הדיסק החדש Living Things שוחרר לרשת!!!

PureSHIT

New member
אני קורא את מה שכתבת

וכל הזמן חושב לעצמי: "למה לעזאזל הוא מתהנדס על השירים?" - לא אהבת? דלג...

מצחיק אותי שיש לך "רשימה שחורה" באלבום, פשוט כי גם לי יש אותה וזו בדיוק אותה הרשימה של LGM ו-Victimized. האמת, לפעמים בא לי להוסיף לשם את Until It Breaks.

בניגוד אלייך, כששמעתי את LITE ואחריו את In My Remains ואת I'll Be Gone(כי דילגתי עם BID ו-LGM) ממש נהניתי! בהתחלה פחדתי שאני לא אוהב אף שיר באלבום, ושלושת אלו הפתיעו אותי לגמרי. לדעתי I'll Be Gone יצא ממש טוב, אולי אפילו הכי טוב יחד עם LITE, אבל גם לי יש תחושה "מוכרת" שכזאת כשאני שומע את השיר... ואחרי ATS, אני דווקא אוהב אותה (;

הדעה שלי על Roads Untraveled היא כמו שלך, אפילו גרמת לי לאהוב אותו יותר כשהבאת לכאן את המילים שלו בעברית.
לגבי Skin To Bone - באמת שיר מוזר, נכון? אבל זה לא גרם לי לתפוס ממנו זבל, אלא סתם מוזר. שמתי לב שאחרי כמה שמיעות התחלתי קצת לאהוב אותו וזה ככה עד עכשיו.
גם Tinfoil מוזר, אבל קשה לעיכול? נהה. אין לי בעיה להקשיב לו כשהוא לפני פאוורלס בתור סוג של פתיח ארוך.
Powerless. שיר יפה! וכמו לך זה באמת מרגיש לי "נקי" יותר מכל השאר. סיום טוב לאלבום.

אז כן, אלבום מאודדדדדד אלקטרוני ובכיף הייתי מוריד לו מהמינון של זה, אבל ממש לא רע לי איתו.
"כל חששותי בשנתיים האחרונות התממשו" - גם אני ממש פחדתי. התבדיתי.

אגב, מחקר מדעי מוכיח שבר רפאלי נראית טוב יותר עם איפור (; אבל כפרעליה, היא שווה גם בלעדיו.
ואגב 2 - אם אלוהים יקח אותי יהיה לך משעמם כאן

Lqpark

New member
אני מוצא את הסיום

אני לא חושב שיש בכלל סיום, זה פשוט שיר אחרון טוב וזהו, אין ממש קטע סיום, ב- ATS אחרי השיא של הזרז בא TM והוא היה שיר שלם של סיום.
ב- MTM היה את הסיום הארוך של TLTGYA.
פה פשוט אין כלום, השיר נגמר וזהו.

גם אני אהבתי את LITE ואת In My Remains
Skin To Bone אכן שיר מוזר, אבל אני מוצא את עצמי שיר את ה- Skin To Bone Skin To Bone הזה.
Powerless מצויין אני בדרך כלל עושה לו את ההקדמה כמוך זה יותר יפה (Tinfoil )
אהבתי את הבר רפאלי, באמת היה משעמם בלעדיך

PureSHIT

New member
פעם אמרת שאני אתחתן עם רוסיה

ועכשיו עם שרון...

משהו אומר לי שתהיי ממש גרועה בתור שדכנית :)

LPMCR

New member
אל תדאג בקשר לזה :)

אתה אוהב רוסיות ואת שרון אפילו עוד יותר אז אני לא מודאגת

ודרך אגב שתהיה בעיניין שהשם משפחה של אמא שלי לפני הנישואים הוא מייקלר, שזה בעברית... שדכן ^^

איתי96

New member
טוב..

אז מה שאני הולך לעשות עכשיו.. זה לשמוע שיר שיר.. ואחרי כל שיר אני אכתוב את דעתי..
אז נתחיל..

1. Lost In The Echo.. בסדר כזה.. קצב טוב.. מייק נשמע אחלה.. אבל נראלי שצ'סטר עמד רחוק מדי מהמיקרופון! לא שומעים אותו!!!!!!!!! ג'ו.. תרים ת'ווליום של המיקרופון של צ'סטר!!! הצרחות היו נחמדות.. השתלבו טוב.. אבל אמאלה.. אין טיפת גיטרה בשיר הזה!!! מבחינת מוזיקה זה דיי בעעע... לסיכום.. 6/10 בנדיבות רבה..

2. In My Remains... הרבה יותר טוב מהקודם.. צ'סטר בכושר טוב! הפעם גם שומעים אותו לעומת השיר הראשון... מייק שר ולא מרפרפ.. נחמד מאוד.. הפעם גם יש קלידים ותופים.. אז נחמד.. אני דיי אהבתי את השיר הזה.. אני נותן לו 9/10!

3.

4.

