הדייט\בילוי האחרון שלכם עם בחורה

Light18m

New member
אז

לפני שבוע.
אכלנו חומוס באבו חסן ואז טיילנו בנמל יפו.
נמשך כ-3 שעות.
היה נחמד ביותר.
לא היה המשך.
התנשקנו איזה חצי שעה, ויום אחרי זה היא אמרה שהאקס שלה התקשר והיא חושבת לחזור אליו

מחזיר אהבות ישנות

זה מזכיר לי אותי בכל מיני מפגשים עם נשים שמאוד רציתי, ושעל
פניו נראה כי יכול היה לצמוח מזה קשר רציני. אבל הן חזרו אל
האקס שלהן. שונא את המעמד (או המזל) הזה: מחזיר אהבות ישנות

A 26 cm Schlong

New member
מותר גם?

- מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם בדייט או בילוי\יציאה עם בנות המין השני?

לפני ארבעה חודשים בערך.

- מה היה בו?

בעיקר מחסור חמור בחניה בהתחלה, אכזבה ענקית בשניה הראשונה שנפגשנו, סטייק אנטריקוט כנקמה בהמשך (אז עוד לא הייתי צמחוני) ואפילו לא נשיקונת בסוף.

- כמה זמן הוא נמשך?

נצח? משהו כמו שעתיים, אם אני זוכר נכון.

- היה נחמד?

לא ממש. הכרנו באתר הכרויות, נפגשנו במרינה בהרצליה, אני בכלל חשבתי על בירה או משהו בסגנון, אבל היא באה רעבה (כמובן. איך זה שנשים תמיד שומרות על הפיגורה, אבל בדייטים הן נעשות פתאום רעבות ומוכנות לטרוף פרה שלמה גם אם צריך?), אז היינו צריכים לשבת במסעדה. היא הזמינה המבורגרים, ואני חשבתי: "ככה? אין בעיה! לא על חשבוני". אז הזמנתי אנטריקוט ובסוף היא שילמה על עצמה ואני על עצמי. האכזבה הייתה שהתגלתה בפני בחורה שונה בתכלית ממה שהצטיירה בשיחת הטלפון הקולחת שניהלנו לפני הדייט (שנמשכה זמן רב, למעלה מ-3 שעות!): סגורה, ביישנית, נטולת יכולת ליזום שיחה אם היא לא מובלת ונשאלת שאלות. תוסיפו לזה את העובדה שהיה קשר קלוש לחלוטין בין התמונות שלה מהאתר לבין איך שנראתה במציאות וקיבלתם מתכון מנצח לבאסה של הלייף.

- היה המשך?

YOU THINK?

- התנשקתם? מעבר לכך?

YOU THINK?

- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה?

רק בגללה.

- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות

YOU THINK?

9צב

New member
LOLLLLL הרגת אותי חחחח

יכול להיות שבטלפון היא מאוד זורמת כי זה לא פנים מול פנים.

ומה ז"א "המבורגרים"??
אני שמן לאללה, וכשאני מזמין זה "המבורגר", לא בלשון רבים... באתר ההכרויות התמונות שלה היו של בחורה ובדייט יצאת עם טנק?

A 26 cm Schlong

New member
נו, המבורגרים

שלושה כאלה, בגרסה מוקטנת, אני יודע? בכל מקרה, ביחד עם צ'יפס ושתי כוסות שתיה מוגזת = סתימת עורקים.

היא לא הייתה טנק, גם לא רזונת. סה"כ מבחינת הגוף היא נראתה פחות או יותר אותו הדבר כמו בתמונות, אבל הפייס - אין שום קשר.

חחחח די תמשיך, הרגת אותי גם

דווקא אני שומעת מגברים שנשים לא אוכלות בדייט. גם אני לא, כאילו, זה לא מרגיש נוח לאכול בזמן שמישהו אחר בוחן אותך אם את שווה, כאילו דא?!
דבר שני אתה מדבר על רשת "בורגרים"- אני רוצה להגיד שבתקופת המבחנים, לפני שבועיים, רציתי לפצות את עצמי ויום לפני המבחן הזמנתי שלשה כזאת, כל אחת בטעם אחר- יאמיייייי!!

