הדיסק החדש Living Things שוחרר לרשת!!!

LPMCR

New member

מייק שר ממש יפה אבל צ'אז ובראד מוזנחים קצת באלבום הזה

®NuLy®

New member
סורי חברים

אבל דפקה שלי, לא מורידה את האלבום מחכה אחרי שאקנה אותו ותתווסף לי עוד קופסת פלסטיק לחדר

איתי96

New member
מכיר את זה.. גמאני עושה את זה!

אבל עכשיו אני יותר סקרן מאי פעם.. אז אני לא מתאפק..
עוד מעט אני אשמע אותו! :/

Lqpark

New member
ניסיתי לעלות שרשור חדש אבל לא הולך

טוב, אז שמעתי אותו סוף סוף אחרי כמה חודשים טובים שכולנו ציפינו לו.

ואני, שומע עכשיו את הציפורים בחוץ אחרי 36 דקות של לינקין פארק חדש מהמדף (מהקישור).

עדיין אין את המילים ברשת לכן אני לא אנתח שם כלום, רק רוצה לשמוע איך זה נשמע.
ההורדה הייתה מהירה, והכנתי את עצמי נפשית לאלבום החדש עם האוזניות הכי יקרות שלי.
ובהתרגשות רבה לוחץ PLAY.

Lost In The Echo - התחלה ילדותית אבל ישר נכנסים לעניינים. נשמע מבטיח מאוד (חוץ מהרעש של מהמכונת תספורת)
מייק נשמע פופי מאוד אבל זורם, צסטר נכנס לפזמון, נשמע טוב אני חייב לומר.
הביטים החדשים שחשבתי שיהיו באלבום בינתיים לא מודגשים, הם שם אבל גם מריחות של צלילים יש שם שילוב מוזר מאוד
העוצמה בגשר של מייק והסיום של צסטר מזכירה זמנים טובים,
השיר נסגר עם צרחות של צסטר ועובר בלי קטע מעבר היישר לבא, סה"כ שיר טוב שמתאים לפתוח את האלבום.

In My Remains - שוב התחלה מבלבלת אבל שוב נכנסים לעניינים מהר, מה הקטע הזה להתחיל מוזר?!?!
ואז הבית, מתחילים גרוע - WTF! מה זה הקטע ילדות בנות 5 הזה ?? אבל אז זה משתפר - הפזמון נשמע לא רע בכלל, גם הפזמון ה- 2 טוב יותר
ואז הגשר - פשוט נשמע מצויין!!! וגם הסיום :) one by one by one... בהחלט LIKE!

Burn It Down - טוב אותו כולנו מכירים, פה באמת הביטים החזקים, to burn it down!! האווירה הפופית כמו שאמרנו לפני כמה שבועות עדיין קצת כאן, אבל בה"כ שיר טוב, הבתים פחות אבל החלוץ של LT בסדר גמור.

עד עכשיו האלבום פשוט מפוצץ בטכנו ברמות קשות, וחבל כי זה לא הצד הכי טוב שלהם. זה ממש מודגש בבתים של In My Remains, הכל שם טכנו!! אין כלום חוץ מזה!!

Lies Greed Misery - אני הולך לומר את מה שרובנו נעשה כשנגיע לשיר הזה - דלג, אנחנו נמתין לגרסאות של השיר מהופעות, שם הוא נשמע קצת יותר טוב.
מה שכן אני יכול להשתמש ולומר דרך השיר הזה זה לגבי הדיסטורשן העצבני בכל האלבום הזה בקושי אפשר לשמוע את הקול האמיתי של צסטר, ומייק במיוחד!, זה או דסטורשן או הכפלת קולות או קטיעות שירה או משו אחר, וזה ממש מפריע כל הטכנו והדיסטורשן הזה!!

I'll Be Gone - שם נדוש לשיר, המבנה של הפתיחה כאילו חוזר בכל השירים באופן קבוע!
שירה מעניינת של צסטר, מגיעים לפזמון ויש תחושה קשה וחזקה מאוד של "כבר עשו את זה", לצערי השיר מרגיש זול, שיר מדבקה שכזה, כאילו שכולם כבר עשו אותו. חבל לא ציפיתי לשיר כזה מלינקין שאוהבים לעשות דברים מקוריים.

Castle Of Glass - שם מפוצץ משו :) אל השיר הזה קשה לי להתייכס כי אין לי את המילים לשיר והם נשמעות כמו משו מאוד דומיננתי בו, אבל אני ינסה את מזלי.
השיר עצמו נשמע מאוד מעניין בהתחלה, הקטע להיות מפחיד ומותח בהחלט מסקרן, אבל הפזמון ממש מעפן, לא אבל ממש מעפן! הייתה ציפיה למשו יותר מפוצץ מתוך הבית המסטורי הזה,
בית שני נכנס טוב מהקודם, והאקשן עולה, אחריו גם המנגינה בפזמון, אבל השירה עדיין לא משלימה, קשה בלי מילים, אני אמתין בסבלנות.
שהשם יעזור כמה טכנו! כל האלבום הזה במיוחד הפתיחות, כאילו אני שומע אינפקטד מאשרום.

