הדלפה חדשה ואמינה על PS4K חברים, זו רעידת אדמה)

הדלפה חדשה ואמינה על PS4K חברים, זו רעידת אדמה)

אני מסכם את הדברים העיקרים של ההדלפה (זה איינסידר 100% זה נבדק)

לינק לGAF בסוף ההודעה.

כרטיס המסך חזק פי 2 מכרטיס המסך של הPS4 ומהיר ממנו בהרבה. לפי המדליף סוני רצתה לשדרג משמעותית גם את המעבד אבל זה היה מקפיץ את המחיר של הPS4.5 יותר מדי.

יהיה נגן bluray של 4K ומשחקים יעברו אפסקייל ל4K.- כמובן שכרטיס מסך חזק פי 2 לא מספיק ל4K אמיתי אבל האפסקיל בטח יהיה נהדר.

יהיו הרבה משחקים שמשתמשים בכוח של הPS4.5 בינהם god of war 4. לפי המפתח/מדליף. מפתחים כבר עכשיו מפתחים משחקים שמנצלים את הכוח של הPS4 לשיפורים גרפים. המשחקים האלה יעבדו גם על הPS4 הרגיל, אבל הגרפיקה והביצועים יהיו נחותים בצורה ניכרת לעין בהשוואה לPS4.5
עוד משחק שינצל לפי המדליף את הPS4.5 הוא deep down. משחק הJRPG
המסתורי של קפקום שנעלם לנו מהראדר.

הרוב המוחלט של משחקי הPS4 הישנים אלה שיצאו לפני דגם ה4K לא יקבלו שידרוגים גרפים אליו. למעט משחקים ספציפים שיקבלו פאצים מיוחדים, לשיפורים בבצועים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1202462
WOW!

לי אין ספק שאני משדרג על היום הראשון שהדגם הזה נוחת בארץ. ונראה מה אני אעשה עם הPS4 הישן, בטח אשחק עליו משחקים ישנים שלא יקבלו פאצים גם ככה.

חיכיתי עד עכשיו להגיד את זה, אבל רק אני מרגיש, שעד עכשיו היה לנו PS3.5 ועכשיו אנחנו מקבלים את הPS4 האמיתי?

זו ההרגשה לאור רוב המשחקים ששיחקנו על הPS4 מאז ההשקה.

דסקסקו איתי.

גיימספוט הדליפו בטעות את תאריך היציאה של FF15.

התאריך הוא כמו שאמרו שלושת המקורות.... 30 בספטמבר, תאריך היציאה העולמי של המשחק. היום יושק דמו, לא ברור אם זה הדמו שכבר ראינו אותו
(איזה פרייאר אני שילמתי מחיר ישראלי על הדמו הזה) או דמו וחדש. (הלוואי) סקוור מיהרו להרגיע שבכל מקרה יהיה שווה לצפות באירוע שלהם.

CallMeCavanaugh

New member
לא יודע מה לחשוב על זה

עם הבדל משמעותי בין השבבים הגרפיים, זה בהחלט עשוי ליצור מצב שמשחקים שתוכננו עבור ה PS4K יראו מחורבן לגמרי על ה-PS4 וזה מבעס.
צריך לבדוק באיזה תקנים בדיוק הוא יתמוך - HDMI2.0a ו HDCP2.2 או פחות מזה. אם הוא יתמוך בשני התקנים האלה אני אשקול לקנות אותו כי ממילא ארצה נגן שיתמוך בהם בשביל לנצל כמו שצריך את הטלויזיה שאני מתכוון לשדרג בחודשים הקרובים (ברגע שיהיו דגמים במחירים סבירים עם תמיכה ב-HDR), אבל לקנות קונסולה חדשה רק בשביל משחקים לא כל כך הרבה זמן אחרי שקניתי את הקודמת יבעס אותי.

כן, יש טיפה הרגשה שיצאנו פרייארים וזה מבאס.כנראה ייצא בתחילת

2017.
כאילו סוני דופקת אותנו כי אימצנו את הקונסולה ראשונים.אני חולם על PS4 חדש
מהרגע שהPS4 שלי מרעיש כמו מטורף וזורק דיסקים. יכול להיות שאם לא הייתי נתקל
בדברים האלה, הייתי יותר עוין לשדרוג. חבל פשוט שאין לנו חנות כמו gamestop וכאלה
שאנחנו יכולים לעשות טריד אין נורמלי.

