הדומניות 2 פרק 1

אלישיה ומימי

משהו טוב קורה באילת. מישל - מעצבנת ולנעמי יש "הצללה" משונה באף. מיקי, כהרגלו, אליל הנוער.

ziv86

New member
אלה שישארו בסוף הן

שרון, קרן ופולי לדעתי הן היחידות שיפות ... גם נטלי קצת ... אבל ה-3 האלה יגיעו עד הסוף אלא אם כן השופטים יעיפו אותן בשביל רייטינג או משהו ... הילה וליאת התפללתי שהן יעופו מכל האלפים זה מה שמצאו? מזל מזל ... לדעתי את ניראל ומימי שהן "חריגות" ישאירו עד האמצע ואז יעיפו... ניראל תעוף עוד כמה פרקים ומימי פרק לפני הגמר תעוף

lanalang1

New member
הכי יפות לדעתי..

טוב אז הכי יפות לדעתי הן שרון , מימי וזו שדומה לפריס הילטון. מעבר לזה ניראל גם יפה רק חבל שהיא חושבת שכולם מתנכלים לה כשהם בעצם מנסים להתחבר איתה . היא כאילו רצתה לגרום לזה שיתנכלו לה ,וחבל .

שרון!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט מדהימה

tkuihehr

New member
אצלי...

אצלי הפייבוריטס נכון לעכשיו הן נעמי, קרן, מור, ושרון אבל אני אחכה...

מיזה הצלם הדפוק הזה?!

הייתי זורקת אותו לכל הרוחות,הוא חתיכת ערס מגעיל שמדבר יותר מידי שטויות והדיבור הערסי שלו פשוט דוחה ברמות למה הביאו אותו בכלל,מה הוא עושה שם?
הבנאדם לא רציני,הוא בא בקטע של "יופי תיתפשטי כבר שאני אראה תגוף שלך ואגיד לך אם את כוסית או לא"

אה ומימי מדהימה../images/Emo99.gifהיא כ"כ

מהפנטת
רק שתגדל שיער והיא תיהיה מושלמת
נוראל הזאתי מעצבנת,היא לא יכולה לבוא ולהגיד שהן רכלניות אם היא בעצמה גם מרכלת בלי סוף,וזה שהיא קרה ולא חברותית,אלה בעיות שלה ושלא תחשוב שכולם לא בסדר ורק היא בסדר. למי איכפת ערביה או לא? שתיהיה יפה (והיא לא הכי,אבל עם קצת שיפוץ אולי יצא משהו) היא מנסה להאשים את כולם שהם לא אוהבים אותה כי היא ערביה,ואם היא היתה באמת מנסה להיתקרב ולהיתחבר באמת,אולי היא היתה רואה שזה לא ככה אני לא יודעת אם זה חוסר ביטחון או סתם קרירות..אבל נקווה שבהמשך יהיה טוב

Fergie7

New member
הוא צלם ממש מפורסם!!!

והוא יענו בא בקטע של הומור, לא להיות ערס.

Fergie7

New member
הפרק!!!!!!!

קריסטין היא פייבורית!!! היא כל כך יפה (חוץ מהאף) והיא דומה בול לפריס!!! שרון ממש חמודה, ויצאה יפה. קריסטין ושרון צריכות מקום 1+2 כל השאר סתם סתמיות ומשעממות!!! רר עוד שנייה אני חונקת את מור הצפונית המכוערת ההיא!! היא כל כך מפונקת, והיא מכוערת, חשה ת'צמה דוגמנית על! בכללי ראיתי שעוד כמה כתבו, אבל התוכנית היא עלובה, ואפילו לא מתקרבת לרמה של הטופ מודל...יש להם הרבה מה ללמוד.

Fergie7

New member
נצל"ש

ראיתי למטה שכל אחד עושה הודעה לא קשרוה!!! אז תפסיקו כבר להוסיף הודעות סתם ככה...תשו שירשורים.

eti220

New member
כנסו...

וואיייי הםם כאלוו מכוערות!! נכון לא כולםם אבל הרוב פרצוץ תחת!! והאתיופית שוויצריתת!! קרן ושרון הכי נורמליות!! פולי גם חמודה... וניראל גם חמודה.. כל השאר דוחחותת וצבועות!

למעלה