Victimized פשוט דפוק אני לא יודע מה רוצים ממני עזבו אותי ממנו באמא שלכם, שהשם יעזור WTF!!
(למרות שההתחלה נחמדה... אבל זהו לא יותר@)
מעניין שדווקא בשירים שבהם משלבים הגיטרות, הם ממש חרא.

Roads Untraveled - טוב זה בהתחלה לא ידעתי איך לאכול אותו, מעין שיר מעשיה ששרים מסביב למדורה באיזה חור בדרום / חיילים צה"ל למיניהם (שהשם ישמור את כולם, חוץ מאת מאור, אותו הוא יכול לקחת :p),
וואווו וווואווווו ווווואוווו וווואוווווו wwwwtffff wwwwwtfffff..... אבל זה דווקא נחמד :)
הסולו של צסטר הוא כאילו דווקא נפתח שם מחדש כמו ביום היוולדו, חדש ונעים מאוד באוזן, הפזמון האחרון עוצמתי וחזק, אני רואה אותי שר את הווווואוווווו הזה הרבה :) LIKE.
עוד משו שאהבתי בשיר הוא השימוש בכלי הקשה רבים כמו מצלתיים ופסנטר, והטכנו שנעלם לחלוטין.

Skin To Bone - שהשם יקח את הטכנו הזה לקיבינימת!! הכוווווווווווווווווווול טכנו!!!! גם השיר מוזר רצח אני אפילו לא יודע איך לגשת אליו, לא יודע מה איתכם, אצלי הוא כבר ברשימה השחורה עם Lies Greed Misery ו- Victimized.

Until It Breaks - די עם הדיסטורשן הזה כבר!!!!!!!!! זה כמו כמות הביטים ב- Burn It Down!
שהשם יעזור מה זה?!?!??! ולמה הוא מזכיר את הנעליים שלו שם?!??!?! אאאאאאאה?!?!?! אני לא מאמין שזה לינקין, ומה קשורה לעזאזל פסטה?!?!?

תודה לאל נגמר, צסטר נכנס מגניב, ושוב מייק נכנס חננה, לא יודע מה הוא רוצה, עם או בלי המילים זה נשמע רע,
ואז בא הסיום, שאגב אין לי מוסג מי שר אותו(!) הוא אמר לי ללכת לישון?? מה לישון? מה חלומות עכשיו?!? מה טלטביז?! אמא זה אבוללה או פדופיל הצילו!! טוב סתם זה נשמע מעניין דווקא, אני צריך להמתין למילים כדי להבין מה קורה פה...
המבנה הוא ממש כמו של BLACK OUT, העתק הדבק משו, בהתחלה כאסח מטומטם כזה, ואז נרגע לאיזה מעבר מיוחד ורגוע, אבל אז אני שואל את השאלה הכי מעניינת עלי אדמות: למה הם עושים פתאום משו שהם כבר עשו??

האלבום ממש מתדרדר ככל שהוא מתקדם! זה נראה כאילו נגמרו ללינקין הרעיונות והם עושים דברים מוזרים אט אט באלבום כי כבר אין מה.

Tinfoil לדעתי חתוך באלבום שאני קיבלתי (1:02), הוא נשמע פסיכדלי משו, גם את זה קשה לי לאכול, נשמע כמו מוזיקת רקע למשהו מזעזע שקורה.

סיום - Powerless - תגידו מה שתגידו ההתחלה ממש מזכירה את BITS, סך הכל נשמע טוב, and you held it all....powerless... נשמע מעניין ממתין בציפייה למילים, אבל הדבר הכי חשוב מתחיל דווקא בסוף האלבום.
סוף סוף השיר נשמע קצת כמו שיר נורמלי, ולא פוזאיסט/מיוחצן (או בעדינות: לכל שיר יש קטע משלו...) כמו כל שאר האלבום הזה,

2:30 הקול של צסטר בגשר, כאילו האלבום עוצר מלכת, מכל הדיסטורשן והטכנו לאורך כל האלבום עד לסופו סוף סוף צסטר נשמע מי שהוא, איזה טוב לשמוע את צסטר מי שהוא, אנחנו רוצים את צסטר שלנו מי שהוא כמו שהוא! טהור ומדהים כמו שרק הוא יודע מכל אחד אחר, מייק למה הייתה צריך לחכות עד סוף האלבום כדי שנשמע את צסטר שלנו בלי מסכות ועיוותי טכנו מגעילים?! מייק למה?!
ומפה יש תחושה של החמצה עצומה, חבל חבל על כל הדיסטורשן הזה, בר רפאלי יפה כמו שהיא, היא לא צריכה איפור ופוטושופ, זה רק מכער אותה!