אני חושב על זה ככה. גם ככה רציתי NX או אקסבוקס וואן, ועכשיו אני אצטרך לוותר עליהם. זה באסה, אבל השקעתי יותר מדי כסף באקוסיסטם של סוני, עדיף לי כבר להישאר איתם מעכשיו בלי להתפזר לקונסולות אחרות ולהשקיע את הכסף בPS4.5

במקום להשקיע בפלאפון חדש או טאבלט אני אשדרג את הPS4.
אם רק היה לי בונוס לבזבז עליו את השדרוג חחחחחח.

רצית קונסולה לילדים לא גבר? אתה יכול לתת להם את הPS4 הרגיל כשתשדרג
למכור בכל מקרה לא שווה, ההחזר הכספי שנקבל לא יהיה שווה את ההשקעה.

התמיכה בHDR משדרגת משמעותית את הצפיה? זה שווה? מעניין כמה הPS4K הזה יעלה בארץ כשיגיע. בטח 2600 ובאילת 2200 כמו הקודם.

CallMeCavanaugh

New member
אם יהיה שידרוג אני אנצל אותו כנראה,אלא אם הוא יהיה ממש מגוחך

לילדים אני שומר כרגע את ה-PS3, בניגוד ל-PS4 שכל ההבדל בינה ובין ה-4.5 זה איך חלק מהמשחקים ייראו, בין 3 ו-4 יש ממש הבדל בקטלוג המשחקים. אם התמורה תהיה מגוחכת אני פשוט אשאיר גם את ה-4 וגם את ה-4.5. נוכל לעשות מסיבות לאן בבית.
&nbsp
HDR אמור לשדרג משמעותית את הצפיה, בניגוד ל-4K. הסיכויים שאפשר יהיה להבחין בין 1080P ו-4K בטלויזיה בסלון נמוכים - במרחקי הצפיה הנהוגים בסלון צריך טלויזיה עצומה בשביל זה, אבל HDR ממש גורם לתמונה להיראות שונה כי הוא מגדיל את כמות הצבעים ובעיקר את טווח הבהירות שיש על המסך בכל רגע נתון. אם היו מסכי 1080P עם HDR הייתי מסתפק בכזה אבל כנראה שבשביל HDR אהיה חייב גם 4K.

כן, הכי טוב להשאיר את הPS4 גם בעיני.

כייף לך שיש לך מספיק אנשים שמעונינים בכזה דבר, אין לי מזל :( (או מספיק חברים גיימרים ליתר דיוק) נשמע מעולה הHDR זה יהיה מעולה גם למשחקים עצמם, נהדר.

אשתך לא תעשה בעיות על 3 קונסולות שונות בבית? יש סיכוי שאני הייתי ישן בסלון על כזה דבר חחח.

כל הפרטים על FF15 (דמו זמין בPSN ובאקסבוקס לייב)

תאריך היציאה הוא אכן 30 בספטמבר -דה
דמו חדש זמין עכשיו על הPS4 ועל האקסבוקס בחינם, הדמו יכניס אותנו לחלום של נוקטיס גיבור המשחק, אין לי סבלנות לחכות עד שאשחק בו!
למשחק תהיה אנימה מושקעת בת 5 פרקיקם שתתן רקע לדמויות של המשחק ולכן מאוד מומלץ לצפות בה, אם לא חובה :) אני אצפה כמובן.
יש טריילר סיפור שצירפתי.

יהיה משחק חינמי לסמארטפונים.

בהחלט, אני מרחם על נינטדו חחחח.

סוני ומייק הולכות לגנוב לה את ההצגה. אם ONE משודרג ישתווה לדברים שנאמרים פה על הPS4.K תשדרג? נשמעת לי שאלה קצת רטורית מצדי אבל עדיין מעניין אותי :)

עטלפוני

New member
המקרה שלי יותר פשוט להחלטה

באוגוסט אני עובר לצפון אמריקה ואני מתכנן לקחת את הוואן איתי. אם יוכרז דגם חדש סביר שפשוט לא אסחב עם הנוכחי, ואקנה את החדש שם (בהנחה וזה יצא למכירה באוגוסט-דצמבר 2016, ולא במחיר מטורף). מקווה שהקינקט ישאר תואם, ואז אוכל את זה לקחת לפחות, לחסוך קצת.
&nbsp
אבל גם אם הייתי נשאר, הייתי קונה. הוואן היתה פעם ראשונה שרכשתי קונסולה "day one", ואני מאוד נהנה מהחוויה הזו (גם במחיר של לשלם יותר ולקבל פחות מאשר לקנות עכשיו). בלי קשר למשחקים, אני אוהב לראות תהליך אבולוציה של תוכנה, והתמיכת תוכנה של הוואן מעולה מהבחינה הזו (בעיקר אם אתה משתתף במסלול הבטא).
&nbsp
גם סביר שהטלוויזיה הבאה שלי שנקנה שם תהיה 4k, אז בכלל יש ערך מוסף.