אני מדלג על שני הסינגלים כי כבר חווינו את דעתנו עליהם כאן כשהם יצאו ואין לי עוד מה להוסיף.. BID שיר מעולה לדעתי.. ו LGM שיר גרוע בגרסת האלבום ובלייב הוא מעולה!.. נקסט..

5. I'LL Be Gone... התחלה מוזרה.. צ'סטר נשמע כמו אי.טי (החייזר.. מי שלא ראה ת'סרט והייתה לו ילדות קשה).. אבל זה הולך ומשתפר.. צ'סטר נשמע מעולה! עדיין חסרה המוזיקה! למה רק DJ?! אני גם אוהב שירים שהם בלי מייק.. לא שיש לי משהו נגדו פשוט.. אני יותר אוהב את צ'סטר ופחות מחבב ראפ.. אני אהבתי.. 9/10

6. Catle Of Glass... וואו... שיר מעניין ומסקרן בטירוף.. כמו ששרון אמר צריך לקרוא את הליריקס שלו.. ממש אהבתי את מייק בשיר הזה ובטח שאת צ'סטר.. ובניגוד לשרון אהבתי גם את הבתים וגם את הפזמון.. לא יודע.. השיר הזה לי משהו! חבל שהקולות שלהם היו מעוותים קצת.. בייחוד בסוף.. אבל ממש אהבתי! 10/10!! :)

7. Victimized... וואוו.. כשראיתי שהשיר פחות מדקותיים חשבתי שזה קטע מעבר.. ההתחלה שלו נשמעת כמו שיר מ ATS.. ואז.. שרון מה עובר עליך?! זה נשמע כמו שיר מהזמנים הטובים דווקא של לינקין! ראפ מעולה של מייק צ'סטר במיטבו רוב קורע את התופים בראד ופיניקס עובדים יפה! 10/10!!!!! השיר הראשון באלבום שאני נותן לו את הציון בלי להסס..

8. Roads Untraveled... במילה אחת?! נמסתי!!! ווווואאאאאאאוווווווווו מייק אדיר!! וצ'סטר?! איך שהוא התחיל את הוואווואוו.. נמסתי! מדהים איך פזמון בעל מילה אחת שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לה מילה יכול להיות כל כך טוב.. צ'סטר פשוט מדהים.. ואז הבית השני.. צ'סטר.. ארררר אני עוד אהפוך לגייז בגללו! באמת שאחד היפים!!! אין טכנו! כלי הקשה שמוסיפים צבע חדש ללינקין.. מדהים מדהים מדהים!! 10/10!!!

9. Skin To Bone... דיי עם הטכנו!!!! שיר מוזר לאללה.. בהתחלה מרוב שלא שמעתי את הקול.. לא זיהיתי אם זה מייק או צ'סטר.. וגם בסוף.. השיר עצמו נחמד כזה.. לא להיט.. 5/10

10. Until It Breaks... שוב.. טכנו לגמרי.. בעע.. איכס.. מייק נשמע נורא.. צ'סטר נשמע בסדר מינוס.. לא אהבתי בכלל.. אולי אחרי שאני אקרא ת'ליריקס אני אבוא לשיר בצורה שונה.. 3/10

11. Tinfoil... מיותר! נשמע כמו מוזיקת רקע של סרט אימה ממוצע.. בעע.. 1/10.. נקסט..

12. שיר אחרון.. אני כותב את זה לפני שאני שומע.. אני בא בציפיות גדולות שהאלבום ייסגר בצורה יפה כמו שאני אוהב.. כמו עם TM שלי ועם TLTGYA... ועכשיו נתחיל לשמוע..
סוף סוף צ'אז נכנס יפה! עם הקול האמיתי שלו! הקול שכולם אוהבים! ואף אחד לא מעוות לנו אותו! בית ראשון נחמד +.. פזמון מעולה.. בית שני נחמד + +.. גשר.. ואז.. בום.. ווואווו.. צ'סטר.. אתה מדהים!!! יופי של סגירה לאלבום.. רק צ'סטר והקול הנפלא שלו! שיר מעולה! אהבתי מאוד! הייתי רוצה לשמוע אותו בלייב..

לסיכום...
ג'ו.. לך שתה כוס קפה, קרא עיתון.. תנוח!! תן להם רגע לשיר לבד!!!! אני עוד אשנא אותו אחרי האלבום הזה! מה יהיה בהופעות?! בראד ודייב יישארו בבית.. המוזיקה באלבום הזה נוראית! חד משמעי! איפה הגיטרה של "נו מור סארוו" או הגיטרה האקוסטית של TM ו TLTGYA?! חסר מאוד! השירים קצרים מדי! נראה שלא עבדו על האלבום מספיק.. ושאת רוב המוזיקה ג'ו הכין בחמש דקות כשישב בשירותים.. אבל.. בניגוד למוזיקה.. הקולות היפים של מייק וצ'אז עשו את העבודה בחלק מהשירים! אין ספק שזה האלבום הכי פחות טוב של לינקין פארק מבין כולם.. (בלי להחשיב את האלבום עם JZ וריאמיניישן כי הוא לפניהם).. אני נותן לאלבום 7/10 ולא 5 או 6 מ 10.. רק בגלל שיש לו כמה הברקות שביקרתי אותן בהודעה הזאת..
אז זהו.. שמיעה ראשונה עברה בשלום.. נמשיך לחרוש עליו במהלך השבוע ונראה אם השתנה משהו..
שבוע טוב לכולם

