אני אתמול ראיתי את הסדרה והיה ממש נחמד, כמעט כמו 'הטופ מודל'. הבעיה הייתה ברגע שהגיעו לקטע עם השרשראות. למרות שזה רעיון נחמד לחלק שרשרת לכל אחת שעולה לשלב הבאה ולהוסיף עוד כוכב, היה כאן פספוס רציני. שמתם לב שבראיונות עם הבנות [כשרואים אותן מדברות על מה שהן עברו] אז רואים אותן עם השרשרת שלהן?? וזה היה עוד לפני שבכלל ידענו מי עברה את השלב הראשון.. היו אפילו בנות שראיתי אותן עם 2 ו3 כוכבים! שזה אומר שאנחנו כבר יודעים מי הבנות שיעלו לשלבים הבאים, וזה היה ממש חבל. חוץ מזה, כמו שכבר ציינתי, היה פרק ממש יפה ואני כבר מחכה לפרקים הבאים..

למעלה