הדלפה חדשה ואמינה על PS4K חברים, זו רעידת אדמה)

meishar84

New member
ההבדלים עוד שהPS4 יצא לא היו גדולים יחסית בין אילת לחו"ל.

מבחינת ילך לאיבוד, אני במקומך לא הייתי מוטרד, יש מעקב פריט בדואר\DHL\פדקס וכו'. במידה ויילך לאיבוד כל חנות שמכבדת את עצמה תשלח לך פריט חלופי, כי המשלוח מבוטח.
&nbsp
&nbsp

עטלפוני

New member
אין תוכנית רשמית

אם יהיה טוב באופן טבעי נרצה להשאר, ואם יהיה רע באופן טבעי נרצה לחזור. זה גם תלוי במה יקרה פה בינתיים :)
&nbsp
מחירים שפויים, אבל המעבר עולה הרבה כסף וההתחלה תהיה קשה - אז הכל תלוי בתימחור. ברור שהאידיאלי זה לקנות טלוויזיה חדשה ודגם חדש לקונסולה, אבל גם ייתכן תסריט של צימצום כלכלי לכמה חודשים טובים עד שנתאזן. בתמונה הכללית, יש דברים יותר חשובים במעבר מהתחביב הזה (כמו למשל גן לילדה או ריהוט בסיסי).
&nbsp
לא ארה"ב, קנדה.

קנדה?? רק מלדמיין את זה אני הופך לקרח.

אני לא יכול לדמיין את עצמי גר בעיר שאין בה שמש תמידית. גם אם יהיה טוב, בטח יהיה מבאס שהמשפחה לא נמצאת לידכם. זה הבאסה במעברים האלה, אבל היי אני לא אבאס אותך, רקר נקווה שהקנדים פחות קרים מהאקלים שלהם.

הבנתי שזו המדינה שהכי בעד מהגרים, ever! אבל לך תדע איך הם מתייחסים בתכלס כפריטים לישראלים.

עטלפוני

New member
טוב, זו לא חוכמה - אתה איילתי :)

אישית אני שונא שמש, אז אני שמח. גרתי שם בעבר תקופה, מודע לכל היתרונות והחסרונות של ריחוק מהמשפחה ושאר ירקות. ברור שזה לא קל, מהרבה בחינות.
&nbsp
היחס לישראלים לא שונה מלשאר המהגרים, והוא סובלני מאוד (לפחות זו היתה חוויתי האישית בעבר). ברור שברמת הפרט נתקלים לעיתים באוהבים או בשונאים, כמו בכל מקום אחר.

נחמד לשמוע!

המון בהצלחה, כן? פשוט זה תמיד קצת צובט לשמוע על ישראלים שעוזבים את הבית. מה נעשה.

בישראל אין לה אופציות?

אבל אני מבין שהפורום הזה הוא לא המקום לשאלות אישיות כאלה.
לא שהארץ דבש לא מבחינת איכות האנוש ולא מבחינת יוקר מחייה אבל זה עדיין מקום טוב מספיק לגדול בו.

היי אנחנו גדלנו פה ואנחנו די בסדר :)

עטלפוני

New member
אני לא יודע

אין פה "נכון" או "לא נכון", אבל עבורי ישראל של 2016 היא לא ישראל של שנות ה 80 בה גדלתי. אני לא יודע מה יהיה פה כשהיא תהיה אדם בוגר, באיזור 2033, וחושב שזה נכון לפתוח בפניה אפשרויות נוספות לעתיד. זה מערך שיקולים שלם של כלכלה/ביטחון פנים/איכות סביבה/דת/מלחמה ושלום עם השכנים וכו' וכו'.
&nbsp
אם נשאר והיא תרצה לחזור כבוגרת, שתחזור. אם נחזור עוד חמש שנים והיא תרצה לטוס בחזרה למקום אחר, שתטוס. עדיף לתת לה את האופציה ומקסימום לא להשתמש בה לעולם, מאשר להצטער בעתיד על מהלך שלא עשינו. בישראל היא רשומה, באירופה היא רשומה, עכשיו נשאר צפון אמריקה :) לגבי המזרח - לצערי אין לי אפשרות כרגע. ככל שהעולם יפתח בפניה יותר, סיכוי גבוה יותר שהיא תצליח לשרוד ולמצוא את המקום האידיאלי עבורה. לך תדע מה יהיה מבחינת מעצמות/כלכלה עולמית/אקלים בעוד 20-30 שנה.
&nbsp
זה בלי כל קשר לעובדה שאני נהנתי ממזג האוויר, האווירה והחומר האנושי בקנדה, ואשמח לגור שם שוב פעם נוספת.