ואז זהו, זה נגמר, אין סיום,
לא אופייני בכלל ללינקין, ואולי טוב שכך, זה רק מתאר עד כמה האלבום לא מושקע מספיק, מהיר ומעוות.
בצעב ובייגון רב, כל חששותי בשנתיים האחרונות התממשו.

צסטר אומר: "ואתה החזקתה את הכל, אבל הייתה אדיש מידי כדי לתת לזה ליפול, ואני הייתי לידך, חסר אונים"
אני יודע למי הוא מתכוון..

LPMCR

New member
אני חושבת בדיוק ההפך מכל מה שכתבת

את השירים שאהבת אני לא ואת השירים שלא אהבת אני אהבתי

Lqpark

New member
וואלה, טוב אם כך אז באמת שעל טעם וריח

אין מה להתווכח,

את באמת מתחברת לכל הטכנו והדיסטורשן הזה?

LPMCR

New member
יאפ

גם לזה וגם לשירים שקטים, אבל בשבילי השקטים טיפה מיצו את עצמם בATS

Lqpark

New member
מה קשור השקטים לטכנו? ב- HT היה טכנו?

אני רוצה יותר פירוט דלית!
לא למדת בבגרות בלשון לבסס טענה?

LPMCR

New member
לא

אבל במטאורה קצת יותר (למשל Hit The Floor) ובכללי השילוב של האלקטרוני בשירים שלהם (שקצת השתלט הפעם) מוצא חן בעיני :)

איתי96

New member
אבל זה נהיה יותר מדי MTV

ופחות מדי MTV ROCK!!!!
וזה עצוב! שירי רוק צריכים להיות בעקרם גיטרות חשמליות!!! ולא DJ.. אז לינקין זה אחרת.. ובאלבומים הקודמים זה השתלב יפה.. אבל כשהטכנו שולט?! קשה לי כבר לקרוא לזה רוק..
תיכף אני אקשיב לאלבום ואז אני אתן גם את חוות דעתי..

LPMCR

New member
מה זה משנה איך זה נקרא?

שיקרא מצידי האחות התאומה של בריטני ספירס, העיקר אם אני נהנת לשמוע כן או לא

Lqpark

New member
לא הבנת אותו, הוא בן אדם שאוהב רוק ואת רוב

הסגנונות שיוצאים ממנו ושילובים איתו (אלטרנטיבי, נו מטאל וכו..).עכשיו זה כבר לא רוק, זה יותר טכנו שיוצא ממנו פאנים של רוק, ואת האמת שאין לי בעיה עם זה אני חולה על אינפקטד, אבל לינקין פשוט לא משלבים את זה מספיק טוב באלבום הזה,
אבל שלא יהיה ספק לא כל האלבום חרא, יש שירים סבבה (משו כמו 50 50) אבל הסה"כ מאכזב,

לינקין זה לא משינה, לינקין היא מספר 1 בעולם ומצפים ממנה למוזיקה הכי טובה עלי אדמות בתחום שלה, והאלבום בינתיים מאכזב.

LPMCR

New member
אני חושבת שאתה מקובע מידי במה שאתה

רוצה לשמוע... בסגנון המסוים שאתה רוצה שהם ינגנו. תתן לאלבום צ'אנס אמיתי ותשמע נטו בשביל להנות ונראה לי שאתם תסתדרו :)

Lqpark

New member
לאאאא, דווקא אני ממש אוהב את השינויים

של הלהקה ואני הראשון שהתווכחתי עם אנשים על הסגנון החדש ואת יודעת את זה יותר מכולם, אבל מה לעשות זה נשמע לא טוב, אני פתוח להרבה סגנונות כל עוד המוזיקה טובה והיא נעשת ביצירתיות ומקוריות:
אני נהנה ממוזיקה אלקטרונית, פופ, רוק, גאז, מוזיקה קלאסית וכו.. ממש הכל חוץ מדיכאון,
אבל דלית זה פשוט רע, ותחושה של חוסר מקוריות והשקעה ממש מורגשת בכמה שירים באלבום הזה.

אני אמתין למילים אולי זה ישפר את המצב

Lqpark

New member
ואם לא הבנת, יש כמה שירים ששמעתי וסבלתי

זה היה ממש מזעזע!

Lqpark

New member
אגב יש מצב זה בראד ב-Until It Breaks

ככה לפחות כתבו בפייסבוק

למעלה