הדייט\בילוי האחרון שלכם עם בחורה

9צב

New member
הדייט\בילוי האחרון שלכם עם בחורה

שאלה נחמדה לסופ"ש.

אמנם רובנו כאן חסרי ניסיון, אך כמעט כולנו (תקנו אותי אם אני טועה) עברנו איזה בילוי או איזו יציאה עם בחורה (או בחור, לנשים\הומוסקסואלים שכאן, מטעמי נוחות אני מתייחס לכיתוב בזכר). גם אם זה היה מלפני שלוש שנים והסתכם בחצי שעה.
אז,
- מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם בדייט או בילוי\יציאה עם בנות המין השני?
- מה היה בו?
- כמה זמן הוא נמשך?
- היה נחמד?
- היה המשך?
- התנשקתם? מעבר לכך?
- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה?
- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו?

אתם לא חייבים לענות על הכול כמובן, זה סתם פתוח כזה באווירה טובה והומוריסטית, אז לא לקחת ברצינות יותר מדי!

Reyn

New member
דייט ראשון ואחרון שהיה לי

לפני שנתיים בערך. היה לא-מאורגן, אבל חביב בעיני. נמשך משהו כמו 3 שעות למיטב זכרוני. לא התנשקנו. לא היתה משיכה. לא שמרנו על קשר.

Reyn

New member
חשבתי לשבת במקום נחמד בחוץ,

אבל התברר שקר שם מדי, אז נסענו לקניון וסתם הסתובבנו שם, אכלנו משהו ואחר כך ישבנו במכונית ודיברנו. מאוד לא רומנטי, ואני מניח שהבחורה לא התלהבה מזה. בכנות, לי זה לא הפריע בכלל, מבחינתי היה אינטימי ונחמד.

dori78

New member
הערה קטנה

אני לא בחורה רומנטית, פרחים ונרות לא מדברים אלי (מקסימום מביכים אותי).
יחד עם זה, תרשה לי כבחורה להגיד לך, שלשבת במכונית נותן הרגשה כמו של מישהו שאוסף זונה ברחוב.
וזה לא משנה בכלל שלא נגעתם אחד בשני. מישהו שהכרתי באיזה אתר היכרויות עשה לי את זה פעם וזה עשה לי תחושה מאוד לא נעימה.
אם אתה יוצא עם מישהי, המינימום (לדעתי) זה לפחות לשבת באיזה מקום שאפשר לדבר בו בשקט.
אני יודעת שזה לא כל כך מקובל, אבל אני באופן אישי לא אוהבת שמשלמים עלי (בטח לא בדייט ראשון, אף אחד לא חייב לי כלום).
ככה שאני לא מצפה שיקחו אותי לאיזו מסעדה יוקרתית, בטח כשאנשים חושבים "זה כבר הולך לעלולת לי הרבה".
אבל לפחות איזה בית קפה נחמד? זה המינימום בעיניי. וכן, אם זה בחורף, אז תוודא שזה יהיה מקום סגור ומחומם.

Reyn

New member
כאמור, זו ממש לא היתה התוכנית.

וגם לא כך נפתח הדייט. התחלנו מישיבה בחוץ, עברנו למקום סגור, הסתובבנו בין אנשים ודיברנו, ישבנו לאכול, ורק אחר כך עברנו למכונית. עשינו זאת במטרה לנסוע לאנשהו, אבל לא מצאנו לאן, אז החלטנו שאפשר גם סתם לשבת באוטו ולדבר. נכון שזה לא רומנטי, אבל הגזמת לגמרי עם ההקבלה למפגש עם זונה.

9צב

New member
בהחלט הגזמה

נשמע לי לגיטימי אם שני הצדדים "מקבלים" את העובדה שאין ממש לאן להמשיך בבילוי.
ז"א, לי יצא בדייט האחרון שלי בין השאר פשוט... לשבת על ספסל. לא כי דווקא רצינו וכי ספסל זה האידיאל הדייטי מבחינתנו אלא פשוט כי שנינו לא כ"כ ידענו לאן אנחנו רוצים להמשיך ואם בכלל ללכת מהאיזור בו היינו, אז פשוט התיישבנו על ספסל עם שתי בירות ודיברנו וכ'ו.
לא רואה בעיה בזה, *כול עוד* שני הצדדים רואים את זה באותו אופן.
וממש לא מבין את ההשוואה לזונה... נשמע לי הזוי קצת.

Reyn

New member
אני חושב שהיה עדיף לכולם

אם דייטים היו מפסיקים להתנהל לפי תבניות של מה "נכון". כל אחד ממציא חוקים: "בפאב זה לא טוב כי קשה לדבר / האווירה סטוציונרית"; "בית קפה זה המקום המושלם / משעמם נורא וצריך לגוון כל פעם באתר אחר"; "בחורה מצפה שתזמין אותה לשבת איפשהו ותשלם עליה" - הכל שטויות, שכל אחד יעשה מה שמתאים ונוח לו ולפרטנר/ית.