באיזה מובן זו לא אותה ישראל של שנות ה80?

כאילו ברור שזו לא בדיוק אותה ישראל, פעם היה בטח פחות יקר לגור פה ולא היה את הסכנה הזו של דאעש מעל הראש שלנו והכול היה פחות קיצוני אבל אישית זה לא מה שהיה גורם לי ללכת מפה, ואתה גם נשמע לי אחד שחי טוב כלכלית אז אין לי ספק שעתיד טוב אתה יכול לאפשר לה גם פה.

אבל היי הדבר הכי חשוב זה שאתם נהנים מעצם המעבר אם זה נוח לך שם ואתה מרגיש מספיק בבית בקנדה אז זה סבבה.

סורי אם זו היתה חטטנות או משהו.

עטלפוני

New member
לי זה מרגיש שכולם נגד כולם פה

אני כל הזמן צריך להיות דרוך. השיפוצניק ינסה לעבוד עלי/המכונית תדחף לי לנתיב/המחבל ידקור/הסופר יתמחר גבוה/האיש יעקוף בתור/הטלפנים יציקו/הנער יכנס עם האופניים לגינת משחקים של הילדה/הדתי יקבע איך אתחתן/הקקי של הכלב ישאר על המדרכה/הפארקים הלאומיים ישארו מנוטפים/הביוב יזרום לים/ישפאר יתנערו מאחריות וכו' וכו' וכו'. אני חושב שלעומת העבר אין פה כבר "עם", אלא אוסף של קבוצות, וגם שם זה כל אחד לעצמו. מעולם לא נתקלתי במקום בו התחביב זה עוינות. אישית, כך אני מרגיש, ונמאס לי להיות כל הזמן דרוך. זה משפיע לי על השמחת חיים והבריאות הנפשית.

העתיד הטוב שאני יכול תיאורטית לארגן לעצמי זו פיקציה. זה מה שאני עושה עכשיו, חי בבועה ומתעלם מכל מה שבחוץ. הגעתי למסקנה שזו דרך מוזרה לחיות, ואולי במקום לחיות בבועה עדיף למצוא מקום שנחמד לך גם לצאת ממנה בו :)

מבחינת שכר, אנחנו מעמד ביניים קלאסי, פשוט אני תמיד הקפדתי, ותמיד מקפיד, להשאיר כסף בצד לתחביבים כמו המשחקים כי זה חשוב מאוד לדעתי בשביל הנשמה. אבל אין לי אופק ריאלי לדירה או שכירות במקום נעים לטווח הרחוק.

אבל כמו שכתבתי מקודם, זה עניין מאוד סובייקטיבי. זה לא שישראל חרא וכל השאר מדהים, או ההפך. זה מה שאתה מחפש בחברה, ואיזו חברה מתאימה לך. לאחד זה לגור בישוב כמו קרני שומרון, ולשני זה בקתה בכפר בסין ולאחר זה ברלין. הרבה פעמים מזכירים את ישראל בהקשר הכספי, אבל זה לא רק זה. אושר נמדד במכלול של דברים, לא רק כמה היתרה בבנק. אני יכול להיות מיליונר, זה עדיין לא יגרום לאיש שלא לחתוך אותי בכביש או להשאיר את השמורת טבע נקיה. להיות מיליונר רק יגרום לי ליצור לעצמי בועה יותר גדולה ונוחה, והרי המטרה שלי היא לצאת ממנה לא להגדיל אותה.

עריכה: אני חושב שזה שאתה באילת גם קצת יוצר ריחוק טבעי משאר הדברים. אני בטוח שהעיר הזו מרגישה קצת כמו מקום בתוך מקום לאלה שגרים בה.

ההבדל באמת שלך יש ניסיון ולי אין.

אני מתכוון כמובן גם יותר ניסיון חיים ממני בכללי וגם ניסיון לגור במקום אחר אני שונא את כל מה שאתה שונא אבל אני לא באמת גרתי במדינה אחרת אז אני כנראה בהכחשה ולא שם לב שבמדינה אחרת זה יכול להיות יותר טוב.

אתה חיית בקנדה אז אם שם באמת אנשים יותר נורמלים, אדיבים, רגועים אז אני מאמין לך שזה ככה.

השאלה אם חיית בקנדה מספיק זמן כדי להכיר גם את הצדדים הלא יפים שלה.

אבל בכל מקרה אני מתחבר לגישה שלך של "נפעל לפי ההרגשה" מקסימום יהיה רע תחזור :).

