הדלפה חדשה ואמינה על PS4K חברים, זו רעידת אדמה)

סוני אמרו שהם לא יאפשרו לvr לרדת

מ60fps אף פעם בקסדת הvr. וקשה לי להאמין שהפס4 (או השידרוג שלו) יכולים לעשות vr חלק ב60fps לבאטלפילד במיוחד ש5 יבוא עם גרפיקה טובה יותר בהרבה.

במיוחד כשעוזבים לארצות הברית.

דאמ, בסוף אני שיחקתי בPS3 משודרג ואת מקבלת את הPS4 האמיתי.
אלוהים.

PlayGirl3

New member
הפרק הראשון של FF15 - הסדרה

יאי! חבל שזה רק 11 דקות ולא 25 דקות. עוד מעט אני אשב לראות.

רשמים מהדמו יהיו בשרשור השבועי! (בלי ספוילרים!)

מישהו 2

New member
מגניב! איזה כיף שיש סדרה.

אני ארגיש הרבה יותר בנוח להיכנס למשחק הזה אחרי הצפייה בסדרה

מישהו 2

New member
אני מרגיש שאני רוצה לחכות ולראות את סוני מציגה את זה

ואת התגובות בעולם.
&nbsp
נראה מה אני אעשה עם ה- PS4 הישן

אתה תהנה מהשדרוג גבר אל תדאג.

נכון, זה עוקץ קצת אבל בסוף הכול יהיה לטובה! חברה שלי קנתה לא מזמן איזה גלקסי נוט משהו ב2000 ומשהו שקל, אם היא קונה את זה בלי חשבון אני יכול לשדרג את הPS4.

ותחשוב על הצד החיובי, מהיום אנחנו נוכל לבחור אם אנחנו משדרגים לPS5.
או מחכים לPS5.5. יש לי הרגשה שאני ואתה מהטיפוסים האלה שתמיד ישדרגו כך או אחרת חחחח.

ישר חשבתי עליך שקראתי בהדלפה של GOD OF WAR 4 יהיו שיפורים גרפים.
אמרתי לעצמי כזה "אין מצב עכשיו שמישהו 2 יעבור בשקט על GOD 4 נחות בקונסולה שלו" חחחחחחח.

סטאר אושן 5 מגיע ב28 ליוני למערב. יש קצת רשמים.

*המשחק די מאתגר אם אתה לא משתגע ועושה גריינד מטורף"
* יש סייב פוינטס (נקודות שמירה שרק בהן אפשר לשמור) מה שגם מוסיף לאתגר כמובן.
בגדול אנשים נהנהים ממנו וזה סטאר אושן הישן והטוב.

מי שיעשה פרי אורדר יקבל כל מיני חפצים מועילים למשחק ואת מנגינת הקרב של וולקארי פרופיל 1.

נ.ב : סקוור רומזים שאחרי סטאר אושן 5 הם יעשו וולקרי פרופיל 3
(מקווה שלא, למה לא פשוט סטאר אושן 6? ) עצבים איתם.

סקוור וסוני ישחררו סרט עלילתי על פפ15 לפני השקת המשחק.

טריילר.
הסרט יהיה זמין לקנייה דיגיטלית ובבלו ריי.
סקוור, נשמות לא כדאי קצת להירגע? סדרת אנימה זה מגניב, סרט כזה, זה קצת מוזר.
אני אראה אותו כמובן אז אני סתם מתלונן, אבל תשאירו לנו קצת דברים לגלות על המשחק... אתם יודעים... במשחק?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=iP8EgMUVmwk

Shadow of Mordor 2 בדרך? כנראה לפי השמועה הזו.

http://www.playstationlifestyle.net...pment-at-monolith-according-to-leaked-resume/

הגיוני מאוד לפי זה שהמפתחת שלו מפתחת המון זמן "משחק סודי" אני צריך לחזור למשחק הראשון מתישהו, חבל שהוא כזה קל ושהעלילה משעממת, אבל בטוח יהיה לי איזה סופש משעמם יום אחד לסיים אותו.

עטלפוני

New member
הלוואי... ממש ממש נהנתי מהראשון!

המשחק היחיד לדעת שסיימתי בו את כל משימות הצד.

