סומך על הספרים...
אני די כשלון בניהול מחברת. כך שאני בכל מקרה לא אבנה עליה יותר מדי ואסתמך על ההסברים בספר. בזמנו (בתיכון) ניסיתי לנהל קלסר, מסתבר שזה עוד יותר גרוע ממחברת ספירלה. כי אם במחברת ספירלה אני עוד מצליח לשמור על סדר כרונולוגי מסוים, בקלסר כבר אחרי שבוע הכל אצלי מתבלגן עד כדי כך שאני לא מצליח להבין אפילו לאיזה קורס\מקצוע הוא שייך. אז בקיצור, בי"ב נואשתי מלנסות לנהל מחברת וכך קרה שסיימתי תיכון בלי אף מחברת. לבגרויות למדתי מספרים בלבד והשיטה בהחלט הוכיחה את עצמה (ברוב הבגרויות שלמדתי אליהן קבלתי ציונים לא רעים בכלל, שזה השג די נאה למישהו שכינוי 'תלמיד' היה קצת גדול עליו...). אבל לא אמרתי נואש, לא מזמן עשיתי פסיכומטרי וניסיתי שוב לנהל מחברת מסודרת. התחלתי ברגל ימין ובפדנטיות גרמנית, אבל אחרי שבועיים התוהו-ובוהו חזר, ואחרי חודש ימים כבר נטשתי את המחברת כי היא כבר הייתה דומה לאוסף של דפים אקראים מלאים באירוגלפים בלתי מזוהים. אז את שנה א' אני הולך להתחיל, כרגיל, עם כמה מחברות ספירלה. אבל אני די בספק שניתן יהיה להבין מהן משהו אחרי חודש, אז כולי תקווה שהספרים של האונ' מסבירים לא פחות טוב מהספרים בתיכון, אחרת אני עלול למצוא את עצמי בבעיה קטנה...