הדלפות על הסולנית?

TheImpactBoy

New member
למה זה בולשיט?

כי נייטוויש עשו אודישנים לאלפי בחורות, ולבסוף יבחרו סולנית של להקה אחרת?? YEAH RIGHT

FeLL67

New member
אחרי יהאלבום האחרון שלהם...

גם אני הייתי פורשת X: ולא צריך, כאילו שאנחנו רוצים שהיא תשיר עם נייטוויש

Eagleheart

New member
לדעתי

זה סתם סיפור תקשורתי , כדיי להשאיר אותנו ועוד אלפי מערצים במתח . קשה לדעת את מי הם לקחו ואת מי הם לא , אמרו פה שהיא לא מתאימה לסגנון של נייטויש , אבל מי יודע אולי הם שינו כיוון לכבד יותר ? או כול שינוי אחר . אז כמו שאמרתי זה הכול עניין של להשאר אותנו בעניין ובמתח , כי הם בעצמם לא יודעים איך ילכו המכירות

Super Alonit

New member
שלא יעזו לשנות כיוון!

הם נפלאים כמו שהם!
והכיוון שלה לא משהו בכלל... יש יותר טובות ממנה (אהמ טאריה אהמ)

Eagleheart

New member
ברור,אין פה ויכוח

לי אישית הייתה ועדיין יש הרגשה שעם כול האזיבה של טאריה תהיה הסיבה אשר תהיה , הלקה ניסתה לעשות כמה שיותר כסף ולעורר כמה שיותר סיפורים ורעש כדיי שאנשים יראו ויקראו , ועכשיו הם מנסים לעשות אותו דבר כדיי לעורר עניין חדש בלהקה

Super Alonit

New member
רגע אז אתה אומר שהם העיפו את טאריה

בין השאר בשביל קצת פירסום או פשוט קפצו על ההזדמנות לקצת צומי? כי זה לא בסדר!
ציפיתי מהם ליותר

Eagleheart

New member
לא ממש

אני יותר חושב שהם רצו ללכת בכיוון אחר או שהם לא יכלו להגיע להחלטה באיזה כיוון ללכת , אז הם עשו הרבה רעש ועניין ,כדיי לסחוט כמה שיותר , כי לכולם זה קיריירה חדשה וממש לא בטוחה בהשוואה למה שהיה להם לפני זה . אז הם רצו לקחת את כול מה שאפשר , ואם משו שם לב אף אחד מהצדדים לא יצא רע , כלומר כולם ממשיכים בקרירות שלהם וטאריה דיי הולך לה אני חושב עם הסולו . המערצים דיי התחלקו חצי חצי אני חושב

Eagleheart

New member
כע , עוד חודשיים

בערך אפשר יהיה להגיד נוסטלגיה
אגב בחתימה שלך המשפט הוא מארתור , נכון ?

Super Alonit

New member
כן../images/Emo99.gif איזה שיר אופטימי, בחיי.

חבל שאין עוד כאלה
והם בחיים לא יהיו נוסטלגיה! אתם עוד תראו, הם יבינו שהם טעו ויחזירו את טאריה!
או שככה אני לפחות ממש(!) מקווה. אגב, סתם מתוך התעניינות,
ממש מזמן שמעתי שהקול של טאריה נהרס לקראת וואנס וקצת בסנצ'ורי מפני שהיא עשתה ניתוח להגדלת חזה שלחץ לה על הריאות ופגע ביכולות הווקאליות שלה... אז, זה נכון?

Eagleheart

New member
שמעתי משו כזה

לא יודע עד כמה זה נכון . וקשה לי להאמין שהם יחזירו אותה ללהקה , זה ממש יפגע בתדמית של הלהקה , כי תאכלס אז למה הם עשו מזה כזה סיפור רק כדיי להחזיר אותה ? המבקרים פשוט יקטלו אותם במקום

Super Alonit

New member
למי אכפת מהמבקרים?

יהיה שוב נייטוויש!
אם כל מה שאכפת להם זה מה שחושבים עליהם אז, אז... חבל.

Eagleheart

New member
זה לא העניין

אני יותר התכוונתי על אמבוש תיקשורתי שבטוח יפגע בלהקה , ואחר כך יבוא כול מניי סיפורים וריכליות . מבינה ?

Brombit

New member
רק לי לא איכפת? ../images/Emo4.gif ../images/Emo115.gif

אין לי שום בעיה שהם יקחו סולנית חדשה... לא פיתחתי שום יחס מיוחד לטאריה, אז לא איכפת שיביאו מישהי במקומה. לדעתי יש עוד הרבה שיכולות לשיר טוב כמוה... בלי לזרוק אבנים, טוב?

למעלה