בנוגע לאילת בין שאר חלקי הארץ.
כאחד שמכיר את אילת מקרוב וגם את האזורים האחרים בארץ בפירוש כן.

זו עיר שונה משאר הארץ לטוב ולרע ויש הרבה משניהם :)

אני מרגיש בטוח כאן יותר משאר הארץ, אני כמעט לא חושב על אפשרות שיהיו פיגועים. (למרות שדעאש די מלחיצים בהקשר של אילת)

כאילתי אני בפירוש לא יודע מה זה פקקים, דחק אני יכול להגיע לכל מקום טוב באילת בהליכה בלבד וזה טוב לכושר.
המחירים פה טובים יותר.
וזה כמובן הבית עם המנטליות שאני רגיל אליה והסלנג האילתי והים ומה לא..

אבל... ברור לי שהעיר הזו היא בועה וכמו שאמרת מבועה צריך לצאת מתישהו.

זו לא עיר שמציעה למישהו כמוני (מנהל רשתות) קרקע להתפתח בה, וכמעט אף פעם לא פגשתי בחורה נורמלית שמוכנה לגור כאן כל חייה. והמנטליות שלי היא
"תחייה איפה שהאישה שלך רוצה לגור"

אז ברור לי שהימים שלי כאילתי הם ספורים בתמונה הגדולה :(

meishar84

New member
לא ברור כמה מהותי יהיה ההבדל בגרפיקה ב1080p במשחקים

אני מאוד ארצה לשדרג ברגע שהקונסולה תצא, אבל אם אין הבדל בגרפיקה ב1080p אז זה קצת חסר טעם.
&nbsp
בלי קשר, הPS4 שלי חגג שנתיים לא מזמן, למרות שאין לי איתו שום בעיה למעט רעשי המראות ומטוסים (PS4 דור ראשון)

לפי ההדלפה הזו יש הבדלים ניכרים בגרפיקה.בין המכשירים.

המדליף הזה ללא ספק מדגיש שמשחקים שינצלו את הPS4.5 יגרמו למשחקי הPS4 להיראות נחותים שמשחקים אותם עליו.
אבל אתה יודע איך זה, נצטרך לחכות לאישור רשמי וסופי של סוני. אתה משחק בעיקר מולטיפלייר, לא? כי אלה המשחקים שלדעתי הכי פחות צפוים לקבל שיפור גרפי מהדגם הזה, כדי לא להרוס לאנשים את החוויה, אז זה יהיה עוד שיקול.

חוץ מזה ראיתי אנשים שראו באטלפילד על אולטרא במחשב ואז על הפס4 והם טענו חולי הנפש האלה שאין שום הבדל בין הגרסאות אז לא יפתיע אותי אם יהיו אנשים
שגם שידרוג גרפי ניכר לא יזיז להם, סה'כ קהל של קונסולות לא כזה מחשבן לשיפורים גרפים, רובנו בדרך כלל יותר רגישים לקפיצה של דור שלם.

חחחחח ורעש המטוס הוא לא סיבה מספיק טובה לשדרג בעיניך? בעיני זו כבר סיבה.
אבל כן נחכה לE3!

meishar84

New member
טוב קנית ושכנעת אותי. מחכה ליציאה שלו גם ככה

אני משחק בעיקר מולטיפלייר אבל לא רק..
המשחק שעובד אצלי הכי קשה הוא BF4, אחריו Arkham Knight ופה ושם Transformers Devastation.
&nbsp
בBF4 בין המחשב לPS4 ההבדלים עצומים! האיכות של המשחק במחשב מדהימה, ההבדלים בפירוט ובחדות של הגרפיקה וגם של הנשקים ענקיים .
&nbsp
רעש המטוס - רק שאני עוצר את המשחק אני שומע אותו, אני אף פעם לא שומע אותו כי אני משחק עם מגבר ורמקולים טובים ואם לא אז עם אוזניות Wireless Gold.
אבל, החום שבאיזור מאחורי הקונסולה , אפשר להשאיר שם תבנית ולאפות עוגה או בורקס

&nbsp
דבר אחרון, לא הזכרנו עוד את הProject Morpheus, שזה עוד דבר שאני מחכה לו, יש לו כבר מכירה מוקדמת בארה"ב -500$. ככה שהתקופה הזאת של אוקטובר נובמבר הולכת להיות סופר יקרה. ונשים רגע את הBF החדש שיצא במהלכה.

כן ,אפשר לעשות צ'יילי קון קרנה על הPS4 חופשי.

