הדמו של השיר של גאגא לאדם

mayarel

New member
ואדם ענה בציוץ פרטי על הקליפ שיהיה לו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענבר תתכונני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MIDNIGHT SKY

New member
כשראיתי את התגובה שלו

התחלתי לדמיין איך הקליפ ייראה HALF DRESSED PEOPLE AND A NAKED ADAM

nini18

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה הוא עונה לכונפה הזו בפרטי חוצפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל אני מתה עליו עשה לנו את הערב ... את לא מבינה בארוחה אפילו סבתא שלי רקדה חחחחחחחח אני מתה על השיר שלו פשוט מתה עליוווווווווו
איזה מצב רוח הוא הכניס לנו היום חחחחח כולם רקדו (מתה על המשפחה שלי חחח כולם משתפים איתי פעולה בטירוףףף חחח) וקפצנו היה כיף לא בטוחה כמה אכלנו אבל שטויות מי צריך אוכל כשיש את אדם הוא משביע חחחחחחח

mayarel

New member
אויש אתם משפחה חמודה ../images/Emo6.gif

ואיזה רעה את חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
נו זה לא בכוונה אבל זה מעצבן

מה הוא עונה לה בפרטי

mokasosex

New member
חחחחחח איך מתאים לו להגיד דבר כזה

השיר נשמע ממש יפה. מחכההההההה :) חחחחחחחחח AdamStorm . אויייייייי אמא שלי כלכך התלהבה מהשיר של אדם, בהתחלה כשהיא שמעה אותו ממרחק היא צעקה עליי לסגור את הרעש הזה. עכשיו היא נכנסת לחדר, אומרת לי " זה הסינגל של אדם ?!" כולה מתחילה לרקוד בהתלהבות ותופסת אותי מכריחה אותי לרקוד איתה XD אחרי זה היא אומרת לי, זה אומן. ציפית למשהו אחד הוא עשה משהו שונה לחלוטין. חכי הוא ימשיך להפתיע. אני עדיין עם פה פעור.

nini18

New member
יאייי הייתן צריכות להצטרף אלינו לארוחה

כולנו רקדנו בטירוףףףףףףףףף...

MISHMISH56

New member
בטח נראתם כמו ADAMS FAMILY

זוכרות את הסדרה עם המשפחה המטורפת וההזויה???א

מהההה מה הוא עונה לה :( גם אני שאלתי אותו

הוא היה צריך לענות לי אוףףף יו אם הייתי רואה הודעה פרטית מאדם... והלוואי גם אדם חצי ערום או ערום לגמרי יותר טוב

InbarKiii

New member
כפרההההההה

עונה לבקשותיי חחחחח אבל כמו שאמרתי בטויטר- עדיף שיהיו יותר גברים
ואהבתייייי תשיר של גאגא :) רק אני מקווה שיעשו את זה קצת יותר רוק..יותר גיטרות וכאלה :)

MIDNIGHT SKY

New member
ממש נחמד :)

אני חושבת שאדם ישנה את זה והיפוך את זה ליותר רוק זה יהיה נפלא

mayarel

New member
מקווה

אחרי הסינגל הזה הוא קצת מפחיד אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה