הדייט\בילוי האחרון שלכם עם בחורה

iba90

New member
הדייט האחרון שלי (אחרי המווווון זמן)...

היה אתמול! אני לא יודע אם יוכל להיות לזה המשך...היא חמודה והכל אבל יכול להיות שמשהו עד כדי כך דפוק בי שאני לא יודע לקחת את זה צעד אחד קדימה יותר בכיוון הרומנטי ככה שהייתה לנו שיחת היכרות ונפרדנו ב"נקבע משהו לשבוע הבא..." אמנם ישבנו ודיברנו שעה וחצי אבל השיחה לא עסקה לרגע בתחום הרומנטי ואני עיוור מידי לגלות אם מצאתי חן בעיניה. בעיני היא חמודה וקשה להרגיש משהו אחרי פגישה ראשונה.

למי אכפת אם יהיה לזה המשך משמעותי?

אם לא סבלת והיא חמודה...תציע לה לצאת לאיזה דייט קליל (הייתי אומרת הופעה + אלכוהול קצת יכול לשחרר..).
וסתם להעביר את הערב עם עוד בן אדם בחוץ מאשר בבית מול המחשב חח

קריסטה

New member
קודם תחליט אם אתה רוצה או לא רוצה.

אם כן - סמס אחרי הדייט או יום למחרת שהיה לך כיף ותשמח לראות אותה שוב - חובה.
אין בחורה מעוניינת שלא תאהב את זה.
לפי התגובה שלה תחליט מה הלאה - תגובה פושרת, תן לה ליזום צעד.
תגובה חמה - תיזום את הדייט הנוסף. פשוט תשאל אותה מתי מתאים לה דייט שני.
בהצלחה

iba90

New member
אני לא מכיר אותה מספיק בשביל לדעת

אם אני רוצה או לא רוצה :| אני אשלח לה סמס מחר ונראה...

9צב

New member
מה זה מבחינתך תגובה

חמה או תגובה פושרת?
האם "נראה לי שכן, בכיף" נחשב לפושר, למשל?

iba90

New member
זה משהו ב״טון״ של הקול...

צורה כזאת כמו של...״בסדר בסדר ניפגש יאללה ביי״ ככה זה היה נשמע מהצד שלה

9צב

New member
חחחח זה רק מוכיח לי

כמה אני לא מבין טונים של הודעות טקסט וכמה אני לא מבין רמזים וכאלה דברים.
אני צריך שיהיו איתי ישירים... לא מבין אחרת.

not lonely

New member
עונה

- מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם בדייט או בילוי\יציאה עם בנות המין השני? - לפני חודש כמעט
- מה היה בו? - ישבנו בפאב ודיברנו. היו קטעים מצחיקים עם הברמן וגם החברה שישבו לידנו (ישבנו על הבר)
- כמה זמן הוא נמשך? - שלוש שעות
- היה נחמד? - היה סבבה לאללה
- היה המשך? -
- התנשקתם? מעבר לכך? - נשיקה על הלחי וחיבוק גדול (וזה בא בהפתעה מהצד שלה)
- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה? - בגללה, בגלל הפער גילאים.
- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו? - לא. היא פשוט נעלמה.

מצורף לינק לשירשור שפתחתי על זה פעם
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=93&MessageId=167268409

איטיזית

New member
נאמת תתאים האפורים במוח

מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם בדייט או בילוי\יציאה עם בנות המין השני?- חודש בערך פלוס מינוס
- מה היה בו?- המון אלכוהול
- כמה זמן הוא נמשך?- הדייט שעה המערכת יחסים חודש
- היה נחמד?- היה שיכור
- היה המשך?- לא הבחור נכנס לדיכאון קליני (סיפור אמיתי) ואישפז את עצמו (אני יודעת איך לבחור אותם)
- התנשקתם? מעבר לכך?- התנשקנו רציתי יותר הוא לא יכל כי הוא היה על כדורים פסיכאטרים.
- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה?- ראו תשובה קודמת
- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו?- איחלתי לו בהצלחה בהמשדך ובהלכתי לחפש בחורים קצת פחות דיכאונים

not lonely

New member
נראה לי מטורף להיות על כדורים פסיכאטרים

ועוד לשתות אלכוהול לא?

not lonely

New member
בגלל זה כתבת "רציתי יותר"

חחחחחחחחח
פושעת
האלכוהול עלה לך לראש ולא ראית ממטר אה?