וואלה? צפון אמריקה? מה זה קבוע?

או שאתה חוזר אלינו באיזשהו שלב? כן אין ספק שאם אתה תהיה בארצות הברית בזמן השידרוג אז כדאי לך לחכות ולשדרג שם, המחיר יהיה יותר מדי טוב. רוב הסיכוים שאתה כבר תהיה הרבה זמן שם עד שהשידרוג יגיע, אני לא רואה את מייק וסוני משדרגות לפני 2017.

כן,אתה צודק,השידרוג של הPS4 היה שווה, אין מצב שהייתי משחק רק על הPS3 עד עכשיו, בגדול אני לא מתחרט ששידרגתי מוקדם, עשינו בעיני את הבחירה הנכונה.

פשוט מבאס שאצטרך לוותר על קונסולה שניה, זה יהיה יקר לי מדי :(.

איזה כייף לך, צפון אמרייקה מחירים שפוים! אם היה לנו את המחירים שלהם בכלל לא היה לי מה להתלבט בנוגע לשדרוג.

meishar84

New member
אפשר להזמין משם הכול בערך ועדיין יוצא זול מהותית מישראל

חשבון אמריקאי + וקנייה בPSN האמריקאי.
חנויות פיזיות ששולחות לארץ (VGP) , חנויות פיזיות שלא שולחות , אבל בשביל זה יש את מאסטופ ודומיו (gamestop).
אפשר גם להזמין מאמזון כלשהו.
או לקנות באילת

אבל לקנות באילת זה עדיין יקר :(

אם ההפרש יהיה 1500 בארצות הברית ו2100 באילת אולי אסכים שוב לקנות בארץ :)
דאמ, תחשוב שהם קונים PS4 משודרג ב1500 שקלים! אני קניתי בארץ בזמנו 3DS במחיר הזה.

ונכון שאפשר לקנות מהם הכול, אבל מה עושים שאתה אדם נוירוטי אפוף חרדה כמוני? שכל הזמן ידמיין איך הקונסולה שלו לא תגיע לעולם ? דאמט.

כן, כל קונסולה שלי נרכשה באילת למעט קונסולות של נינטנדו.

שקניתי בגבעתיים ובראשון כי אין באילת קונסולות של נינטנדו, זה ממש חרם.

meishar84

New member
את שלי רכשתי באילת לפני שנתיים +

2100 ש"ח לערכה הבסיסית, מכשיר אמריקאי, יבואן KAYA אחריות לשנה.
עובד טפו טפו

בגדול גם הPS4 שלי עובד טוב למרות הבכיינות שלי.

הPS4 יעצמו עובד חלק לגמרי, למרות הרעש ולמרות שהוא פולט דיסקים. אל זה מעצבן רצח כי יש לי נגיד את GTA5 בדיסק וקיבלתי במתנה את AC סינדיקט על דיסק וקשה לי להנות מהם כשאני חושב שהPS4 יכול להעיף לי דיסק ברגע חשוב :(

אבל חוץ מזה הPS4 מריץ משחקים חלק והכול עובד טוב.

זה רק דורש ממני בעיקר אוזניות טובות ולעבור לקנייה דיגיטלית.

meishar84

New member
תגובה בפנים

לגבי הפליטת דיסקים, שים את הפלייסטיישן על משהו שיגביה אותו קצת.
אצלי למשל הוא מונח בצורה מאוזנת מעל מגבר שלא פולט הרבה חום, אם בכלל הוא פולט חום, שמתי מתחת לPS4 בכל פינה וגם באמצע המכשיר ספוגיות קשות שמרימות אותו ס"מ - 2 מעל המגבר, אולי בגלל זה לא נפלטים לי דיסקים.
&nbsp
לגבי אוזניות - sony wireless gold , 100 דולר בVGP

למעלה