קוונטום ברייק מקבל ביקורת ראשונה, ציון 8.5

הביקורת היא של Jim Sterling.
נקודות עיקריות בביקורת.

*גיימפלי ממש כייפי, האפשרות להשתגר ממקום למקום, לשגר כדורים חזרה לאויבים שלך והאפשריות להתחמק מהר הופכים את הקרבות לטקטקים ומעודדים אותך להילחם
בצורה חכמה ולא סתם להתחבא מאחורי איזה קיר"
השליטה במשחק נוחה וזורמת ככה שכל אחד יכול להגיע לעומק הטקטי הזה בלי בעיות.

המשחק בנוי ככה, שבין כל כמה קרבות גדולים יש לך קטעי חקירה איטים ושקטים, ככה שאף פעם לא נמאס לך להילחם ואתה תמיד מצפה לעולם הבא ובד בבד אתה נהנה מהקצב האיטי ופיתוח הדמויות.

הקטעים שיש בהם סצנות של שחקנים אמיתים טובים, ואפשר ממש להנות מהם כמו מסדרה טובה והם נותנים לדמויות זמן מסך,אבל הבעיה איתם שבאיזשהו שלב רמדי ומייק לא סגרו את כל הקצוות העלילתיות שהפרקים האלה פותחים.

עטלפוני

New member
תזכורת ש killer instinct יצא למחשב אתמול (f2p)

לבעלי חלונות 10, אפשר להוריד (כ - 21 גיגה) מהחנות של מיקרוסופט. המשחק הבסיס חינמי, כל שבוע תהיה דמות אחרת פתוחה למשחק בחינם למשך אותו שבוע, או לרכוש חבילות דמויות ב 20 דולר/דמות בודדת ב 5 דולר למשחק קבוע.
&nbsp
רכישות באקס בוקס תקפות גם למחשב, וההפך. כנ"ל לגבי התקדמות במשחק ושמירות.
&nbsp
אתמול שיחקתי כמה סיבובים עם חבר, אני על האקס בוקס והוא במחשב - ועבר יופי. בלי לאגים בכלל, ואפילו הצ'ט היה פעיל לשיחה תוך כדי. התקלה היחידה שנתקלנו זה שהוא לא קיבל נוטיפיקציות ממני על הזמנה למשחק (אקס בוקס שולח למחשב) אבל ההפך כן (מחשב לאקס בוקס). לא יודע אם זה באג, או משהו בהגדרות מחשב שלו. לא ראיתי אישית, אבל לטענתו המשחק רץ פצצה (לא זוכר את הכרטיס שלו, אבל זה מאלה שעולים כ 1000 שקלים).

שאני אקנה לפטופ חדש אני אקנה אחד שעומד בדרישות של KI.

אני חייב לפטופ חדש. אני כזה חלוד יצא לי פה ושם לשחק KI על אקסבוקס וואן של מישהו
ואפילו רציתי לשכנע אותו להשאיל לי אותו תמורת הPS4 אבל לא היה לי נעים.

עטלפוני

New member
לא יודע מה יש לך כרגע, אבל יש לי אסוס עם gpu 640m ומשחק סבבה

(המשחקיות פועלת חלק לגמרי, הגרפיקה מן הסתם לא במקסימום).

הנייד שליי עגלה מ2010 :(

ונייח כבר אין לי. הם רוצים I5 בדרישות, הנייח שהיה לי בזמנו עומד בדרישות אבל אני לא מתכוון לתקן אותו ושיתפוס לי מקום בחדר/בית/סלון.

בדקתי אין מצב שduel core הנייד שלי מריץ את המשחק,בטח לא ב60fps נעול שזה חובה.

לא נורא העיקר שהפורט קיים זה לא יקח לי הרבה זמן לשדרג נייד אני חולם על זה המון זמן.

משחק עלילתי על המהפכה האירנית יש טריילר.

המשחק מפותח על ידי עובדים לשעבר ברמדי וברוקסטאר וזה נראה מעניין למדי גם אם הגרפיקה יכלה להיות יותר טובה יותר.

עם כל מה שקורה איתנו מול אירן/המערב מול אירן, מעניין לראות משחק שמנסה להתעסק בכל מה שהביא עלינו את הקטסטרופה הזו.

למעלה