הדיון הנצחי

hilapi

New member
תודה,אכן העובדה שמרתיעה אותי

היא שהמדפסת שחור-לבן בלבד...לשימוש ביתי רוצים/צריכים לפעמים גם מדפסת צבעונית. אני שוקלת להדפיס מאמרים ארוכים,חומרי קריאה ועבודות ארוכות מאוד באוני' ולבית לרכוש מדפסת רגילה שתשמש להדפסת סיכומים,עבודות קצרות ושאר צרכים ביתיים.

IdanXP

New member
../images/Emo45.gif בדיוק ככה אני עושה... ועוד משהו קטן...

באונ' מכירים המון המון אנשים וחברים ללימודים שעובדים במקומות עבודה שאפשר להדפיס שם הרבה מבלי שיגידו כלום. ככה שבמשך הזמן, אם חבר ללימודים ידפיס הוא ידפיס גם בשבילך ותחסכי עוד כמה שקלים
קרה לי המון פעמים במהלך השנה.

hilapi

New member
נכון

תמיד אפשר להיעזר בחברים מהלימודים. חוצמזה,עכשיו כשאני חושבת על זה-אני יכולה להדפיס מדי פעם גם במקום העבודה של אמא שלי...תודה על הרעיונות היצירתיים

IdanXP

New member
מדפסת

מדפסת לייזר לא מתאימה לשימוש ביתי, מהרבה בחינות, גם בגלל מה שכתבת (עניין השחור לבן בלבד, כי צבעונית עולה הרבה מאוד). לשימוש ביתי, הכי טובה מדפסת הזרקת דיו רגילה ופשוטה. כמה תדפיסי ? אי אפשר לדעת. תלוי מה יהיו הדרישות בקורסים. בעיקרון, אני ממליץ שתהיה בבית מדפסת פשוטה כי אי אפשר לדעת מתי צריכים להדפיס משהו, ולפעמים גם צריכים משהו צבעוני ואת השאר - הדפסות רגילות ופשוטות, הייתי מדפיס באונ' (קונים כרטיס צילום). ככה עשיתי השנה. חלק פה חלק פה, ולא יצא לי יקר כל עניין הצילומים/הדפסות. ד"א... באגודה מוכרים מילויים או ראשי דיו (לא זוכר בדיוק...) , במחירים ממש זולים. אני חושב שבסביבות ה 30 ומשהו ש"ח. אני קניתי בתחילת שנה שעברה מדפסת של HP ב 200 שקל בערך (הדגם הפשוט שלהם) ומאוד מאוד מרוצה ממנה. גם עושה את העבודה, גם הייתה זולה, וגם לא יצא לי להחליף הרבה ראשי דיו במהלך השנה.

hilapi

New member
../images/Emo45.gifתודה על הרעיון

קשה לי לוותר על מדפסת צבעונית,ובגלל שמדפסת לייזר צבעונית אכן יקרה מאוד...נראה לי שאלך על האופציה השנייה-מדפסת הזרקת דיו- וכשאצטרך להדפיס כמות רצינית של טקסט בשחור-לבן,אעשה זאת באוני'.

powerlock

New member
אני נגד מדפסת הזרקת דיו

בלימודים אקדמאיים. אני עם מדפסת לייזר שחור לבן 3 שנים כבר. היום זה עולה גרושים (כמה מאות שקלים - אפילו 250-450 שקל). חוסך המון ונוח...

hilapi

New member
גם אם חלק מן ההדפסות נעשות באוני'?

החסרון המשמעותי של מדפסת לייזר עבורי הוא העובדה שהיא מדפיסה בשחור-לבן בלבד ( כאמור,מדפסות לייזר צבעוניות הן יקרות מאוד ולכן מחוץ לתחום בשבילי ) ולפעמים בשימוש הביתי נזקקים למדפסת צבעונית... מה דעתך על הפתרון הבא-מאמרים ארוכים וחומרי קריאה: יודפסו באוני'. עבודות קצרות להגשה וסיכומים: יודפסו בבית. תודה מראש

powerlock

New member
תמיד אפשר לנסות סמסטר אחד

מקסימום למכור את המדפסת דיו ביד שניה ולקנות מדפסת לייזר חדשה... זה רעיון לא רע. אני בעצמי שהיו לי הדפסות של מאות עמודים קניתי כרטיסיה של 1,000 בקופידף (הכי זול בחישוב לדף אם קונים כרטיס של 1,000), והדפסתי שם..