9צב

New member
ואני לא ממש הייתי בדייט

אבל סתם בילוי כיפי במשך כמה ימים ובסוף סוג של חוויה מינית. לא יודע אם זה תופס, אבל... עדיין, זה משהו.

אני יודע שיש פה חבר'ה א-מיניים שלא נעים להם לשמוע תיאורים מיניים וכאלה דברים אבל סורי זה פורום גם של חוסר ניסיון מיני.

מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם?

בספטמבר 2012 כשהייתי בחו"ל אז אני באכסניה כזו (לא כ"כ יכול להרשות מלון או משהו יותר לוקסוס כשאני מטייל לבדי, אני תמיד אוהב סולו...) ופגשתי שם אוסטרלית נחמדה שמשום מה לא נתנה למראה החיצוני המגעיל שלי להרתיע אותה וטיילנו יחד איזה 4 ימים כי הסתדרנו אחד עם השניה והיה ממש כיף.
היא הייתה ממש יפה (באמת, בדיוק הטעם שלי) ודי נדהמתי לגלות שהיא מסתובבת איתי ולא עם אחרים שהיו באיזורים שהיינו בהם ובאכסנייה, שכן חלקם היו כאלה שריריים וחתיכים ומסיבות וכ'ו.

- מה היה בו?

בשלב מסוים חזרנו לאכסניה ומצאנו איזה חדר צדדי והתיישבנו וסתם התחלנו להתנשק, עד שזה נגרר לדברים אחרים (על בגדים, אל תדאגו, לצערי גם שם לא עשיתי סקס). מיותר לציין שבתול כמוני עוד שנייה קיבל התקף לב, כן? חחח
כאילו עכשיו כשאני נזכר בזה זה מצחיק, אבל באותו רגע שליש ממני רצה להמשיך ולגעת בה, שליש רצה לדפוק ריצה של החיים ולברוח, ושליש רק קודח לעצמי את המוח במחשבות של "אין מצב, זה לא אמיתי, היא לא באמת רוצה להיות איתי, או שהיא עיוורת או שאין לה סטנדרטים או שהיא מסוממת, זה לא יכול להיות". אבל זה המשיך והמשיך, ויד מתחת לחזיה ויד בתוך התחתונים ונחמד לנו.

- כמה זמן הוא נמשך?
איזה חצי שעה.

- היה נחמד?

דההההה.

- היה המשך?

זהן, שלא. בשלב מסוים היא סוג של מפסיקה... אני בכלל עוד דקה מתפוצץ בתוך מכנסיים ולא מאמין שמישהי שנראית ככה יושבת עליי ובכלל נוגעת בי ולא בורחת.
בשלב מסוים היא מפסיקה ואומרת לי "אני לא יכולה, יש לי חבר בבית שמחכה לי... לא יכולה לעשות לו את זה..." וכ'ו. ובזה זה פחות או יותר נגמר.

- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה?

טיילנו עוד יומיים ביחד, אך המקסימום שזה הגיע אליו זה להחזיק ידיים.

- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו?

כן, אימיילים, הודעות SMS...

לפני חודש.

נמשך שלוש שעות ככה. זה היה עם בחור שהיה שנה מעלי בתיכון שפגשתי במקרה בתחילת ינואר. לפני הדייט הוא מצא חן בעיני, בעיקר בגלל שהוא זכר אותי מהתיכון למרות שלא דיברנו אז בכלל, אבל הדייט עצמו פשוט הרס לי את הרושם שקיבלתי עליו. בחיי שהוא פשוט דיבר על שטויות. שום עומק ומלא רכילות. לפעמים דווקא כן נחמד לצחוק על דברים מטומטמים, אבל אחרי כמה זמן השתעממתי נורא.
יום למחרת הוא שלח לי "היה כיף :)", ועניתי לו שהיה נחמד עם נקודה מייבשת בסוף, ומאז לא דיברנו.