התשובה שלי

דייט האחרון שלי - לפני שבועיים.
מה היה - פגישה בשעות הערב.
היה נחמד. לא בשמיים, אבל נחמד.
לא היה המשך.
לא התנשקנו (אף פעם לא התנשקתי...)
נפסק. היא הפסיקה אבל מסיבה לא רגילה (זה לא שלא מצאתי חן בעיניה, או משהו כזה. היתה כאן סיבה שלא קשורה אלי, לפחות זה מה שהיא אמרה).

שונאת דייטים!

- מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם בדייט או בילוי\יציאה עם בנות המין השני? אי שם בתקופת המבחנים של סוף שנה א' שזה בטח בתחילת יולי...
- מה היה בו? אחרי שהדייט הזה נדחה כבר איזה פעמיים, סוף סוף נפגשנו והלכנו לאכול גלידה. חפרתי לו כמה אני רוצה גלידה וכך החלטנו שהדייט הראשון יהיה על גלידה (וואו באמת הייתי בחשק לגלידה ולא יצא לי לאכול), לא סגרנו על איפה. בסוף ישבנו במקום בו הגלידה היתה דוחה ממש וזה היה מבאס והיא התחילה לנזול לי והוא צחק עלי (בקטע טוב). מכיוון שאחרי זה היה לו משהו, לא היה לנו יותר מדי זמן להתברברויות וללכת לכ מיני מקומות אז בסוף מצאנו את עצמנו יושבים על איזה ספסל אבל היה ממש כיף!
- כמה זמן הוא נמשך?לא ממש זוכרת, בטח איזה שעתיים.
- היה נחמד?מאוד!!! היינו מדברים בטלפון המון לפני זה (נפרס על תקופה קצרה אבל שיחות ארוכות) אז היה חיבור מראש.
- היה המשך? היה, לא באותו הדייט אבל היה...
- התנשקתם? מעבר לכך? התנשקנו. הייתי מאוד מובכת באותו יום והוא עצמו העיד שהוא ביישן אבל איתי דווקא הוא זה שיזם נשיקה. כמובן שגם התחבקנו וזה. אבל היה ברור שיש שם משיכה, אי אפשר היה שלא להתנשק.
- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה?-
- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו? יצאנו איזה חודש... בגלל החוסר ניסיון שלי בכלל לא הבנתי מה אנחנו ובאיזו הגדרה אנחנו אבל הבנתי שגם הוא מחשיב את זה שאנחנו ביחד. ואיך זה נגמר? בצורה מגעילה מצידו, הוא פשוט נעלם, עד שהיה לו אומץ להבהיר את הסיבה ואז הקשר נותר לגמרי לכמה חודשים. בסוף חזרנו לדבר ולהפגש ואנחנו ידידים גם היום. אפילו יזיזים... לא בקשר רציף ממש אבל בקשר. אני חולה עליו! יש לי גם רגשות אליו אבל כבר מזמן ידעתי שהוא לא בשבילי ומה שיש עכשיו זה במילא הרבה יותר נוח כי כל מערך הציפיות שלי ממנו הוא אחר.

9צב

New member
חח זה דווקא נשמע אחלה

מינוס כול הדרמה באמצע שהוא נעלם וכאלה - נשמע אחלה קשר ידידותי.

כן, זה היה חלק של שברון לב

בכלל, גם עכשיו היתה הפסקה של איזה חודשיים בין המפגש האחרון לקודמו וברוב הזמן באמצע גם לא דיברנו.
הוא די צריך את הספייס שלו. כידידים, זה בסדר לי. אבל אז היינו בתחילת קשר וזה היה ממש מגעיל מצידו, הוא עצמו יודע שהוא לא בסדר...

C l u e

New member
אתמול

לקחתי אותו לפאב הקבוע שלי, היה מגניב כי במקרה הייתה מלצרית שמכירה אותי אז היא פינקה אותנו כל הערב ושיכרתי אותו למוות (אני נהגתי, אז הסתפקתי בבירה בלבד).
היה די נחמד, הייתה לנו שיחה טובה ודי נפתחנו קצת מעבר למה שהכרנו עד עכשיו (זה דייט שני או שלישי איתו כבר).
לא יודעת אם יהיה המשך, זה לחלוטין תלוי בי ואני לא יודעת עוד מה אני מרגישה כלפיו, ואם יש שם משהו או לא. עזבו, אני מתוסבכת עם עצמי.
(כן, התנשקנו. מעבר לכך- ליידי לא מספרת
)

C l u e

New member
אני מחכה חודש עם הסקס עצמו

יש עוד כמה תחנות בדרך לסקס...
(למרות שבאמת לא היה כלום, סתם התנשקנו קצת באוטו שלי. אני אוהבת לקחת דברים לאט)

למעלה