הדלפות על הסולנית?

Eagleheart

New member
כמה דברים

א) היא יפה מאוד
ב) יש לה קול יפה ואחד שהולך מצויין עם הקצב והכיוון של הלהקה ג) ראית בהופעה החיה את הוירטואוזיות שלה , והיכולת שלה לשלהב את הקהל , לא שהמוזיקה עושה את זה מספיק , אבל היא נתנה את המשו הנוסף הזה בהופעות. בשירים קיצביים היא ממש המריצה את הקהל ובדואט עם טוני אחח איזה יופי (אני רואה את זה עכשיו) , ובכלל יודעת איך להופיע על במה

Super Alonit

New member
בסדר, דעתך, לא סוקלת.

אולי לא שמעת אותם מספיק זמן או שאת לא אוהבת אותם כ"כ כדי לפתח את החיבה הזאת לטאריה שיש לי למשל, אני פשוט רגילה לקול שלה ולא יכולה לדמיין נייטוויש בלעדיה.

Brombit

New member
זה לאו דוקא בגלל זה ../images/Emo115.gif

אני באמת לא אוהבת אותם כל כך, אני רק אוהבת את המוזיקה שלהם... אני כבר התרגלתי אל טאריה, אבל לא מספיק כדי להיקשר אליה אולי זה פשוט כי היא לא מספיק מיוחדת בעיני או אני לא יודעת מה עובדה שיש להקות אחרות (שאני לא שומעת כבר שנים או משהו) שקשה לי לדמיין אותן בלי הסולן/ית שלהן, ודוקא איתה זה לא קורה...

LadySilkworm

New member
../images/Emo31.gif

זה שהיא שרה פחוצ "אופראי" בוואנס ובסנצ'ורי לא אומר שהקול שלה נהרס, אלא להפך. קודם כל, איך יכול להיות שהקול שלה נהרס אם היא לפני הקלטת האלבום סנטרי צ'יילד למדה[ז"א לימודים של שירה] בגרמניה? דבר שמתי בפינה שלי[ואני מניחה שאף אחד לא הסתכל על זה?] סרטון מ2005 שטאריה שרה בו אופרה[וגם במופע קריסמיס שלה היא שרה מדהים, וגם בהקלטות של שירים שלה] וקשה לי להאמין שהקול שלה נהרס.

Xylophone

New member
מה פתאום

לא קראת את המכתב לטאריה. להפך זאת טאריה שרצתה לעשות כמה שיותר כסף ולא להופיע בארצות שלא מרווחים בהם, לטוס לבד עם בעלה במטוס אחר להופעות, יותר כסף וכ"ו. היא נהייתה דיווה וניפצה את כול העקרונות של ניטוויש שניטוויש זה בשביל הנשמה ולא בשביל הכסף. אני מאמינה לכול מה שכתוב במכתב, כי תומאס כתב אותו ופשוט רואים שהוא מדבר בכנות ולא עושה את כול זה בשביל הכסף. להפך, זאת טאריה שאכפת לה רק מהכסף כנראה בהשפעת בעלה, שראיתי תמונה שלו והוא פשוט נראה כאילו אכפת לו רק מכסף. בדיוק ההפך מתומאס ומשאר חברי הלהקה.

Eagleheart

New member
כן והיה גם

את כול הסיפור שהם מנדים אותה בלהקה , והיא מרגישה בודדה וכול זה . לא זוכר את כול הפרטים

Super Alonit

New member
היה קליפ שלה בוכה ביוטיוב. ../images/Emo7.gif

כמעט בכיתי בעצמי
ובכלל אמרו שבעלה השפיע עליה שתיסע איתו במטוס נפרד ותבקש רק כסף, זו לא אשמתה.

Xylophone

New member
מהזתומרת לא אשמתה

אז היא עושה כול מה שבעלה אומר לה בלי לחשוב בכלל וזו לא אשמתה. בטח שזו אשמתה. צריך להיות לה שיקול דעת. ותסכימי איתי שלטוס במטוס נפרד ולהשתחצן יגרום לכול אחד לנדות אותה.

LadySilkworm

New member
אף אחד לא אמר

שטאריה היא כולה השטן ושאר חברי הלהקה הם טלית שכולה תכלת. זה ברור שמשהו לא עבד בשני הצדדים.

Xylophone

New member
עדיין,

אני יותר נוטה משום מה להאמין לתומאס מאשר לטאריה. היא לא כמוהם באישיות חוץ מזה.

למעלה