GomerOmer

New member
לפני כמה חודשים

עם מתנחלת חמודה , הייתי עם כיפה(כדי לא לבייש אותה בעיקר
) אבל גיליתי לה מהר מאוד שאני כבר לא ממש דתי..
נמשך כשעתיים , היה נחמד , נפרדנו כידידים, אין שום קשר כיום ..

BlacKitten

New member
עונה

- מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם בדייט או בילוי\יציאה עם בני המין השני? לפני קצת יותר מחודשיים
- מה היה בו? זה היה דייט שלישי עם בחור שהכרתי באתר הכרויות, הלכנו למקס ברנר
- כמה זמן הוא נמשך? בערך שעתיים
- היה נחמד? סביר, לא להיט
- היה המשך? לא....הרגשתי שהוא לא מתאים לי וסיימתי את הקשר אחרי הדייט הזה.
- התנשקתם? מעבר לכך? לא....שלושה דייטים והוא לא נישק אותי...אבל טען שהוא ממש רוצה אותי. לא ברור.
- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללו? בגללי
- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו? אמרנו שנישאר ידידים, יצא לנו לדבר קצת אחרי זה, אבל אחרי כמה זמן גיליתי שהוא מחק אותי מהפייסבוק

אריאל362

New member
לפני חודש

נפגשנו פעם אחת, ישבנו ב"קקאו" בפארק הלאומי ברמת גן
היתה שיחה נחמדה בת שעתיים-שעתיים וחצי
מעולם לא התנשקתי עם מישהי בפגישה הראשונה
לא היה לזה המשך כי הרגשתי שזה לא זה

עונה

מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם בדייט או בילוי\יציאה עם בנות המין השני? לפני שבועיים בערך
- מה היה בו? זה לא היה דייט ראשון, חמישי אז הלכנו לסרט ואח"כ קצת טיילנו
- כמה זמן הוא נמשך? 4 שעות
- היה נחמד? היה חביב
- היה המשך? לא.. זה הסתיים ולא ממש טוב
- התנשקתם? מעבר לכך?התנשקנו ועוד קצת דברם..
- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה? בגלל שנינו. גיליתי שהוא מחפש סקס והוא גילה שזה לא בדיוק מה שאני מחפשת (למרות שאמרתי לו את זה
)
- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו? לא.. והאמת שזה בא מצידי. הרגשתי שהוא רימה אותי ומההתחלה תכנן שזה יהיה משהו לא רציני.

OADIR1

New member
אאוץ'

שונאת את הדברים האלה.
מנוול
לפחות לא פיתחת רגשות (אני מקוה?)

OADIR1

New member
לפני חצי שנה

היה הדייט הראשון עם בחורה (אני בחורה, שלא יהיו טעויות) שהיה מוצלח והכי כיפי וזה הדייט היחידי עם אשה שבו באמת נהנתי, כי רוב הדייטים שלי היו עם בחורות לא הכי נשיות וזה די מוריד לי...
נמשך 4 שעות, כן חפרנו (שתי נשים מה לעשות?) זה נגמר בנשיקה סוערת שאגב אני יזמתי. ואני אחשוף עוד-זאת הפעם הראשונה שהתנשקתי עם לשון- ואני יודעת שהיא אפילו לא מנחשת

זה נמשך עד לא מזמן, למרות שהשקעתי היא הייתה די קרה והיא אמרה שרוצה אבלנמצאת ב"תקופה עמוסה" ...
לפני חודשיים חתכתי סופית ואז אחרי חודש התקשרה ועושה סימנים של רוצה...

הדבר הל טוב בסיפור- יש לי נטייה להיקשר וקשה לי לשחרר, ועוד זה שהיא מרשה לעצמה לצוץ- אני יכולה להגיד שייקח לי עוד כמה חודשים טובים לשכוח אותה סופית

למעלה