טוב..
אז מה שאני הולך לעשות עכשיו.. זה לשמוע שיר שיר.. ואחרי כל שיר אני אכתוב את דעתי..
אז נתחיל..
1. Lost In The Echo.. בסדר כזה.. קצב טוב.. מייק נשמע אחלה.. אבל נראלי שצ'סטר עמד רחוק מדי מהמיקרופון! לא שומעים אותו!!!!!!!!! ג'ו.. תרים ת'ווליום של המיקרופון של צ'סטר!!! הצרחות היו נחמדות.. השתלבו טוב.. אבל אמאלה.. אין טיפת גיטרה בשיר הזה!!! מבחינת מוזיקה זה דיי בעעע... לסיכום.. 6/10 בנדיבות רבה..
2. In My Remains... הרבה יותר טוב מהקודם.. צ'סטר בכושר טוב! הפעם גם שומעים אותו לעומת השיר הראשון... מייק שר ולא מרפרפ.. נחמד מאוד.. הפעם גם יש קלידים ותופים.. אז נחמד.. אני דיי אהבתי את השיר הזה.. אני נותן לו 9/10!
3.
4.
אני מדלג על שני הסינגלים כי כבר חווינו את דעתנו עליהם כאן כשהם יצאו ואין לי עוד מה להוסיף.. BID שיר מעולה לדעתי.. ו LGM שיר גרוע בגרסת האלבום ובלייב הוא מעולה!.. נקסט..
5. I'LL Be Gone... התחלה מוזרה.. צ'סטר נשמע כמו אי.טי (החייזר.. מי שלא ראה ת'סרט והייתה לו ילדות קשה).. אבל זה הולך ומשתפר.. צ'סטר נשמע מעולה! עדיין חסרה המוזיקה! למה רק DJ?! אני גם אוהב שירים שהם בלי מייק.. לא שיש לי משהו נגדו פשוט.. אני יותר אוהב את צ'סטר ופחות מחבב ראפ.. אני אהבתי.. 9/10
6. Catle Of Glass... וואו... שיר מעניין ומסקרן בטירוף.. כמו ששרון אמר צריך לקרוא את הליריקס שלו.. ממש אהבתי את מייק בשיר הזה ובטח שאת צ'סטר.. ובניגוד לשרון אהבתי גם את הבתים וגם את הפזמון.. לא יודע.. השיר הזה לי משהו! חבל שהקולות שלהם היו מעוותים קצת.. בייחוד בסוף.. אבל ממש אהבתי! 10/10!!
7. Victimized... וואוו.. כשראיתי שהשיר פחות מדקותיים חשבתי שזה קטע מעבר.. ההתחלה שלו נשמעת כמו שיר מ ATS.. ואז.. שרון מה עובר עליך?! זה נשמע כמו שיר מהזמנים הטובים דווקא של לינקין! ראפ מעולה של מייק צ'סטר במיטבו רוב קורע את התופים בראד ופיניקס עובדים יפה! 10/10!!!!! השיר הראשון באלבום שאני נותן לו את הציון בלי להסס..
8. Roads Untraveled... במילה אחת?! נמסתי!!! ווווואאאאאאאוווווווווו מייק אדיר!! וצ'סטר?! איך שהוא התחיל את הוואווואוו.. נמסתי! מדהים איך פזמון בעל מילה אחת שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לה מילה יכול להיות כל כך טוב.. צ'סטר פשוט מדהים.. ואז הבית השני.. צ'סטר.. ארררר אני עוד אהפוך לגייז בגללו! באמת שאחד היפים!!! אין טכנו! כלי הקשה שמוסיפים צבע חדש ללינקין.. מדהים מדהים מדהים!! 10/10!!!
9. Skin To Bone... דיי עם הטכנו!!!! שיר מוזר לאללה.. בהתחלה מרוב שלא שמעתי את הקול.. לא זיהיתי אם זה מייק או צ'סטר.. וגם בסוף.. השיר עצמו נחמד כזה.. לא להיט.. 5/10
10. Until It Breaks... שוב.. טכנו לגמרי.. בעע.. איכס.. מייק נשמע נורא.. צ'סטר נשמע בסדר מינוס.. לא אהבתי בכלל.. אולי אחרי שאני אקרא ת'ליריקס אני אבוא לשיר בצורה שונה.. 3/10
11. Tinfoil... מיותר! נשמע כמו מוזיקת רקע של סרט אימה ממוצע.. בעע.. 1/10.. נקסט..
12. שיר אחרון.. אני כותב את זה לפני שאני שומע.. אני בא בציפיות גדולות שהאלבום ייסגר בצורה יפה כמו שאני אוהב.. כמו עם TM שלי ועם TLTGYA... ועכשיו נתחיל לשמוע..
סוף סוף צ'אז נכנס יפה! עם הקול האמיתי שלו! הקול שכולם אוהבים! ואף אחד לא מעוות לנו אותו! בית ראשון נחמד +.. פזמון מעולה.. בית שני נחמד + +.. גשר.. ואז.. בום.. ווואווו.. צ'סטר.. אתה מדהים!!! יופי של סגירה לאלבום.. רק צ'סטר והקול הנפלא שלו! שיר מעולה! אהבתי מאוד! הייתי רוצה לשמוע אותו בלייב..
לסיכום...
ג'ו.. לך שתה כוס קפה, קרא עיתון.. תנוח!! תן להם רגע לשיר לבד!!!! אני עוד אשנא אותו אחרי האלבום הזה! מה יהיה בהופעות?! בראד ודייב יישארו בבית.. המוזיקה באלבום הזה נוראית! חד משמעי! איפה הגיטרה של "נו מור סארוו" או הגיטרה האקוסטית של TM ו TLTGYA?! חסר מאוד! השירים קצרים מדי! נראה שלא עבדו על האלבום מספיק.. ושאת רוב המוזיקה ג'ו הכין בחמש דקות כשישב בשירותים.. אבל.. בניגוד למוזיקה.. הקולות היפים של מייק וצ'אז עשו את העבודה בחלק מהשירים! אין ספק שזה האלבום הכי פחות טוב של לינקין פארק מבין כולם.. (בלי להחשיב את האלבום עם JZ וריאמיניישן כי הוא לפניהם).. אני נותן לאלבום 7/10 ולא 5 או 6 מ 10.. רק בגלל שיש לו כמה הברקות שביקרתי אותן בהודעה הזאת..
אז זהו.. שמיעה ראשונה עברה בשלום.. נמשיך לחרוש עליו במהלך השבוע ונראה אם השתנה משהו..
שבוע טוב לכולם