הדליקו
לזכרם של אהוד ואלדר

ilanaer2

New member
יהיי זכרם ברוך

למשפחות היקרות, שאלוהים יהיה בעזרכם,שלא תדעו צער יותר,את היקר מכל איבדתם ,נבקש מכל העם היקר שלנו להדליק נר לזכרם,להתפלל שלא יהיו עוד אבדות לעם שלנו, שכל הבנים יחזרו הבייתה בשלום ,אנחנו מחזקים אתכם משפחות יקרות

CHRISS

New member
אין לי מילים

שום דבר לא ינחם את המשפחות כבר... אחרי כל הסבל שעברו. יהיה זיכרם ברוך =[

עצוב לי מאד

כמו כולם היתה לי תקוה שהם יחזרו חיים.כואב לי על המשפחות שעברו כל כך הרבה בשנתיים האלו והסוף הנורא הזה.ה` יקום דמם.

../images/Emo16.gifלזכרם של מלחי הארץ..

היום בדיוק לפני שנתיים, בסביבות השעה 9 בבוקר, ישבתי מפוחדת במסדרון ביתי כשבומים חזקים נשמעים ואזעקה עולה ויורדת, אני בחודש שישי עם ילד בן 3.5 על הידיים.... ובדיוק היום, שנתיים אחרי, בערך באותה השעה, שבו אלינו אלדד ואודי, לא כמו שרצינו, לא כמו שחשבנו ולא כמו שקיווינו, ובני המתוק שהיום כבר בן 5.5 שואל אותי "אמא, שוב תהיה מלחמה?" ואני עונה לו שאני מקווה שלא יהיו יותר מלחמות, והסברתי לו וסיפרתי לו על אודי ואלדד וכל מה שהיה לו לומר זה שהוא יודע שהם יחזרו בחיים כי הם החיילים שלנו והם גיבורים... כן, הם גיבורים, אך לצערי כבר לא איתנו
מאחלת למשפחות שיהיו חזקות, מחבקת וחושבת ולעולם לא נשכח!! יהי זכרם של אודי ואלדד - ברוך

יהי זכרם ברוך

יום קשה לכל מדינת ישראל ולקהילה היהודית הגדולה בעולם. כל כך קשה לראות את התמונות האלו, הבנים האלו היו צריכים לחזור חיים, אבל המציאות רצתה אחרת. זה לא יום של פוליטיקה אלא יום של אבל קשה. אני רוצה לאחל ממקום מושבי בהולנד המון תנחומים למשפחות השכולות, הם אולי יודעים עכשיו איפה הבנים, אבל הגעגועים תמיד יישארו. ליבי איתכם בשעה כל כך קשה!

למעלה