IdanXP

New member
למה לקנות לייזר לבית אם...

אפשר להדפיס באונ' בלייזר מבלי לקנות מדפסת כזאת ? ובתכלס זה יוצא לך אותו מחיר (בלייזר) אם תדפיס בבית, או תדפיס באונ' (באונ' זה יצא יותר זול כי אתה לא צריך לקנות את המדפסת עצמה...) מדפסת הזרקת דיו טובה בבית "שתהיה למקרה הצורך" ושצריך להדפיס בצבעוני (לזה לא עוזרת מדפסת לייזר שחור לבן) וחוץ מזה עלותה זולה לעומת כזו של מדפסת לייזר (זולה ככל שתהיה.... ובד"כ דווקא ללייזר הזולות יש את הטונרים הכי יקרים...) ואני מדבר מניסיון, כי עד הלימודים עבדתי בתחום של מכירת ציוד הקפי למחשבים, בין היתר מדפסות...

powerlock

New member
אם עכשיו אני בבית ורוצה להדפיס 2 מבחנים

לדוגמא, שהשאלון + הפיתרון ביחד 18 עמודים *2 = 36 עמודים. להדפיס דבר כזה במדפסת דיו זה סיוט. אגב טיונר לא מקורי עולה שליש מחיר בערך מטיונר מקורי ומספיק לבערך 2,000 עמודים.

IdanXP

New member
למה סיוט ?

אם זה בשביל דבר כזה, אני שם אותה על מצב טיוטה (draft), ככה גם חוסך בצבע, וגם זה מדפיס את זה ממש ממש במהירות. וזה עוד במדפסת הכי פשוטה וזולה שיש. ושוב, זה לא קורה הרבה, כי דברים כאלה תמיד יוצא לי להדפיס באונ'.

כי זה יותר נוח, וזמין

ובסופו של דבר יותר משתלם מלקנות דיו. גם אני חשבתי כמוך (הרבה הדפסות בשחור באוני'/קצת בצבעוני בבית) אבל בשלב מסוים נורא עצבן אותי שאני צריכה להגיע לאוניברסיטה בכל פעם שנודע לי שפורסם בהיילרן מאמר חדש שעליי לקרוא, או שכשמצאתי מאמרים לעבודה בבית. וגם: חוקי מרפי- תמיד קורה (אבל זה בטח רק לי) שהמדפסות תפוסות או מקולקלות או כרטיס הצילום נגמר.. מאז שקניתי את הלייזר בקושי הייתי צריכה להשתמש בצבעוני. אני דווקא בעד הרבה הדפסות בשחור בלייזר (בבית) ואם יש צורך (נדיר ביותר) להדפיס בצבעוני אפשר לגשת לאוניברסיטה ("קופידף").

IdanXP

New member
גם אני כמוך בקושי מדפיס בצבעוני אבל

לא קרה לי אף פעם שלא הייתה מדפסת אחת פנויה באונ' (יש מספיק לכולם). אולי מרפי מחבב אותי יותר ?
טפו טפו טפו.... ובגלל שאני לומד כל יום (חמישה ימים בשבוע), ואני כל יום נמצא באונ' (זה יהיה ככה גם השנה) בכל מקרה, אז לא ממש משנה לי ואני לא צריך להגיע במיוחד רק בשביל להדפיס. אם מתפרסם מאמר, למחרת אני כבר מדפיס איתו. לפעמים אפילו באותו יום.

אני ענת

New member
סליחה... שאלה... מה זה היילרן?

אני חדשה באוניברסיטה וכתבת שפורסם בהיילרן מאמר חדש תהיתי למה התכוונת?

היילרן...

מערכת ממוחשבת בה יש את כל החומר של הקורסים שהמרצים והמתרגלים מעלים. לכל אחד יש גישה רק לקורסים אליהם הוא רשום.

אני ענת

New member
תודה יש לי כוח כך הרבה שאלות

ואני קצת מתביישת וכרגע עדיין לא מכירה אף אחד/ת שאפשר לשאול אותו/אותה

מה לעזאזל קרה פה?

שלחתי הודעה, בדקתי שהיא מופיעה ויצאתי. עכשיו אני חוזרת מההודעה נעלמה???? ולענת, תשאלי פה, ואם את לא רוצה פה את מוזמנת למסרים.

למעלה