Lqpark

New member
יפה

דווקא Lost In The Echo נשמע טוב בקרב האנשים ששמעו אותו
בקשר ל- Catle Of Glass לי מאוד הפריע שהפזמון קטן ולא זורם ועולה עם השיר, זה כאילו תוקע את השיר ועוצר אותו מלעלות, זה לא הפריע לך?
בקשר ל- Victimized גם כאסח צריך לעשות בטעם, לדעתי זה לא שם.
רצועות 9 10 11 כמו שצינתה לדעתי די הורסים את האלבום אם לא הם זה היה אחרת לגמרי

העלתה נקודה טובה, באמת השירים קצרים והאלבום בכלל קצר

איתי96

New member
כמו שאמרת לדליט..

על טעם וריח אין להתווכח.. זו התגובה הראשונית שלי לאלבום.. כמו שאמרתי.. אולי אחרי שבוע של שמיעה זה יישמע אחרת..

איתי96

New member
איזה שאלות?!

שאלת שאלה אחת בשורה השנייה.. והתשובה עליה היא לא! XD

linkinpark10

New member
התרשמות מהאלבום אחרי כמה שמיעות

בניגוד לשאר האלבומים, האלבום החדש לא מגובש.
מרגיש קצת חסר זהות. יכול להיות שהדעה הזאת תשתנה אצלי לאחר כמה שמיעות או לאחר שאבין קצת יותר מה עומד מאחורי האלבום..

אני לא מבסוט מהכיוון החדש, ואני מסכים עם שרון על כך שהאלבום נשמע "פזיז" מדי, חסר השקעה ומחשבה בניגוד למה שאנחנו מכירים מלינקין פארק.
אבל לא הכל שחור:
שני השירים הראשונים מצויינים - IMR מרגש וגם שונה ממה שאנחנו רגילים לשמוע מהם..
LITE השיר הכי טוב של מייק. ואולי השיר הכי "חזק" באלבום.

שני שירים שקטים ומעולים:
powerless - לא מחדש הרבה, אבל עדיין יפה.
COG - שיר מפתיע מאוד, אפילו קצת הימור, אבל לדעתי יצא מדהים!
לאלה מכם שעוד לא התחברו, תנו לזה עוד קצת זמן..

על BID דיברנו, וLGM שיר מגניב אבל חסר כל ערך מוסף...

שאר השירים (חוץ מroads untraveled שעוד לא הבנתי איך לאכול אותו) הם אכזבה גדולה בשבילי...
הראפ של מייק בUIB ממש מפוספס (דרך אגב זה בראד ששר שם בסוף, אני מזהה את הקול שלו..) ושאר השירים הם במילה אחת - סתמיים.
IBG קליט ונשמע טוב, אבל כל כך נדוש...

בקיצור - חסר לי ראפ של מייק (אבל ראפ ראפ) וצרחות של צ'סטר

קיבלנו אלבום שהוא לא קונספט גאוני כמו ATS וגם לא מדהים כמו שלושת הקודמים לו.
אבל יש כמה הברקות, ואני בטוח שעם הזמן נלמד לאהוב גם אותו..
מי שאמר פה 50/50 ממש קולע לתחושות שלי כרגע.

*מצטער שהשתמשתי רק בקיצורים, לא היה לי כוח לכתוב את כל השמות של השירים...

LPMCR

New member
הקיצורים שלך!

שעה חשבתי מה זה IBG :)
ידעתי שהרוב יחשבו ש50/50.

linkinpark10

New member
עוד הערה

הקטעים בהם מייק וצ'סטר שרים ביחד מדהימים!
אולי זה השינוי המרענן (כמעט היחיד) מהאלבום הזה

LPMusic

New member
אתם מגעילים אותי כולכם!

איכס!
כל הפורום מוריד את האלבום?!
מה עם קצת כבוד ללהקה?!
אני כבר הזמנתי את האלבום לפני יותר מחודש וכמה שאני משתגע אני לא מוריד אותו או שומע מיוטיוב וגם לכו תדעו אולי זה לא הגרסאות הסופיות של השירים.
אני הקשבתי רק להדלפה של ה-30 שניות מ-Lost In The Echo, In My Remains ו-I'll Be Gone וממש התלהבתי!
הבעיה היחידה היא שאני הזמנתי את האלבום לכתובת ב-LA לחבר של אבא שלי אז כנראה שזה יגיע אליי בערך באמצע יולי...
ושרון תפסיק להתלונן!

Lior Dorenboust

New member
לא:)

אני לא מבין אך אתה יכול לחכות עד אמצע יולי?!
אמרתי לעצמי שאני אשמע את הדיסק שיגיעו אלי האוזניות BEATS PRO שהזמנתי אבל לא יכולתי להתאפק יומיים:D

למעלה