ואני לא ממש הייתי בדייט
אבל סתם בילוי כיפי במשך כמה ימים ובסוף סוג של חוויה מינית. לא יודע אם זה תופס, אבל... עדיין, זה משהו.
אני יודע שיש פה חבר'ה א-מיניים שלא נעים להם לשמוע תיאורים מיניים וכאלה דברים אבל סורי זה פורום גם של חוסר ניסיון מיני.
מתי הייתה הפעם האחרונה שלכם?
בספטמבר 2012 כשהייתי בחו"ל אז אני באכסניה כזו (לא כ"כ יכול להרשות מלון או משהו יותר לוקסוס כשאני מטייל לבדי, אני תמיד אוהב סולו...) ופגשתי שם אוסטרלית נחמדה שמשום מה לא נתנה למראה החיצוני המגעיל שלי להרתיע אותה וטיילנו יחד איזה 4 ימים כי הסתדרנו אחד עם השניה והיה ממש כיף.
היא הייתה ממש יפה (באמת, בדיוק הטעם שלי) ודי נדהמתי לגלות שהיא מסתובבת איתי ולא עם אחרים שהיו באיזורים שהיינו בהם ובאכסנייה, שכן חלקם היו כאלה שריריים וחתיכים ומסיבות וכ'ו.
- מה היה בו?
בשלב מסוים חזרנו לאכסניה ומצאנו איזה חדר צדדי והתיישבנו וסתם התחלנו להתנשק, עד שזה נגרר לדברים אחרים (על בגדים, אל תדאגו, לצערי גם שם לא עשיתי סקס). מיותר לציין שבתול כמוני עוד שנייה קיבל התקף לב, כן? חחח
כאילו עכשיו כשאני נזכר בזה זה מצחיק, אבל באותו רגע שליש ממני רצה להמשיך ולגעת בה, שליש רצה לדפוק ריצה של החיים ולברוח, ושליש רק קודח לעצמי את המוח במחשבות של "אין מצב, זה לא אמיתי, היא לא באמת רוצה להיות איתי, או שהיא עיוורת או שאין לה סטנדרטים או שהיא מסוממת, זה לא יכול להיות". אבל זה המשיך והמשיך, ויד מתחת לחזיה ויד בתוך התחתונים ונחמד לנו.
- כמה זמן הוא נמשך?
איזה חצי שעה.
- היה נחמד?
דההההה.
- היה המשך?
זהן, שלא. בשלב מסוים היא סוג של מפסיקה... אני בכלל עוד דקה מתפוצץ בתוך מכנסיים ולא מאמין שמישהי שנראית ככה יושבת עליי ובכלל נוגעת בי ולא בורחת.
בשלב מסוים היא מפסיקה ואומרת לי "אני לא יכולה, יש לי חבר בבית שמחכה לי... לא יכולה לעשות לו את זה..." וכ'ו. ובזה זה פחות או יותר נגמר.
- אם לא, ואני מניח שלא היה יותר מדי המשך אחרת לא הייתם כאן - למה? בגללך? בגללה?
טיילנו עוד יומיים ביחד, אך המקסימום שזה הגיע אליו זה להחזיק ידיים.
- שמרתם על קשר כלשהו? ידידותי, הודעות, משהו?
כן, אימיילים, הודעות SMS...