A 26 cm Schlong

New member
מסכים!

אגב, דייט על ספסל, זה אחלה דבר שבעולם. איפה כתוב שדייט חייב לכלול חשבון בסוף? אפשר סתם לשבת על ספסל בטיילת, או באיזו שדרה חביבה, או אפילו באיזה גן נחמד צ'כונה עם בקבוק בירה. יש מלא דברים שאפשר לעשות בדייט ראשון שלא כוללים בסוף חשבון וטיפ. בקיצור, דייט על ספסל - אחלה בחלה!

אוי, זרקת אותי אחורה כמה שנים טובות

היה לי דייט עם מישהו, שבאמת לא היה מתוכנן, חיפשנו "מקום באמצע הדרך" ונפגשנו באיזו שכונה שקטה וחביבה.
החנינו מכיוניותינו וטילנו לנו בשכונה ופטפטנו. ואז נכנסנו לאיזו חורשה וישבנו על ספסל, עם נוף מקסים הנפרש לרגלינו.
היה כלכך מקסים וספונטני, שאת הדייט השני כבר קבענו מראש לאותה חורשה. הבאנו תה בתרמוס (ואולי גם איזו עוגה או עוגיות, לא ממש זוכרת) והיה לנו אחלה דייט - נעים, רומנטי, כייפי...

dori78

New member
לא פסלתי את עניין הספסל

למיטב זכרוני, היו לי שתי "פגישות ספסל" מוצלחות מאוד.
אמרתי שהחוויה שלי מהרכב היתה מאוד זולה, כאילו שהבחור לא תכנן כלום ולא רצה כלום חוץ מלהיות איתי לבד ולגעת בי.
אתם לא יכולים להגיד שההרגשה לי מוגזמת. זה סובייקטיבי וזה מה שהרגשתי.

9צב

New member
לא התכוונתי שההרגשה שלך מוגזמת

אלא התכוונתי שההשוואה לזונה, היא לדעתי מוגזמת, כי בכול זאת, זה היה דייט ואם היית סובלת כ"כ, היית פשוט פותחת את הדלת ויוצאת, לא?
אבל כפי שאמרת, סובייקטיבי....

OhadB3i

New member
הדייט האחרון היה לפני.......3 שבועות נראה לי

ישבנו בבית קפה בערך שעתיים, היה נחמד, לא היה המשך, לא היה מגע, האמת בדרך הבייתה שאלתי את עצמי למה בכלל הצעתי לה מההתחלה? חחחחח
לא יודע כנראה היה לי יותר מדי משעמם או משהו, היא לא הסגנון שאני מחפש, אבל סה"כ עבר בסדר.

לא שמרנו על קשר, שלחתי לה הודעה באותו ערב שהיה נחמד אבל זה לא זה, לא טרחה לענות ובכך נפרדו דרכינו

לפני חודש בערך.

נמשך כשעתיים וחצי, סתם ישבנו לשתות ולדבר.
יש לי קטע עם דייט ראשון באור יום, זה מרגיע את הפרנויה הנוראית שלי. מצד שני, אפשר לראות בבירור כמה אני אדומה בעשר דקות הראשונות.

לא היה מדהים. חביב.. בערך. קצת מביך. כל מיני בדיחות/הערות שהרגישו לי לא במקום [בין היתר על סקס. דיי בגסות. בדייט ראשון. למה?] והיה ברור מה אני חושבת עליהן, כי הייתי קצת בהלם שקשה לי להסתיר.
התחבקנו לשלום כשנפרדנו.
זה הקטע בו אתם שונאים אותי: הוא שלח לי הודעה ממש קצת אחרי שהתפצלנו. הרגשתי חנוקה ואמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה. חזרתי אליו אחרי ארבעה ימים של תחושת אשמה נוראית בסמס שטחי של "מה נשמע" וזה נעלם מעצמו דיי מהר.

ESPS

New member
לפני 6 וחצי שנים בערך- פגישה עיוורת

בזמנו הייתי באתר היכרויות,
היא נראתה לי די נחמדה בתמונה. אז שלחתי לה חץ או מסר או איך שלא קוראים לזה.
בתמונה, היו לה משקפי שמש על הפרצוף.
במפגש- ראיתי אותה ולא נמשכתי אליה אבל רציתי לשבת איתה לכוס קפה. היא הסכימה.
נראה לי שהיא לא חיבבה אותי וגם לא נמשכה אליי. אבל אולי אני טועה...
אחרי זה לא טלפנתי אליה, וגם היא לא טלפנה אליי.

אני גם נזכר שהיה קיץ נורא חם, והחולצה שלי הייתה רטובה מהזיעה של הגב שלי.
כל הזמן חשבתי "רק שהיא לא תראה כמה החולצה שלי רטובה מאחורה...". אבל נראה לי שלרגע אחד היא ראתה.

GalaxyVoice

New member
טוב אני אתקן אותך

אני בן 25 ועדיין מעולם לא הייתי בדייט .
ועל זה נאמר : Foreveralone

למעלה