מרוב חום. לפחות על שלי חחח. זהו שלי אין מגבר, ושמתי את הPS4 בחדר השינה שהוא לא כזה ענקי אז אני חושב שבגלל זה רעש המטוס נורא מודגש אצלי.

אם אני אשים בסלון אני לא אוכל לשחק מתי שאני רוצה זו הבעיה

אני בדיוק מחפש מחיר טוב לאוזניות גולד האלה. הן נוחות בכלל באוזן? אין הרגשה מעיקה באוזן שמשחקים איתם לאורך זמן? אני שונא כשהאוזניות גדולות מדי.

אני מעדיף את האוזניות הקטנות האלה שנכנסות לך לתוך האוזן עצמה.

אבל אוזניות יוקרתיות כאלה נהרסות לי מהר לא משנה כמה הן יקרות :(

בנוגע למורפיוס/VR הם יהיו המשחקים הראשונים להרוויח מדגם הPS4.5 אז הנה לך עוד תמריץ לשדרוג.

ובאטלפילד על המחשב זה באמת עולם אחר, כל כך שברור לי שאם הייתי נכנס לבאטלפילד זה היה בעיקר על המחשב.

קשה לי להאמין שהם יש פרו את הגרפיקה של באטלפילד כדי לא לדפוק את בעלי הPS4 שמשחקים ברשת, אבל לך תדע :) אולי יהיה אפשרות לעשות מולטיפלייר עם בעלי PS4.5 ואז יהיה שידרוג גרפי לכולם :)

meishar84

New member
אני חושב שהמולטי בBF יהיה קרוס פלטפורם בין ה4 ל4.5

כי ההבדל בסופו של דבר הוא רק ברזולוציה ובכח עיבוד, גם גיימרים של מחשב משחקים באותו משחק במולטי למרות הבדלי רזולוציה ואיכות.

לגבי האוזניות
יש לי אותן שנה וחצי, הם מעולות, מדמות סראונד 7.1, הווליום טוב, מאוד נוחות גם בשימוש ארוך והן ומאוד איכותיות גם מבחינת סאונד וגם מבחינת בניה.
אחרי שאתה מסיים תכבה אותם , תקפל ושים בתוך השק שבא איתן.

קישור להזמנה - הרבה מזמינים מהחנות הנ"ל
[URL]https://www.videogamesplus.ca/sony-playstation-gold-wireless-headset-ps4-limit-per-customer-p-21653.html[/URL]

הVR נראה מדהים, שים לב שהוא בא ביחד עם דונגל שמזכיר את ה פלייסטיישן TV שבעצם משדר את המשחק או את התוכן לVR.

נכון שהוא נראה הרבה יותר טוב, וגם אפשר לחבר מחשב למסך טלוויזיה גדול ואז בכלל, אבל עדיין יותר נוח לי והרבה יותר לשחק שוטרים בPS ולא במחשב.

תכלס אתה צודק, באמת בעלי הPC משחקים עם כולם בבאטלפילד.

ואם זה עובר בשקט על המחשב אולי זה יכול לעבור בשקט גם על הPS4.
בכל מקרה חשבתי שבעלי הPS4 והPS4.5 ישחקו ביחד אין ספק, אבל המחשבה היתה שסוני תכריח את בעלי הPS4.5 לשנמך גרפיקה בשביל בעלי הPS4 הרגיל.

שכנעת אותי שיש מצב שהם לא יעשו את זה :)

אני מת על VGP אחלה חנות,אבל חייב להודות ש100 דולר זה ממש יקר לאוזניות :(
אבל היי זה מחיר קטן לשלם אם אני לא אשמע רעש מטוסים יותר.

וצודק אני אנסה לשמור על האוזניות האלה יותר טוב עם מחיר כזה חחח.סבבה ניכנס למשטר של קיפול והכנסה לשק הזה.

בנוגע לVR אני מקווה שלא תתאכזב בטח שמת לב שהמשחקים שלו פשוטים לחלוטין בפלייסטישן, עדיין אין שוטרים מושקעים בשבילו, נקווה שזה ישתנה עם הPS4.5.

meishar84

New member
100 דולר לאוזניות? יקר? תגיד את זה לאודיופילים

מחיר מומצע לאוזניות In Ear איכותיות ( Shure Se215 לדוגמא) מתחיל מ100 דולר. והקפיצות במחיר לכל דגם יותר איכותי עומד על עוד 50% ממוצע.

לגבי הVR, מתוכננים לו עוד הרבה משחקים שיתמכו בו, למשל Gran Turismo. מבחינתי המשחק ששובר את השיווין אם לקנות VR או לא הוא BF5, יתמוך קונה , לא יתמוך לא קונה.

למעלה